Poplatky za popelnice – kolik platíte ve vaší obci ročně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5303
16.4.14 15:56

@mag ted budu platit tady kde jsem se nahlasila…jinak jsem neplatila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.4.14 15:57
@ninusska píše:
@mag ted budu platit tady kde jsem se nahlasila…jinak jsem neplatila..

jako vubec nikde jsi neplatila? na to bych byla opatrna, obec si muze vzpomenout i po letech, ze ji dluzis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
16.4.14 15:59
@ninusska
@Ali-Ali píše:
jako vubec nikde jsi neplatila? na to bych byla opatrna, obec si muze vzpomenout i po letech, ze ji dluzis…

přesně tak, zaplatit někde musíš, jen pokud by jsi byla dlouhodobě v cizině, ale to musíš doložit. Jak dlouho si tam neplatila, ikdyž jsi byla hlášená? Asi viděli, že tam máš dluh, když jsi se odhlašovala, tak se ti musí „připomenout“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
16.4.14 16:00

@Ali-Ali cca pred rokem jsm bydlela v podnajmu s ex tam jsme platili i za sluzby odpad…jnak v miste kde jsem mela TP to platil otec jenze najednou onemocnel a plnou moc dostala macecha ktera to neplatila schvalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
16.4.14 16:02

@olinka11 asi 4 roky ja o tom nevdela ze to neplati az ted :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.4.14 16:03

@ninusska
byt tebou tak si fakt zavolam na tu obec, kde jsi mela TP predtim a zjistim, jestli u me neeviduji nejaky dluh.
pokud jsi byla plnoleta, tak je jedno, kdo to mel dle dohody platit, ten dluh by byl tvuj. (ono bohuzel i kdybys nebyla plnoleta, tak v okamziku plnoletosti, ten dluh prechazi na tebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
16.4.14 16:05

@Ali-Ali urcite tam zavolam zitra jak vyzvednu dopis a uvidim co a jak…jinak dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
16.4.14 16:06
@ninusska píše:
@olinka11 asi 4 roky ja o tom nevdela ze to neplati az ted :zed:

fíha, to je dost… určitě se placení nevyhneš, ale myslím, že by mohl jít domluvit nějaký splátkový kalendář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
16.4.14 16:07

@olinka11 to dofam ze pujde na splatkovy kalendar..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
16.4.14 16:09

@ninusska Ahoj, určitě si zjisti tam, kde jsi měla TP to, do kdy to máš uhrazené a rozdíl zaplať. Kvůli poplatkům za popelnice jsou i exekuce, a to za to nestojí. Pokud ti chybí třeba jen minulý rok a poměrná část letoška, určitě se s nimi domluvíš. I za tu dobu, co jsi bydlela v podnájmu, pokud jsi tam neměla nahlášený TP, jak píšeš výše.
Já jsem nebydlela a tedy nedělala odpad v místě TP (u mých rodičů) od 19 a celkem 10 let jsem tam poplatky musela hradit, než jsem si změnila TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.4.14 16:14

Ahoj, já mám TP na úřadě a nikdy nikod po mně nich nechtěl, platíme popelnice v nájmu, tý jo tak to jestli mám šlehu na městě za odpad… mě asi klepne, kolik je to ročně přibližně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.4.14 16:17

@Gabulle
tak tam by mohlo pomoc, pokud jsi schopna dolozit, ze ty popelnice platis jinde, i kdyz tam TP nemas (ale kazda obec to ma trochu jinak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
16.4.14 16:19

@Gabulle Kamarád měl taky na úřadě a neplatil (asi záměrně) a pak doplácel a byly s tím docela nepříjemnosti. Částka se řídí vyhláškou daného města/obce. Mrkni na jejich web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.4.14 16:20

No asi si v pondeli zajdu na urad, u nas je otevreny jen pondeli, streda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat