"Ukradená" přesnídávka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
3.3.11 21:26
Alichi píše:
Tak diskuzi jsem prolétla a i když patřím k těm, co spíš řeknou „jejda, vy jste mně vrátila o dvacku víc“, a dnes jsem si zrovna po zaplacení všimla, že malá žmoulá rohlík, tak jsem to řekla, ale celkově bych si hlavu z 9 korun nedělala (a zkušenost se zkaženým masem mám taky).
Ale nesouhlasím s tím, že se může stát, že pronesu x kusů oblečení nebo nezaplatím balík mléka atd. To se každému stát nemůže a doufám, že mám pravdu.

Mám to právě taky tak. Všechno zboží z košíku vyndávám (i když mě pak prodavačky pucují, že stačilo jen jedno balení), když byl malý ještě ve vajíčku, VŽDY jsem vajíčko zvedala i bez vyzvání, aby se mohla prodavačka přesvědčit, že tam nic nezapadlo, když dám Lukymu v obchodě rohlík, tak se snažím na to myslet a hlásím vždycky hned na začátku markování. Prostě vědomě bych taky nic neprovezla. Na špatně spočítané peníze (pokud si všimnu) upozorňuju, zvlášť i proto, že navštěvuji pravidelně pořád ty samé obchody a tam vyhledávám mně sympatické prodavačky :lol: a ty bych tedy okrádat nechtěla.

A předpokládám, že i zakladatelka to má podobně. Ale kvůli zakutáleným „devíti korunám“ bych se tedy z parkoviště do supermarketu..kde je navíc těch pokladních obvykle víc, takže komu by to strhli, když se na to obvykle přijde až při inventuře…opravdu nevracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
3.3.11 21:26

Holky ona ty pleny mi ukazovala,jak jsme vysli z Dm v Intersparu,tak jsme jeste pokoukali po kramech a jak si davala veci do tasek,tak je tam mnela,ja jsem to neresila,je to jeji vec,ona to nesla vratit a je to jeji vec,kdyz ji nechytli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
3.3.11 21:27
asha píše:
Angua píše:
mamina25 píše:
Taky bych se nevratila,presne jak tady uz psali holky,romsky obcani kradou a naschval a ty co vemes neco nevedomky,bych se urcite nevracela :wink:
Ja jsem byla s kamoskou i prckama v DM drogerii a kupovali jsme obe,ona mnela zvlast kosik a brala ruzne veci pro malou a chtela koupit plenky do vody a jak mnela malou v kosiku,tak ty pleny do vody zapadli pod ni a mnela plny kosik a taky je neplatila,nebo jsme si toho vsimli uz venku z drogerky a nevraceli jsme se,vzala to nevedomky a uz pak jsme se nevraceli :roll:
Proboha, jak má velké dítě? :lol: Dyť tam mají ty košíky tak mrňavé, že se mi nechce věřit, že tam můžou zapadnout pleny :lol:
A i kdyby, tak to z toho voziku musi vyndat a dat do tasky ne? Zrovna z DM se voziky ven nevozi :think: To mi moc nevedomy neprijde.

Není spíš myšlen košík u kočáru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848

bud bych se vrátila hned- a nebokdyby děcka extra prudily, tak bych zvážila, zda tam brzy půjdu znova a případně to nechala na příště. každopádně bych si věc nenechala - lhostejno kolik stojí.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Já se divim ještě těm veselim smajlíkum a poznatkum že hnědočeši taky kradou. :nevim: Mě by hamba fackovala .
Fakt je něco malého nevědomky ještě o.k.Kdyych si toho všimla až v autě,daleko od krámuatd..,ale to co tady čtu + radost jak se povedlo :nevim: tak je mi s toho celkem smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.11 21:29

a mě vždycky strašně rozčílí když za mnou chodí ochranka,prodavačka i když nevypadám že bych musela krádst,ale tet už to chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.3.11 21:29
Kamča.dalmatinka píše:
Já se divim ještě těm veselim smajlíkum a poznatkum že hnědočeši taky kradou. :nevim: Mě by hamba fackovala .
Fakt je něco malého nevědomky ještě o.k.Kdyych si toho všimla až v autě,daleko od krámuatd..,ale to co tady čtu + radost jak se povedlo :nevim: tak je mi s toho celkem smutno.

