Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
první jsem chtěla založit diskuzi anonymně, ale snad mě moc neodsoudíte ![]()
Dnes jsem byla na menší nákup a v košíku pod autosedačkou mi uvízla jedna věc za 9,– Kč, kterou jsem nezaplatila, ale
Zapomenutou věc našla mamka u auta, kdy jsem vyndala sedačku a nesla do auta. Ve vozíku bylo plastové kolečko místo mince a vzhledem k náladě dětí bych ten vozík na místě nechala a ani to nezjistila. Ale mamka šla vozík odvést a donesla věc a ptala se, jestli je zaplacena. Koukala jsem na účet a neměla to tam. Už jsme vyjížděli když se mamča ptala, jestli se má vrátit.
Vrátili by jste se ??? ![]()
Já bych se nevracela. Navíc ještě kvůli 9,– Kč??? Lidi ukradnou daleko dražší věci, takže bych to neřešila…
Nikitko já bych rovnou na sebe zavolala policajty, neblázni.-DD
já si takhle s teska odvezla plnej košík hadrů na klárku, měla jsem je zavěšený držadle vozíku, asi 6 kusů oblečení, pak jsem nějak nakupovala, pak jsem sundala klárce bundu, a nevědomky přehodila přes hadříky, pak jsem zaplatila, a odjela:-))
Určitě bych se nevracela.
Já jsem občas z obchodu odcházela se zaplacenou účtenkou, kde jsem měla položky, které jsem vůbec nenakoupila.
Kdyby to byla závratná suma, tak bych to řešila, ale pro pár korun ne. Navíc jsi to neudělala schválně. ![]()
zuzka.mamka píše:
Nikitko já bych rovnou na sebe zavolala policajty, neblázni.-DDjá si takhle s teska odvezla plnej košík hadrů na klárku, měla jsem je zavěšený držadle vozíku, asi 6 kusů oblečení, pak jsem nějak nakupovala, pak jsem sundala klárce bundu, a nevědomky přehodila přes hadříky, pak jsem zaplatila, a odjela:-))
a to nepipaly ty panely u pokladen? u nas v tescu mame na veskerym obleceni bezpecnostni prvky ![]()
jinak kvuli presnidavce bych se nevracela
Po zkušenostech už bych se nevrátila. Zvlášť kvůli věci za 9 korun. Mě jednou zapoměla pokladní namarkovat kuřecí prsa. Když jsem si dávala nákup do batohu a kontrolovala si účet, tak jsem na to přišla. Já kráva ji to jdu říct. No co jsem si vyslechla, koukala na mě jak na zloděje. Když jsem tam přišla příště, hned jsem za sebou měla ‚nenápadného‘ chlapa, a hlídal mě. Už tam teď nechodím.
nevrátila bych se, naši tmaví spoluobčané v obchodech při nákupech spořádají za víc než 9,–kč
Murka píše:
Po zkušenostech už bych se nevrátila. Zvlášť kvůli věci za 9 korun. Mě jednou zapoměla pokladní namarkovat kuřecí prsa. Když jsem si dávala nákup do batohu a kontrolovala si účet, tak jsem na to přišla. Já kráva ji to jdu říct. No co jsem si vyslechla, koukala na mě jak na zloděje. Když jsem tam přišla příště, hned jsem za sebou měla ‚nenápadného‘ chlapa, a hlídal mě. Už tam teď nechodím.
Oni snad nepřemýšlí, no já zírám.
proč bys to šla asi jinak říct, že jo… to je teda zkušenost za všechny peníze.
Taky bych se nevracela. Jen by tě považovali za blázna a zloděje k tomu.
My takhle nakupujeme často,že má prcek něco v ruce a čeká před kasama.Jak spěchám tak si to uvědomím až doma.Jsme malý město,všichni se znám tak to druhý den nahlásím
V tescu nebo tak bych to určitě nehlásila…My takhle máme koš na prádlo,že nám ho nenarazila.Všimla jsem si toho až v autě
![]()
Ne nevrátila. Nedávno se mi to stalo s baterkama. Zapadly a zjistila jsem to až při nakládání do auta.
Tohle jsou opravdu prkotiny a pár korunek. Jít ale o dražší věc, zvažovala bych. Ono velmi často to totiž platí prodavačky ze svého.