Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, mám přesně měsíc po první kyretáži, pan doktor to ale nevyčistil dobře a tak jsem do týdne ležela na operačním stole znovu. Chtěla jsem se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti. Asi by se mělo počkat se snažením delší dobu… . Mimi bysme moc chtěli, ale nechci to uspěchat, znovu si tím projít nechci!
Alex, už jsem to tu četla víckrát. Myslím, že vliv na délku čekání to nemá. Prostě pan doktor byl poprvé hodně opatrnej a tak tam něco zbylo. Já bych po kyretáži čekala 2 ms. Tělo bude určitě v pořádku, záleží jak se budeš psychicky cítit.
Ahojky,
já mám dva roky po první kyretáži,vše proběhlo v pořádku,moje dr.mi dala tabletky na připravení těla na miminko(myslím Utrogestan) a do necelých devíti měsíců jsem otěhotněla,ani jsem to nevěděla,samozřejmě jsem byla po zákroku mimo psychicky,ale po čase se to zpravilo,na miminku jsme pracovali tak nějak neúmyslně a bum,náš miláček už má skoro dva měsíce ![]()
Nevím jestli jsem poradila,snad ano.
Každopádně držím pěstičky,držte se,zvládněte a přeji hodně štestíčka
![]()
Já byla taky dvakrát na kyretáži, oni to raději dělají opatrně, aby moc neporanili tu sliznici. Za tři měsíce po druhé kyretáži jsem byla znovu těhotná
. A doufám, že to tentokrát dotáhneme do zdárného konce…
děkuji vám všem za podporu, asi jsem potřebovala slyšet, že otěhotnět pak není tak velký problém!
Chtěli bysme počkat do zimy, ono není o co stát otěhotnět v těch podzimních plískanicích. Paní doktorka mi naordinovala na 3 měsíce antikoncepci, protože se mi udělala cysta na vaječníku a pak to chceme zkusit podpořit Utrogestanem. Budou to sice skoky v hormonech jak blázen, ale kdyby to vyšlo, tak to bude stát za to
.
Tak Vám budu moc držet palečky,ať se podaří a miminko a maminka jsou v pořádku,zdraví a celá rodinka je šťastná!!!
![]()
Snad se zadaří a za pár měsíců budu moct oznámit radostnou zprávu ![]()
Neboj zadaří,uvidíš,ani se nenaděješ a budete shánět dětskou výbavičku ![]()
děkuji, už jsme měli i smontovanou postýlku, můj se tak těšil… ale ta musela jít rozmontovat a do kouta!!!
Ahoj.
Já prodělala kyretáž vloni 14. září a letos 21. září se mi narodil syn. Takže za rok a týden po kyretáži. ![]()
Doktor mi v nomocnici povídal počkat rok a doktorky na gynekologii půl roku. A mi to začali zkošet už po druhé menstruaci.
Věř svému tělu, ono se samo rozhodne, kdy je připravené na těhotensví.
Přeji hodně štěstí.