Jo, někdy skoro závidím lidem, kteří se nestydí… :roll: Asi to mají v životě mnohdy lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
3.3.11 21:30
Kamča.dalmatinka píše:
a mě vždycky strašně rozčílí když za mnou chodí ochranka,prodavačka i když nevypadám že bych musela krádst,ale tet už to chápu

Tohle mi taky vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karinka
3.3.11 21:30

holky, tak se potom nesmíme divit, když prodavačky nemají moc rády, když jim po obchodě šmejdíme s kočárkem a když se mezi prodavačkami mluví, že maminky s kočárkem patří mezi největší zlodějky. Teď už mi nebude divně, když vstoupím do obchodu s kočárkem a prodavačky mě budou nenápadně sledovat. Ted už je mi to jasné a chápu je :-(

• Citovat
  • Upravit
29730
3.3.11 21:32

No ja se klidne priznam, ze z tech bobu jsem nakonec radost mela :mrgreen: Ale zaplaceny je teda mam, protoze pokud nakupujete v Albertu, tak uz jste na prosly zbozi a zkazeny maso nejspis narazily taky. :zed: To mne pokazdy vytoci do nepricetna, dokonce prelepujou nalepky na syrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.3.11 21:33
nepřihl.karinka píše:
holky, tak se potom nesmíme divit, když prodavačky nemají moc rády, když jim po obchodě šmejdíme s kočárkem a když se mezi prodavačkami mluví, že maminky s kočárkem patří mezi největší zlodějky. Teď už mi nebude divně, když vstoupím do obchodu s kočárkem a prodavačky mě budou nenápadně sledovat. Ted už je mi to jasné a chápu je :-(

Ja to chapu uz davno a bez protestu kocar odhaluju jak to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.3.11 21:36

Tak já se snažím být poctivá, zejména, když mi pokladní třeba vrátí víc peněz než má. Za a) je mi to trapný a za b) pak věřím, že co dělám, to se mi 3× vrátí. Ty co těší, že něco šlohli - se pak nedivte, když někdo okrade vás. Zas na druhou stranu vracet se z parkoviště kvůli 9 Kč bych byla asi líná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
3.3.11 21:37

holky ja mam dost,tady pisu jak se neco povedlo jedne kamosce a nakonec jsem ja za zlodeje 8-o
Teda jestli chcete nekoho tady obvinovat tak se kouknete jaky je dnes hnusny svet :cert:
Dala jsem smajlika,ale ne z toho duvodu,ze by mne to delalo radost,ale jak jsem psala,byla to ciste vec te kamosky,jak se k tomu postavila,je dospela
Ja bych kvuli 9 korunam,se rozhodne nevracela,kdybych si to vsimla,ale kvuli plenkam jo,nebo do DM chodim casto nakupovat a hlidam si dbre,abych mnela :cert: vsechno zaplacene,nevim presne jak si toho nemohla vsimnout,platila az po mne,ja uz cekala pred DM a jak se k tomu postavila je jei vec,nemusite tady hned soudit mne :cert:
Uz se nedivim,ze tady nektere maminy radeji pisou anonymne,nebo tady clovek neco napise,co se stalo a uz je z toho kriminalni film 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
3.3.11 21:40

tak já si zatím nevšimla, že by mě brali v obchodech jako podezřelou, když mám kočárek. Možná to bude tím, že si lidí kolem moc nevšímám, prostě nakoupím a valím domů a nerozhlížím se kolem sebe. Co ale nechápu je dát dítěti jídlo nebo pití ke konzumaci už v marketu a potom to u pokladny hlásit. Je jedno, jestli jde o rohlík, banán nebo fruko. Dokud věci nemám zaplacené, nejsou moje, takže by mě hanba fackovala to předem pozřít. Rozhodně je rozumnější mít najezené a nakrmené děti než jdu nakupovat. Jako klobouk dolů před maminama, co snědené a vypité zboží potom nahlásí, ale já bych to ani tak udělat nedokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.11 21:40

Mamino nikdo přece neřekl že jsi ty zloděj,ale kamarádka jo. :nevim:
Svět je hnusnej a zlej,tak přece taky nebudu hnusná a zlá.Pak by to bylo vše ještě hnusnější a zlejší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová