Dvakrát kyretáž

5801
24.8.10 15:44

dvakrát kyretáž...

Ahojky všem, mám přesně měsíc po první kyretáži, pan doktor to ale nevyčistil dobře a tak jsem do týdne ležela na operačním stole znovu. Chtěla jsem se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti. Asi by se mělo počkat se snažením delší dobu… . Mimi bysme moc chtěli, ale nechci to uspěchat, znovu si tím projít nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15584
24.8.10 16:11

Alex, už jsem to tu četla víckrát. Myslím, že vliv na délku čekání to nemá. Prostě pan doktor byl poprvé hodně opatrnej a tak tam něco zbylo. Já bych po kyretáži čekala 2 ms. Tělo bude určitě v pořádku, záleží jak se budeš psychicky cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.8.10 17:17

Ahojky,

já mám dva roky po první kyretáži,vše proběhlo v pořádku,moje dr.mi dala tabletky na připravení těla na miminko(myslím Utrogestan) a do necelých devíti měsíců jsem otěhotněla,ani jsem to nevěděla,samozřejmě jsem byla po zákroku mimo psychicky,ale po čase se to zpravilo,na miminku jsme pracovali tak nějak neúmyslně a bum,náš miláček už má skoro dva měsíce :mrgreen:
Nevím jestli jsem poradila,snad ano.
Každopádně držím pěstičky,držte se,zvládněte a přeji hodně štestíčka :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.8.10 19:23

Já byla taky dvakrát na kyretáži, oni to raději dělají opatrně, aby moc neporanili tu sliznici. Za tři měsíce po druhé kyretáži jsem byla znovu těhotná :-). A doufám, že to tentokrát dotáhneme do zdárného konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
26.8.10 12:03

děkuji vám všem za podporu, asi jsem potřebovala slyšet, že otěhotnět pak není tak velký problém! :palec: Chtěli bysme počkat do zimy, ono není o co stát otěhotnět v těch podzimních plískanicích. Paní doktorka mi naordinovala na 3 měsíce antikoncepci, protože se mi udělala cysta na vaječníku a pak to chceme zkusit podpořit Utrogestanem. Budou to sice skoky v hormonech jak blázen, ale kdyby to vyšlo, tak to bude stát za to :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.8.10 23:01

Tak Vám budu moc držet palečky,ať se podaří a miminko a maminka jsou v pořádku,zdraví a celá rodinka je šťastná!!! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
28.8.10 11:56

Snad se zadaří a za pár měsíců budu moct oznámit radostnou zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.8.10 21:38

Neboj zadaří,uvidíš,ani se nenaděješ a budete shánět dětskou výbavičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
29.8.10 10:49

děkuji, už jsme měli i smontovanou postýlku, můj se tak těšil… ale ta musela jít rozmontovat a do kouta!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
27.10.10 20:42

Ahoj.
Já prodělala kyretáž vloni 14. září a letos 21. září se mi narodil syn. Takže za rok a týden po kyretáži. :-)
Doktor mi v nomocnici povídal počkat rok a doktorky na gynekologii půl roku. A mi to začali zkošet už po druhé menstruaci.
Věř svému tělu, ono se samo rozhodne, kdy je připravené na těhotensví.
Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital