Angelsounds - negativa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
18.7.17 18:39

Angelsounds - negativa

Zdravím všechny, uvažuji, zda si koupit angelsounds, ale stále si nejsem jistá, zdá je přístroj bezpečný. Znáte některá negativa, proč si tento přístroj nepořizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.7.17 18:47

Existuje podezření, že častý ultrazvuk v těhotenství může mít vliv na mozek plodu. :think: Já angelsounds používala dokud jsem necítila pohyby. Od cca 11tt do 22tt :think: Dvakrát jsem během té doby jela na pohotovost s krvácením, takže jsem měla neustále strach. Ale vždycky jsem jen našla srdíčko, pár vteřin poslechla a zase to vypla. Rozhodně jsem neposlouchala třeba pár minut :think: Za mě je to dobrá věc, neskutečně mě to vždycky uklidnilo. A použila bych to klidně i v pokročilém těhotenství, občas tady třeba některé maminky plaší, že necítí celý den pohyby a nejsou si jisté. :oops: Naštěstí jsem to pak už nepotřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.7.17 18:52

@Kočičí duše Právě taky končím 12 tt a chtěla bych si ho pořídit, alespoň než začnu cítit pravidelné pohyby…jenze stále váhám, abych nenapachala víc škody jak užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.7.17 18:52

Já měla malou napříč, takže jsem pohyby necítila dokud se neotočila, což bylo někdy v 36 tt. Takže jsem jednou za čas pro uklidnění srdíčko zkontrolovala. Pak tedy i později, když jsem ji dlouho necítila. Nicméně jsem vždy jen našla srdíčko a taky vypínala. Pro mě to byla dobrá věcička. Akorát jsem ji nekupovala za těžký prachy tady, ale za půlku z Ali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.7.17 18:59

Mě teda ušetřil spouuustu nervů. Používala jsem ho asi 2× týdně než jsem cítila pohyby a pak jednou dokonce v 32tt, kdy jsem měla střevní virózu a malá se za celej den neozvala. Nevěřím, že ta minuta jednou za čas může nějak ublížit miminku, lepší toto než vynervovaná matka :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.7.17 19:03

A vy co ho máte, je přístroj vyrobený v číně? Nevím totiž, jestli je rozdíl, když ho koupím v českém internetovém obchodě nebo o víc jak polovinu míň, třeba na aukru. Jestli je to pořád stejný výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
18.7.17 19:26

@fly.zuzka vyrobca je cina tak ci tak ;) pouzivam denne na par sekund a schvalil mi t i gynekolod ;) musel by byt o hodne silnejsi a musel by pusobit hodne dlouhou dobu, aby to mozna zanechalo nejake nasledky…ja ze zacatku hledala i 20 minut, ale zkousela jsem uz v 9 tydnu..ono v nemocnici maju.utz s uplne jinou silou, a kolikrat ho tam delaji denne nekolikrat zenskym.na rizikaci…tohle je fakt nic, neboj, jinak by se uz gynekologove tomu branili..to dite je tam hodne chranene a mnoho veci, co tehotne delaji jim uskodi vic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
18.7.17 19:47

@fly.zuzka - kdybys měla cestu do Ostravy, prodala bych ti kupovaný na mallu, ale v roce 2012 (pc 1400, teď za 300 s možností vyzkoušení na vlastním tepu)- je u toho u faktura..
Jinak děti mám obě chytré jak opice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 19:49
@fly.zuzka píše:
@Kočičí duše Právě taky končím 12 tt a chtěla bych si ho pořídit, alespoň než začnu cítit pravidelné pohyby…jenze stále váhám, abych nenapachala víc škody jak užitku.
Já ho pořídila tady od jedné paní na bazarku, použitej za 200 myslím. Tak zkus taky mrknout jestli někdo neprodává. Když občas poslechneš tak se nic nestane a uklidní tě to :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
18.7.17 19:58

Já používala celkem pravidelně, žádné následky to nemělo. Za ten klid mi to určitě stálo, poslouchala jsem i v den porodu když mi praskla v noci voda, necítila jsem pohyby a chtěla jsem si v klidu dobalit a dát sprchu místo toho abych hned letěla do porodnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.7.17 20:06

@Králičice Díky za nabidku, ale asi bych chtěla nějaký novější. Co se týče elektroniky apod. jsem nedůvěřivá. A mám zkušenosti, že přístroje vydrží přesně do konce záruční doby a potom finito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.7.17 20:09

Přítel mě od toho zrazuje, že budu akorát víc nervozní, když třeba nebudu moc najít srdíčko. Já si ale taky myslím, že mě to uklidní…ale právě chci hlavně zjistit, jestli to nemůže ublížit, abych to nekoupila a potom mi to bude ležet ve skříni, protože budu mít strach to použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 20:35

My teda poslouchali holky a uplne v poho. Vzdy jednou za cas pro uklidneni :). Muzu jen doporucit. Je to krasny zazitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.7.17 10:18

Děkuji vám za názory. A nevíte náhodou jestli je jedno, zda si koupím angelsounds na českém e-shopu, kde je to dražší nebo např. na aukru, kde je to o polovinu levnejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí