Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chodite jeste krome emimina nekam? Ja znam jeste:
babinet.cz
babyonline.cz
porodnice.cz
modrykonik.cz
dama.cz
Co vy?
Taky BC, chodim tam, ale jen ctu. Pisu tady. ![]()
A pak pojdte-dal.
jsem registrovaná na ifauna.cz…ale to s miminkami nemá moc společného. Teď už přispívám jen tady, ani tu ifaunu už nestíhám ![]()
občas se podívám na babyweb.cz,jsou tam pěkné deníčky mimi life,ale před volbami dělali reklamu knížce Petry Paroubkové,a nejdřív tvrdili,že to tak není,a pak to pod tlakem přiznali.z toho mi je na ![]()
Pak se juknu na spunt.cz,a rodina.cz,ale je to tam mrtvé,nic se tam neděje,příspěvky a články jsou staré několik dní a i týdnů.Tady je to néééj ![]()
jj,taky jsem registrované všude možně ale nikde to není tak dobrý jak tady,hlavně když potřebuji odpověd se mi dostane hned tam třeba vubec.Mě se třeba líbí že ostatní stránky to mají barevnější a veselejší ale za se tady je to závislost
![]()
Jsem registrovaná na vice portálech ale jsem věrná emiminu a jinam nechodím ![]()
Portálů znám víc, registrovaná jsem ještě na rodina.cz, ale nechodím tam. Akorát sem a jak už někdo psal, závislost ![]()
Jinak ale když hledám odpověď, tak kromě emimina to zadám i do googlu a vyhodí to i jiný diskuse, takže díky tomu znám servery jako modrykonik, babycafe a tak, ale nejsem tam registrovaná.