Problém u partnera s ejakuací

Anonymní
24.8.10 13:26

Problém u partnera s ejakuací

Poradte prosím. :nevim:
Mám problém s partnerem.Snažíme se o mimi a tím pádem jsme se začali tulit víc než do ted.Ale můj ne vždy vystříkne.Vše je ok,ale nakonec se neudělá a tudíš žádné sperma.On tvrdí že když to ted deláme častěji,že se mu nestačí dělat sperma,protože na to není zvyklé.Já nevím,takže prosím o radu a zkušenosti!
Děkuji..........

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
24.8.10 13:29

Myslím, že hodně záleží, kolik mu je let a kolikrát denně se snažíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
24.8.10 13:32

já myslím,že je to spíše o psychice,protože teď se od něj chce hlavně to sperma,já radím trošku zvolnit a milovat se stačí v době plodných dnů s emilovat jednou za 2 dny,a nenaléhat,hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.10 13:35

Je mu 41,mě 34 a tulíme se každý 3 den.Někdy ok,někdy problém.

• Citovat
  • Upravit
459
24.8.10 13:36

Ahoj, tvrzení, že se neudělá a zároveň, že se mu nestíhá dotvářet sperma, nedává smysl. Pokud se neudělá, tak, ani nemůže zjistit, jestli se mu dotváří sperma :lol: Čili pokud se neudělá, tak je problém s orgasmem a je potřeba navštívit lékaře. Pokud se udělá, tak, pokud je zdravý, tak by sperma mělo být vzdycky, i kdyby to bylo 3× po sobě. Pokud sperma není, tak se opět jedná o zdravotní problém a opět je potřeba navštívit lékaře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.10 13:37

Taky mě ta psychyka napadla ale co stím.....

• Citovat
  • Upravit
56772
24.8.10 13:39
Anonymní píše:
Je mu 41,mě 34 a tulíme se každý 3 den.Někdy ok,někdy problém.

V tomhle věku a při téhle frekvenci by opravdu neměl být problém. Možná opravdu je pod tlakem, třeba toho má hodně i v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.10 13:40

No k doktorovi ho asi hned tak nedostanu,co nějaká poradna na internetu,nevíte o něčem…_?

• Citovat
  • Upravit
459
24.8.10 13:41

PS: Ale musím potvrdit, že teď jsme naštěstí v 7 mesíci, ale snažili jsme se 5 let a když jsme byli v situacích, kdy jsme museli po aplikaci nějaké meducíny manželce, přesne v určený den a v určenou hodinu, tak to bylo takzvaně na povel a to opravdu jde špatně. Né, že by to nešlo, ale musí se oba víc snažit. Jak píší děvčata, chce to klídek (což, pokud to nějakou dobu nejde, je dost těžké) a nesnažit se za každou cenu na povel. V tomto „méně, ale v pohodě“, může znamenat více, než „hodně, ale za každou cenu a pod tlakem“ (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
24.8.10 13:43

Tak to nevím, ale jak dlouho se snažíte? Píšeš, že ne vždy vystříkne, to ale znamená, že někdy ano a pak bys mohla i tak otěhotnět, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.10 13:43

No v práci to má všelijaké,zatím jim platí,ale bojí se jak dlouho?Snaží se najít něco lepšího ale zatím nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 13:46

Ahoj,chápu tě, taky jsme si to prožili, je to blbý a čím víc člověk myslí na to , jestli se to povede a že by zrovna dneska mělo, je to horší.Pro oba.Doporučuju zkoušet a najít polohu, která toho tvýho dostane.Vím, že se píše, že některý polohy jsou pro početí naprosto nevhodný,ale lepší nevhodná poloha s výsledkem, než nic.A když mu to nejde delší dobu a tebe už to nebaví,vykašlete se na to a zkuste to za chvíli nebo až třeba ráno, je to lepší než se stresovat a skoro se ošoupat:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 13:46

Jasně.Ale chtěla jsem jen poradit,protože mě to trápí.Snažím se zvolnit,snažím se hlídat ovulaci ale nevím jestli ji dokážu odhadnout,protože mám děsně rozházený cyklus.JO jsem stašně nedočkavá a všechno bych chtěla hned.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 13:50

Myslím si, že na něj asi moc naléháš a on ví, že ti na tom záleží - a jemu samozřejmě také… Nechci tím říct, že je to tvoje vina, jen že na to asi pořád myslí :nevim:
Zkus zvolnit… Třeba 2× týdně…

• Citovat
  • Upravit
459
24.8.10 13:53
Anonymní píše: …JO jsem stašně nedočkavá a všechno bych chtěla hned.

Tak na to bacha, to by mohlo (u partnera) být důvodem problému :lol:

Jinak potvrzuji, že vhodná a pro něj zajímavá poloha, může být velkým pomocníkem (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí