ANGLIČTINA DREAMENGLISH - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@iila Osvojený jazyk máš uložený v řečovém centru, našprtaný jazyk máš uložený v paměti, což je jiná část mozku. Netuším, jakými procesy a cestami se do řečového centra ukládá. Chápu, co tou větou chtěl říct, a kam tou výukou asi směřuje. Jeho metodu jsem nezkoumala (mám aj na C1), ale tuhle větu bych mu prostě nevyčítala, protože tím jen říká, že nabízí jiný přístup, než jak se angličtina učí v českých školách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to divné...
Koukal jsem na jejich zisk 64 mil. Kč za minulý rok. Dobrý business ![]()
Chat se opakuje, takže jak někdo píše, je naprogramovaný ![]()
Na moje otázky nikdo nereaguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já moc recenze nepíšu, ale tady si dovoluji varování. Absolvoval jsem úvodní video přes hodinu a opravdu se těšil na poctivý přístup. Sice se mi nezdály graficky divné stránky, ale budiž.
Video je zřejmě předtočené, chatové zprávy jsou asi také naprogramované. Nikdo neodpovídá na otázky, žádná.
Na závěr Vám nabídnou slevu z 30.000 na polovinu. Nemáte možnost nic vidět, do ničeho nahlédnout, vyzkoušet si, promluvit si.
Ani nevím, jestli jsou dotyční Jan Kovařík a Veronika Horká praví lidé s těmi to jmény, nedařilo se mi je ani dohledat na LinkedIn.
Pokud potkám toho kluka z fotky, opravdu ho zastavím, jestli to myslí vážně. Pokud to není nějaká fotka z internetu.
Opravdu zklamání.
Abych skončil pozitivně, při této blbé zkušenosti jsem objevil Synthi AI - zatím se mi to líbí, mohl jsem zaplatit krátké období na vyzkoušení a dostal jsem slevu 50 % také a při odchodu ze stránky 78 %. Investice na měsíce ve stokorunách. Včera jsem si povídal se Synthi AI o dětech a bylo to super. Budu rád za zkušenosti, Moravaczech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit