Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s tímto přípravkem. Byla mi diagnostikovaná angína, ale nejspíš ne tak silná. Byly mi předepsány antibiotika, která mi ale silně nevyhovovala a tak jsem je musela vysadit. Volala jsem svému lékaři a ten mi doporučil tohle (je celkem veliký fanda homeopatie). Na internetu jsem četla výborné recenze. Ale pomohlo to někomu vyléčit angínu? Děkuji.
![]()
Jako že ti doktor nenapsal jiná antbiotika, ale homeopatika?
Donuť ho, ať ti napíše něco jiného a pokud byl problém v průjmech, tak k tomu hylak.
A začni hledat jiného praktika.
Homeopatika jsou cukrové kuličky, nevyléčí nic, můžou způsobit placebo efekt. Ten je fajn u psychosomatických poruch, ale pomnožené streptokoky ho dost ignorují.
@Ou na internetu jsem ale četla velmi dobré recenze. Taky jsem si myslela jestli mi nepredepise jiná, ale řekl mi že mám zkusit tohle. A pokud mi nebude líp mám přijít.
Ale v tomhle období toho má hrozně moc a bylo už hodně těžké se tak dovolat vůbec.
Jo, meli jsme to doma, chlapovi to take doporucila jeho prakticka dr. On tvrdil, ze mu to pomohlo, ale mel jen obyc. kasel a ten trval tyden, takze jsme dosli k tomu, ze by to nejspis melo stejny prubeh i bez toho. Kdyz jsem onemocnela ja, tak mi to vnutil, nepomohlo to vubec, za par dni jsem usoudila, ze moje nemoc nebude jen obycejna viroza, sla jsem k lekari, potvrzena angina, ATB, taky mi sedly az druhe, ale potom nasledovalo uzdraveni. Ja na homeo neverim, uz jako diteti mi mamka misto Kynedrilu cpala Cocculine nebo jak se to jmenovalo a ja jsem v aute blila jak amina a skemrala o ten blby Kynedril.
Angin-Heel spolu se Schüssler. soli naprosto zázračný. Stejně jako všechna homeopatika. Kéž by všichni doktoři už konečně doporučovali. Penicilin sice vyléčí zánět, ale naprosto oslabi imunitu. Tvrzení, že homeopatika jsou slazená voda je úplně mimo mísu. A hlavně, nevadí při kojení nebo v těhotenství.