Problém u partnera s ejakuací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56772
24.8.10 13:56
Anonymní píše:
No v práci to má všelijaké,zatím jim platí,ale bojí se jak dlouho?Snaží se najít něco lepšího ale zatím nic.

Tak to jo, oni to totiž chlapi mají propojené, nemůžou se pak pořádně uvolnit :think: A to, že jsi netrpělivá a chtěla bys miminko hned chápu, takhle to máme všechny, když se rozhodneme, neboj, ono to přijde :palec: Ohledně ovulace jsem to měla tak, že jsem si kupovala ovulační testy, ale zjistila jsem, že se mi čárky ukázaly vždy asi až tak druhý den. Pak jsem je přestala kupovat a poslouchala své tělo. Vždy, když mě začalo divně pobolívat v podbřišku a cítila jsem tlak, tak mi testík totiž ukázal, že nic. Zkusila jsem to hned jak jsem měla tyhle pocity a hle, hned měsíc nato jsem byla těhotná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.10 14:58

Má pravdu

Dej mu alespoň 4 dny bez sexu. Avšak nejlépe to od něj nevyžaduj do té doby, dokud se a Tebe sám nevrhne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.8.10 15:10

hmmm same dobre rady! poloha, nevyzadovat sex.. taky jsem silela, merila si bazalni teplotu jak magor :mrgreen: ale to se mi vyplatilo, nakonec jsem se na muza vrhala jen tesne pred ovu, kdyz uz jsem tusila ze prijde a pak pri a pak uz ne, treba cely mesic. to vis ze pak mel chut! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.8.10 15:12

A nebere nějaké léky na vysoký tlak?? přítel mojí kamarádky má s tímto taky takový problém-buď se mu postaví,pak změkne ale stejně ejakuje nebo se mu postaví ale, nezměkne ale neejakuje…má to po těch lécích na tlak a podle mího má ještě pitomějšího doktora
protože místo aby mu léky ubral nebo vyměnil mu je ještě přidal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.8.10 16:30

Rady tady už padly..

Ale hlavně pokud jste předtím měli výrazně jinou frekvenci, tak 3× týně může být na něj moc..
Fakt bych se přikláněla zhruba plus mínus okolo toho týdne co je ovulace - nemusíš vědět přesně dena a hodinu..Ale přece klidně 14 dní pauzu a 14 dní ob dva dny snažit..
zkus nějaký jiný harmonogram.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
24.8.10 16:55

Je pravda ,že můj manžel má poslední dobou také problém z toho ,že se daný konkrétní den musí udělat. Mám s tím také problém a pokud se udělá tak mu to trvá 30 minut což zase nejsem potom schopná ani já udržet danou polohu . Také nevím jak na něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
25.8.10 14:09

a co zkusit na to jít jinak … romantická večeře, odvážná košilka… uvolnit se a nechat se unášet atmosférou …vím že to neni tak lehké, prý taky pomáhá dovolená někde pryč, když se na to nemyslí a člověk si prostě jen užívá

ještě jsem si vzpoměla na kámošku … taky nemohla otěhotnět (nevím jak dlouho se snažili) a pak někde vyčetla, že sex v první den menstruace zaručí úspěch. No a jí to vyšlo dvakrát. Vím, že to nezní zrovna skvěle, ale první den je to slabé, když se opláchla a hned se na překvapeného manžela vrhla, tak nic nepoznal. Dodneška to neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.8.10 19:12

dokud se budete tulit tak dítě nebude, až si pořádně zaš..zasexujete tak by to mohlo jít :lol: :lol:

sranda pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
26.8.10 02:08

pravda Ryb :pankac: :potlesk: :jazyk:
taky pardon :srdce:
my š… jak veverky furt …za to teď není ani pomyšlení … :jazyk:

Držím palce ať se brzy zadaří … :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 17:19

Tak na doporučení jsem mu objednala Macu a vitámíny selen,zinek a éčko…Tak uvidíme…Kamarádka se prý pomalu musela před manžílkem zamykat,když mu Macu naordinovala… :?: :?: :?: Dám pak vědět :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex