Aniball - nejde zavést

Anonymní
16.3.19 20:57

Aniball - nejde zavést

Už jsem úplně zoufalá. Ani po deseti dnech snažení nejsem schopna Aniball zavést dovnitř, a to ani vyfouknutý. Je na mě opravdu moc velký. Termín porodu mám za 10 dnů a každý večer končí tím, že to obrečím, když si čtu diskuze tady o tom, kolik centimetrů nafukujete, zatímco já ho nemůžu ani zavést. Trápím se denně cca 40 minut a absolutně bez výsledku. Nemáte někdo nějaký nápad, co s tím? Vyfouknout jsem zkusila, kondom a lubrikant také, změnu polohy taky.. a pořád nic :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1212
16.3.19 20:59

Jediná má rada je, že jsem porodila i bez aniballu a měla jsem 2 stehy, nechápu proč se takhle trapis, když to nejde tak to nech a neboj, ženské tělo je na porod připravené a žádný aniball ti nepomůže, kámoška nafukovala jak dívá a stejně byla sita až k prd… Tak klídek! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 21:00

vykasli se na to :palec: , 10 dnu pred porodem uz to stejnak nevytrhnes. dost jiste porodis i bez toho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.3.19 21:01

Tlačila jsem to tam silou taky :roll: vevnitř v pohodě, dala jsem 24 cm a právě z tohohle důvodu cvičila jen jedno vypuzení denně :nevim: po čtyřech cvičení mi to šlo lépe mírně nafouknuté. Prostě silou a hory lubrikantu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
16.3.19 21:01

Hlavně se nenervuj, to je poslední, co bys před porodem potřebovala. Můžu tě ujistit, že porodily miliony žen, které aniball nikdy ani neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.3.19 21:05

Tak spíše zkus masírovat hráz a hlavně v klidu, psychika je nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
16.3.19 21:12

Vykašli se na aniball a těš se na miminko. Porodit bez poranění se dá i bez pomůcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
16.3.19 21:16

ježis timto se trapit a brečet kvuli tomu :/ promin asi nechapu.. uzivej si klidek pred porodem, pak uz si pravdepodobne chvili neodpocines, tak proc si kazit par dni pred terminem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
16.3.19 21:20

Já anibal nikdy ani neviděla, jsem malá, hubená a drobná a dceru jsem porodila asi na tři zatlačení a měla jsem pár stehů. Kašli na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 21:56

Mela jsem tentyz problem. Nedostala jsem ho vubec dovnitr. Zkoumal to i manzel (s celovkou na hlave…). To byla akce… Vystresovalo me to tedy extremne. Resila jsem s doktorkou - pry jsem uzsich rozmeru… Na dalsi prohlidce se mel resit eventuelni cisar. Na prohlidku nedoslo, byla jsem jiz v porodnici. Porod byl s nastrihem a dlouhym sitim, ale dcera, dikybohu, ok.

• Citovat
  • Upravit
8148
16.3.19 21:58

Já myslím, že už máš v sobě nějaký blok a jsi tam dole tak zatnutá, že to nejde zavést. Chce to být uvolněná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4664
16.3.19 22:07

Tak se na to vykašli. Já jsem natrenovala 32 cm a bylo mi to úplně k ničemu, když se nakonec konal akut SC. Ale jsem bez nastrihu, to je fakt. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.3.19 22:37

Já jsem na něj před porodem taky dost spoléhala. Sice se mi ho podařilo zavést a měsíc cvičit, ale při nafukování ze mě neustále „vyjížděl“. Dala jsem reálně cca 25cm..mordovala jsem se s tím měsíc a při porodu mě to bylo k ničemu. Šitá jsem byla hodně. Naopak mám hodně kamarádek, co ho nepoužívaly a měly třeba jen 1 steh :nevim:
Radím jako ostatní - vyprdni se na to a volný čas věnuj spánku, budeš na něj pak ráda vzpomínat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 07:22

Ahoj, tak mám úplně stejný problém. Na radu kamarádky jsem si pořídila aniball a na konci 35. tt jsem chtěla začít cvičit. Když jsem ho tam nedostala poprvé, tak nějak jsem s tím počítala. Ale už to zkouším 10 dní a nic. Když jsem šla jednou přes větší bolest, dost jsem pak zakrvácela, takže už to nedělám. Předevčírem a včera to zkoušel manžel a taky mu to nešlo. Dokonce se do mě nedostal ani penisem. Nespali jsme spolu teda skoro celé těhotenství z různých důvodů (infekce, zánět močáku, pak nebyl doma, pak nemocný syn a náročná péče o něj…). Vůbec nevím, co se to děje. Já i manžel tam cítíme nějakou zarážku, blok :nevim:. Vyšetření u gynekologa mě hodně bolí a často po něm krvácím. Začala jsem mít vyloženou fobii z porodu a uvažuju, že si zkusím domluvit sekci (navrhovali mi ji z určitých zdrav. důvodů).
Nemáte nějaký fígl, jak ho tam dostat. Snažím se uvolnit, s manželem jsem byla i vzrušená a stejně ani ťuk, bolel mě i vlastní ukazováček. :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
7712
12.7.19 08:20
@Anonymní píše:
Ahoj, tak mám úplně stejný problém. Na radu kamarádky jsem si pořídila aniball a na konci 35. tt jsem chtěla začít cvičit. Když jsem ho tam nedostala poprvé, tak nějak jsem s tím počítala. Ale už to zkouším 10 dní a nic. Když jsem šla jednou přes větší bolest, dost jsem pak zakrvácela, takže už to nedělám. Předevčírem a včera to zkoušel manžel a taky mu to nešlo. Dokonce se do mě nedostal ani penisem. Nespali jsme spolu teda skoro celé těhotenství z různých důvodů (infekce, zánět močáku, pak nebyl doma, pak nemocný syn a náročná péče o něj…). Vůbec nevím, co se to děje. Já i manžel tam cítíme nějakou zarážku, blok :nevim:. Vyšetření u gynekologa mě hodně bolí a často po něm krvácím. Začala jsem mít vyloženou fobii z porodu a uvažuju, že si zkusím domluvit sekci (navrhovali mi ji z určitých zdrav. důvodů).
Nemáte nějaký fígl, jak ho tam dostat. Snažím se uvolnit, s manželem jsem byla i vzrušená a stejně ani ťuk, bolel mě i vlastní ukazováček. :roll: :oops:

Porodis i bez toho - vlastni zkusnost. Taky jsem si ho koupila a nejdrive ho tam nemohla vubec dostat, strasne to bolelo. Musis byt strasne moc uvolnena, mozna se podvedome stahujes a ted uz tuplem, kdyz vis, ze to nejde. Ja teda nakonec uspela, ale nenacvicila temer nic. Skoro pokazde jsem krvacela. Dr mi rekla, ze jsem asi hodne prokrvena, protoze nikde neni nic videt. Proste praskne zilka a uz krvacis. Muzes i diky tomu byt tak zuzena, ze je sliznice prokrvena, napuchla…az budes rodit, vse se rozvolni, otevre…ja teda nakonec musela na akutni CS diky spatne rotaci male, ale byla jsem uz temer otevrena, chybelo mi asi 0,5 cm. Jinak ja se na to uz pak vykaslala a necvicila, to krvaceni se mi nelibilo :nevim: ale kamaradka treba necvicila vubec, mala mela pres 3,5 kg a nemela ani steh, jen drobnou jednu odreninku, se kterou nic nedelali. Naopak druha kamaradka mela sotva 3 kg mimco a byla radne potrhana :nevim: hlavne se nenervuj moc, taky jsem se toho bala - nejvic nastrihu (to je nakonec pry spis uleva, nemam vlastni zkusenost diky CS), ale jak to zacne, strach zmizi a nemas na nej cas. Jinak CS neni vyhra - mas rozrezane bricho a opravdu to boli, je to operace. Obzvlast vstat druhy den :mrgreen: ale setkala jsem se i s holcinou, co behala jak camrda, nebolelo ji to :mrgreen: ale nakonec strach zmizi a ty jen prodychavas a tesis se na miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí