"Ukradená" přesnídávka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
3.3.11 20:18

Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.3.11 20:18

Tak to se mi nestalo, aby se na mě někdo takto díval. Naopak byla prodavačka vždy ráda: vydělají si tam houby, nadřou se, od nevidím do nevidím, svátky - nechtěla bych to dělat. Proč jí ještě přidávat problémy, když už má po šichtě možná mžitky před očima nebo jí není dobře, prostě tak :wink:

Markit.Hl píše:
Aspera píše:
Taky bych se nevracela. Jen by tě považovali za blázna a zloděje k tomu.
Tohle má ale taky něco do sebe… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.3.11 20:19

Ja bych se asi nevracela, od auta urcite ne. Jednou jsem takhle ukradla Snickers :oops:
Ale expertka je kamaradka, ta jednou provezla dole v kocaru celou husu a zjistila to az doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.3.11 20:20

Je mi docela líto, kolika lidem to opravdu není hloupé. Nečekala bych takovou převahu.

Angua píše:
Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidem :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.11 20:24
Crispina píše:
Je mi docela líto, kolika lidem to opravdu není hloupé. Nečekala bych takovou převahu.
Angua píše:
Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidem :roll:

To teda ani já - jsem myslela, že to bude aspoň půl na půl… Holt poctví blbci dneska nejsou in :lol:

Příspěvek upraven 03.03.11 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30318
3.3.11 20:24
Crispina píše:
Tak to se mi nestalo, aby se na mě někdo takto díval. Naopak byla prodavačka vždy ráda: vydělají si tam houby, nadřou se, od nevidím do nevidím, svátky - nechtěla bych to dělat. Proč jí ještě přidávat problémy, když už má po šichtě možná mžitky před očima nebo jí není dobře, prostě tak :wink:
Markit.Hl píše:
Aspera píše:

Já jen napsala, že bych se nevracela, ale zatím se mi to nestalo. Vše dávám na pás a na velké věci co nechci vyndávat upozorňuju a kolikrát je i tak musím vytáhnout. Otázka je jak pečlivě to budu dělat s malým miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karinka
3.3.11 20:25
Angua píše:
Anonymní, tak to nechápu, to už je dost sprosté, že nevyndáš na pás všechno, neupozorníš na to a pak si mneš ruce, jak jsi na těch hlupákách ušetřila :roll: Když se to stane omylem, dá se to pochopit, ale toto… :roll:

Jako já taky nejsem ctnost sama, ale toto se mi taky nelíbí :-( . Já se snažím řídit podle : " Nedělej někomu to, co nechceš, aby dělal tobě". My se tady oháníme na naše spoluobčany, ale sami nejsem lepší, když to tu tak čtu a je jedno, jestli se jedná o 1 Kč nebo 100 Kč. Když to sečtete, tak z toho vyjde pořádná suma :-( . Jinak,pokud bych na to přišla v obchodě nebo venku u obchodu, tak bych se vrátila

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášenáTrudi
Anonymní píše:
Taky bych se nevrátila a kolikrát se mi stalo, že mi něco nenapočítali a nebo to přehlídli. Kupovala jsem minulý týden časopisy v Bille, celkem 3 a dala je k sobě, prodavačka si všimla jen 2, ten prostřední nenamarkovala. Kupovala jsem v tescu 3 balíky Coca coly, platila jsem jen 2, jeden jsem vynadala na ten jejich pidi pas a 2 nechala v košíku, její problém. V penny jsme kolikrát kupovali mlíko - 2 balení a platili jsme pouze jedno, protože si toho jednoho nevšimli a mohla bych takto pokračovat dál, takže bych se kvůli 9ti koruná fakt nestresovala. Mají si na to dávat větší pozor oni, vím, že za to nemůžou a jsou pak za to trestaný, taky bych to dělat vůbec nemohla.

Promiň, ale jsi normální zlodějka a ještě se chlubíš, jak jsi na ně vyzrála. 8-o To je hnus, velebnosti :poblion:

• Citovat
  • Upravit
50725
Aspera píše:
Crispina píše:
Markit.Hl píše:
Aspera píše:
Já jen napsala, že bych se nevracela, ale zatím se mi to nestalo. Vše dávám na pás a na velké věci co nechci vyndávat upozorňuju a kolikrát je i tak musím vytáhnout. Otázka je jak pečlivě to budu dělat s malým miminem.

Jde to dělat pečlivě i s rozverným batoletem :lol: Stačí nadzvednout všechny věci ve vozíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.3.11 20:27

Také se řídím tímto heslem a také ho vtloukám dětem do hlavy.

nepřihl.karinka píše:
Angua píše:
Anonymní, tak to nechápu, to už je dost sprosté, že nevyndáš na pás všechno, neupozorníš na to a pak si mneš ruce, jak jsi na těch hlupákách ušetřila :roll: Když se to stane omylem, dá se to pochopit, ale toto… :roll:
Jako já taky nejsem ctnost sama, ale toto se mi taky nelíbí :-( . Já se snažím řídit podle : " Nedělej někomu to, co nechceš, aby dělal tobě". My se tady oháníme na naše spoluobčany, ale sami nejsem lepší, když to tu tak čtu a je jedno, jestli se jedná o 1 Kč nebo 100 Kč. Když to sečtete, tak z toho vyjde pořádná suma :-( . Jinak,pokud bych na to přišla v obchodě nebo venku u obchodu, tak bych se vrátila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.3.11 20:27
Angua píše:
Crispina píše:
Angua píše:

To teda ani já - jsem myslela, že to bude aspoň půl na půl… Holt poctví blbci dneska nejsou in :lol:

Příspěvek upraven 03.03.11 v 20:24

Angu- tak to asi v mnoha případech není.Určitě si nemnu ruce,že mám koš na prádlo grátis,ale určitě nejsem tak bohatá abych se obrátila v půli cesty a vracela se kvůli 120kč za koš na prádlo :wink:

Je to hektické,obzvlášť když máme sebou děti.nevím jak vaše,ale to mje u poklady většinou hučí jak piliňák a otravuje že chce to a to :zed: :mrgreen: takže jestli razí všechno fakt nehlídám.

A aby jsi nemyslela,tak když mi něco narazí 2× tak se taky nevracím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.11 20:29
Angua píše:

V kauflandu, jestli sis všimla, mají prodavačky před sebou vedle pokladny návod, jak se mají chovat a co mají dělat a mají to tam vyloženě napsané, že se MUSÍ podívat.
Já bych se kvůli 9 Kč rozhodně nevracela. Mě se spíš stává ( a nebylo to jen jednou), že v supermarketu se snažili obrat mě. Jednou dokonce i 400 Kč. Já už dobrých 5 let po každém nákupu hned zkontroluju lístek od pokladny, jestli tam mám namarkováno všechno správně. Ale musím zase říct, že vždycky mi špatně namarkovaný účet na informacích vyrovnali a zrovna v kauflandě jsem dostala jako omluvu i malý dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.11 20:31
Anonymní píše:
Taky bych se nevrátila a kolikrát se mi stalo, že mi něco nenapočítali a nebo to přehlídli. Kupovala jsem minulý týden časopisy v Bille, celkem 3 a dala je k sobě, prodavačka si všimla jen 2, ten prostřední nenamarkovala. Kupovala jsem v tescu 3 balíky Coca coly, platila jsem jen 2, jeden jsem vynadala na ten jejich pidi pas a 2 nechala v košíku, její problém. V penny jsme kolikrát kupovali mlíko - 2 balení a platili jsme pouze jedno, protože si toho jednoho nevšimli a mohla bych takto pokračovat dál, takže bych se kvůli 9ti koruná fakt nestresovala. Mají si na to dávat větší pozor oni, vím, že za to nemůžou a jsou pak za to trestaný, taky bych to dělat vůbec nemohla.

To už si zloděj.

Stejně tak mamka zuzka s oblečením :nevim:
Jako je rozdíl 9kč a nebo 100 a víc.To už je prostě krádež :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.11 20:31

Vere, tak z domu bych se asi taky už nevracela nebo by záleželo na věci, nekontroluju si podrobně položky, co mi kdo namarkoval a nenamarkoval, ale když to zjistím a i včas, tak mi přijde divné sednout do auta a odjet. Též mám typického malého chlapa, co u nakupování mrčí, ale kvůli té chviličce se holt nepotentuje :lol: Navíc myslím, že je to pro dítě i dobrý příklad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30318
3.3.11 20:32
Angua píše:
Aspera píše:
Crispina píše:
Markit.Hl píše:
Aspera píše:
Jde to dělat pečlivě i s rozverným batoletem :lol: Stačí nadzvednout všechny věci ve vozíku :wink:

Tak snad se mi bude dařit tak jako doposud i nadále. Asi by mi to taky vrtalo v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová