"Ukradená" přesnídávka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
3.3.11 19:38
Aspera píše:
Taky bych se nevracela. Jen by tě považovali za blázna a zloděje k tomu.

Tohle má ale taky něco do sebe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.3.11 19:40

No mamka na mě hodila takový pohled, že mi to nedalo a já začala o tom uvažovat. Moje mamka dostala k obědu v práci mandarinku, nakupujem a ona si na to vzpomněla a říká, že ji musí jít „vrátit“ na informace, co kdyby ji na to přišli. :lol:
A s tím oblečením je to super :palec: ale věřím, že by se to mohlo stát i mě. Člověk kouká po dětech, aby byli v pořádku a jestli jim není zima/teplo, ale to bych asi šla zaplatit, pokud bych na to přišla u obchodu, doma už ne.
A to s těma prsama a „tajným“ to je hnus. Za mnou taky jednou v obchodě choditl, je to hnus. Dříve než jsem měla malého jsem nakupovala „do ruky“. Šla jsem pro pár věcí a vozík se mi tahat nechtěl a košíky už pomalu nikde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
3.3.11 19:43

Kůli přesnídávce za 9 kč bych se nevracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.3.11 19:49

ne nevracela bych se… pokud by se jednalo o malý obchod např. u nás v Obci řekla bych to prodavačce při dalším nákupu…
v obchoďáku bych to asi neřešila… myslím, že za tu cenu to není prostě důležité..
když se to stane nepozorností… není to schválnost… myslím, že se to omluvit dá..
:think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.3.11 19:51

ne a dokonce si myslím, že bys z toho ještě vyšla zle.. Nakonec by tě osočili, jestli toho nezaplaceného nebylo víc :nevim: V dnešní době bych se nedivila ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.3.11 19:54

Necetla jsem prispevky,ale neblazni kvuli 9kc.
Lidi kradou veci za mnohem vetsi polozky.
Me se taky stalo,ze jsem byla v drogerce,pod pazi dala odlicovaci tampony a do ruky veci a teprve v aute jsem si vsimla tech tamponu a neletela tam zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 19:58

Vrátila bych se a i se mi to stalo.

Na to, že kradou ostatní a mnohem více se nevymlouvám a ani by mne to neutěšilo.

• Citovat
  • Upravit
16694
3.3.11 20:04

Ne, nevrátila. Už se mi párkrát stalo, že jsem v obchoďáku kupovala zdánlivě čerstvé maso a po rozbalení šlo hned slepicím. Takže já přišla o víc, než 9,–. Se zkaženým masem jsem tam taky neletěla :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.11 20:04

Já si myslím, že bych se vrátila. Už jsem se 2× vracela kvůli rohlíku, který mi dítě sežralo, než jsme dojeli k pokladně (jednou jsem si vzpomněla při placení a jednou 10 metrů za pokladnou) :lol: Jako zloděje mě nikdo neoznačil - vždycky to v pohodě namarkovala a já jsem jí dala korunu :mrgreen:

Vůbec mě nezajímá, kolik toho ostatní lidi rozkradou nebo sežerou při nákupu, ani jakou u toho mají barvu - já taková nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.3.11 20:09

Taky bych se nevrátila… Třeba u 50,– položce už vbych to zvažovala určitě (a já jsem cvok, takže s 50 korunovou položkou bych se omlouvala třeba hodinu :lol: ), ale kvůli 9,–???

Zrovna minulý týden mi paní v lékárně zapoměla započítat UM za 300,– a to jsem jí řekla, protože by mně mrzelo, aby kvůli mně měla večer manko :roll: Ale moje mamina mně ještě sprdla, jak mně to blbě vychovala :mrgreen: Že lidi ukradnou na co přijdou a já se ještě prásknu dobrovolně (nemyslela to tak, sama by s tím běžela zpátky jen by se jí od podpatků prášilo :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 20:10

Taky bych se nevrátila a kolikrát se mi stalo, že mi něco nenapočítali a nebo to přehlídli. Kupovala jsem minulý týden časopisy v Bille, celkem 3 a dala je k sobě, prodavačka si všimla jen 2, ten prostřední nenamarkovala. Kupovala jsem v tescu 3 balíky Coca coly, platila jsem jen 2, jeden jsem vynadala na ten jejich pidi pas a 2 nechala v košíku, její problém. V penny jsme kolikrát kupovali mlíko - 2 balení a platili jsme pouze jedno, protože si toho jednoho nevšimli a mohla bych takto pokračovat dál, takže bych se kvůli 9ti koruná fakt nestresovala. Mají si na to dávat větší pozor oni, vím, že za to nemůžou a jsou pak za to trestaný, taky bych to dělat vůbec nemohla.

• Citovat
  • Upravit
489
3.3.11 20:10

Zrovna minulý týden jsem se vracela do galanterky, kde jsem kupovala ponožky a paní potřebovala drobné (neměla mi jak vrátit). V drobných mi scházela 1,– Kč, tak mi ji odpustila. Stejně mi to nedalo a po nákupu v supermarketu jsem tam s tou korunou zašla. Mě by to prostě nedalo, myslím, že je to podobná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 20:11
Anonymní píše:
Taky bych se nevrátila a kolikrát se mi stalo, že mi něco nenapočítali a nebo to přehlídli. Kupovala jsem minulý týden časopisy v Bille, celkem 3 a dala je k sobě, prodavačka si všimla jen 2, ten prostřední nenamarkovala. Kupovala jsem v tescu 3 balíky Coca coly, platila jsem jen 2, jeden jsem vynadala na ten jejich pidi pas a 2 nechala v košíku, její problém. V penny jsme kolikrát kupovali mlíko - 2 balení a platili jsme pouze jedno, protože si toho jednoho nevšimli a mohla bych takto pokračovat dál, takže bych se kvůli 9ti koruná fakt nestresovala. Mají si na to dávat větší pozor oni, vím, že za to nemůžou a jsou pak za to trestaný, taky bych to dělat vůbec nemohla.

edit. platila jsem jen 1 balík CC, ne 2. raději anonym, aby na mě nevlítli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
3.3.11 20:16

Anonymní, tak to nechápu, to už je dost sprosté, že nevyndáš na pás všechno, neupozorníš na to a pak si mneš ruce, jak jsi na těch hlupákách ušetřila :roll: Když se to stane omylem, dá se to pochopit, ale toto… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.3.11 20:17

pokud jsou to menší obchůdky tak platím i druhý den, taky jsemv pekárně nechala manko, že paní neměla naspět nebo jsem nakoupila a pak zjistila že mi kačka dvě chybí a ona žr je to oka a druhý den jsem ji nechala 10kč. Jedná se o pekárnu kde jsem chodila každý den.
Ale tady se jedná o supermarket :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová