Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alichi píše:
Tak diskuzi jsem prolétla a i když patřím k těm, co spíš řeknou „jejda, vy jste mně vrátila o dvacku víc“, a dnes jsem si zrovna po zaplacení všimla, že malá žmoulá rohlík, tak jsem to řekla, ale celkově bych si hlavu z 9 korun nedělala (a zkušenost se zkaženým masem mám taky).
Ale nesouhlasím s tím, že se může stát, že pronesu x kusů oblečení nebo nezaplatím balík mléka atd. To se každému stát nemůže a doufám, že mám pravdu.
Mám to právě taky tak. Všechno zboží z košíku vyndávám (i když mě pak prodavačky pucují, že stačilo jen jedno balení), když byl malý ještě ve vajíčku, VŽDY jsem vajíčko zvedala i bez vyzvání, aby se mohla prodavačka přesvědčit, že tam nic nezapadlo, když dám Lukymu v obchodě rohlík, tak se snažím na to myslet a hlásím vždycky hned na začátku markování. Prostě vědomě bych taky nic neprovezla. Na špatně spočítané peníze (pokud si všimnu) upozorňuju, zvlášť i proto, že navštěvuji pravidelně pořád ty samé obchody a tam vyhledávám mně sympatické prodavačky
a ty bych tedy okrádat nechtěla.
A předpokládám, že i zakladatelka to má podobně. Ale kvůli zakutáleným „devíti korunám“ bych se tedy z parkoviště do supermarketu..kde je navíc těch pokladních obvykle víc, takže komu by to strhli, když se na to obvykle přijde až při inventuře…opravdu nevracela.
Holky ona ty pleny mi ukazovala,jak jsme vysli z Dm v Intersparu,tak jsme jeste pokoukali po kramech a jak si davala veci do tasek,tak je tam mnela,ja jsem to neresila,je to jeji vec,ona to nesla vratit a je to jeji vec,kdyz ji nechytli ![]()
asha píše:Angua píše:A i kdyby, tak to z toho voziku musi vyndat a dat do tasky ne? Zrovna z DM se voziky ven nevozimamina25 píše:Proboha, jak má velké dítě?
Taky bych se nevratila,presne jak tady uz psali holky,romsky obcani kradou a naschval a ty co vemes neco nevedomky,bych se urcite nevracela
Ja jsem byla s kamoskou i prckama v DM drogerii a kupovali jsme obe,ona mnela zvlast kosik a brala ruzne veci pro malou a chtela koupit plenky do vody a jak mnela malou v kosiku,tak ty pleny do vody zapadli pod ni a mnela plny kosik a taky je neplatila,nebo jsme si toho vsimli uz venku z drogerky a nevraceli jsme se,vzala to nevedomky a uz pak jsme se nevraceliDyť tam mají ty košíky tak mrňavé, že se mi nechce věřit, že tam můžou zapadnout pleny
To mi moc nevedomy neprijde.
Není spíš myšlen košík u kočáru?
bud bych se vrátila hned- a nebokdyby děcka extra prudily, tak bych zvážila, zda tam brzy půjdu znova a případně to nechala na příště. každopádně bych si věc nenechala - lhostejno kolik stojí.
har.
Já se divim ještě těm veselim smajlíkum a poznatkum že hnědočeši taky kradou.
Mě by hamba fackovala .
Fakt je něco malého nevědomky ještě o.k.Kdyych si toho všimla až v autě,daleko od krámuatd..,ale to co tady čtu + radost jak se povedlo
tak je mi s toho celkem smutno.
a mě vždycky strašně rozčílí když za mnou chodí ochranka,prodavačka i když nevypadám že bych musela krádst,ale tet už to chápu
Kamča.dalmatinka píše:
Já se divim ještě těm veselim smajlíkum a poznatkum že hnědočeši taky kradou.Mě by hamba fackovala .
Fakt je něco malého nevědomky ještě o.k.Kdyych si toho všimla až v autě,daleko od krámuatd..,ale to co tady čtu + radost jak se povedlotak je mi s toho celkem smutno.
Jo, někdy skoro závidím lidem, kteří se nestydí…
Asi to mají v životě mnohdy lehčí.
Kamča.dalmatinka píše:
a mě vždycky strašně rozčílí když za mnou chodí ochranka,prodavačka i když nevypadám že bych musela krádst,ale tet už to chápu
Tohle mi taky vadí.
holky, tak se potom nesmíme divit, když prodavačky nemají moc rády, když jim po obchodě šmejdíme s kočárkem a když se mezi prodavačkami mluví, že maminky s kočárkem patří mezi největší zlodějky. Teď už mi nebude divně, když vstoupím do obchodu s kočárkem a prodavačky mě budou nenápadně sledovat. Ted už je mi to jasné a chápu je ![]()
No ja se klidne priznam, ze z tech bobu jsem nakonec radost mela
Ale zaplaceny je teda mam, protoze pokud nakupujete v Albertu, tak uz jste na prosly zbozi a zkazeny maso nejspis narazily taky.
To mne pokazdy vytoci do nepricetna, dokonce prelepujou nalepky na syrech.
nepřihl.karinka píše:
holky, tak se potom nesmíme divit, když prodavačky nemají moc rády, když jim po obchodě šmejdíme s kočárkem a když se mezi prodavačkami mluví, že maminky s kočárkem patří mezi největší zlodějky. Teď už mi nebude divně, když vstoupím do obchodu s kočárkem a prodavačky mě budou nenápadně sledovat. Ted už je mi to jasné a chápu je
Ja to chapu uz davno a bez protestu kocar odhaluju jak to jde ![]()
Tak já se snažím být poctivá, zejména, když mi pokladní třeba vrátí víc peněz než má. Za a) je mi to trapný a za b) pak věřím, že co dělám, to se mi 3× vrátí. Ty co těší, že něco šlohli - se pak nedivte, když někdo okrade vás. Zas na druhou stranu vracet se z parkoviště kvůli 9 Kč bych byla asi líná ![]()
holky ja mam dost,tady pisu jak se neco povedlo jedne kamosce a nakonec jsem ja za zlodeje ![]()
Teda jestli chcete nekoho tady obvinovat tak se kouknete jaky je dnes hnusny svet ![]()
Dala jsem smajlika,ale ne z toho duvodu,ze by mne to delalo radost,ale jak jsem psala,byla to ciste vec te kamosky,jak se k tomu postavila,je dospela
Ja bych kvuli 9 korunam,se rozhodne nevracela,kdybych si to vsimla,ale kvuli plenkam jo,nebo do DM chodim casto nakupovat a hlidam si dbre,abych mnela
vsechno zaplacene,nevim presne jak si toho nemohla vsimnout,platila az po mne,ja uz cekala pred DM a jak se k tomu postavila je jei vec,nemusite tady hned soudit mne ![]()
Uz se nedivim,ze tady nektere maminy radeji pisou anonymne,nebo tady clovek neco napise,co se stalo a uz je z toho kriminalni film ![]()
tak já si zatím nevšimla, že by mě brali v obchodech jako podezřelou, když mám kočárek. Možná to bude tím, že si lidí kolem moc nevšímám, prostě nakoupím a valím domů a nerozhlížím se kolem sebe. Co ale nechápu je dát dítěti jídlo nebo pití ke konzumaci už v marketu a potom to u pokladny hlásit. Je jedno, jestli jde o rohlík, banán nebo fruko. Dokud věci nemám zaplacené, nejsou moje, takže by mě hanba fackovala to předem pozřít. Rozhodně je rozumnější mít najezené a nakrmené děti než jdu nakupovat. Jako klobouk dolů před maminama, co snědené a vypité zboží potom nahlásí, ale já bych to ani tak udělat nedokázala.
Mamino nikdo přece neřekl že jsi ty zloděj,ale kamarádka jo. ![]()
Svět je hnusnej a zlej,tak přece taky nebudu hnusná a zlá.Pak by to bylo vše ještě hnusnější a zlejší ![]()