Ano nebo ne???

443
25.8.10 19:35

Ano nebo ne???

Ahoj holky potřebovala bych poradit jsem tu nová a nevím jak to tu chodí. Moje poslední men. byla 13.7 od té doby nic. Test negat. Bylo by možné že jsem měla ovulku nějak později??? Mohlo by to být mimi?? Můj dr. mi řekl že tam nic nevidí. Já nevím ale tohle se ještě nestalo. Děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
25.8.10 19:37

ahoj,
a nebrala jsi tento měsíc nějaké ATB nebo nebyla nějak nemocná? Mě se tohle stalo, když jsem brala ATB, ale taky se mi to začalo stávat v době, kdy jsme se začali snažit o mimi, asi to bylo psychikou či čím, ale takhle se mi to sem tam stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.10 19:45

Ahoj nebrala jsem nic. My jsme tomu s přítelem nechali volný pruběh no tak nevím. Můj doktor mi nic k tomu neřekl. On to nějak neřeší. Počkám asi ještě týden a pak zajdu na krev. Ty jsi snažilka nebo těhulka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.8.10 19:57

ahoj, tak zkus test znovu, to je celkem dlouha doba, gynekolog ti pichl inj. vyvovalajici menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.10 20:08

Ahojky ne nepíchl, on se se mnou ani moc nebavil. No já jsem si říkala, že ještě tak týden počkám a pak tam asi narukuju znovu… :-) mám strach si dělat ten test… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.8.10 20:38

proc?:) urcite to dobre dopadne:)) dle tvych predstav, doporucuju FOR YOU nebo GS MAMATEST jsou hodne citlive, a detekujou v den ocekavane menstruace:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.8.10 20:54

Tak si zajdi na krev zaplatíš sice cca 200kč ,ale výsledek budeš znát hned a budeš vědět na čem jsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
25.8.10 21:32

Ahoj tak náš pan doktor tam tenkrát také nic neviděl :wink: Ale jelikož mi nebylo moc dobře ,měla jsem bolesti bříška a motolici tak mě poslal do nemocnice.Tam nabrali krev a udělali ultrazvuk ješte ten den aby vyloučili mimoděložní těhu. No a tam se jim krásně zobrazilo mimi,tak asi záleží i na ultrazvuku u těch novějších je to asi líp vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.10 21:38

:-D jéé to jste mě uklidnili, no já ještě pár dní počkám a pak teda hurááá na test a na krev. no a ve kterém týdnu jsi byla????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.8.10 21:39

já taky utíkala k doktorovi hrozně brzo, ten mi řekl že že mám akorát zvetšenou sliznici, abych přišla za 14 dní, ale já jsem teda měla na testi //, takže ještě počkej nebo testuj, nebo jdi na krev at víš na čem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
25.8.10 21:41

Byla jsem 5+3 :-P No a dnes už mám holčičku4m :wink: Tak když ti to vyjde tak ze srdíčka gratuluji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.10 21:53

:kytka: děkuji jste všichni moc hodný. Tak jste mě teda navnadili… četla jsem někde, že se ovulka může zpozdit tak by to byl asi tak :think: max třetí týden. a to prý není ne uzt nic vidět.

:potlesk: 78mamina Gratuluji k holčičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.8.10 22:58

ja mela , teda je to mimo misu:))) ale testy mi ukazovaly pozitivni vysledek a HCG negativni, takze mi gyndar pichl inj. na vyvolani menzesu a nic.. no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí