Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli je normalni, zda se mi po vysazeni HA mohla zblaznit MS. Prave kdyz jsem cekala ovulaci, tak to na me zase prislo
Za jak dlouho by se to melo asi uklidnit? Poradite?
určitě to možné je. spousta holek má cyklus po vysazení rozhozený. dala bych tělu čas tak 2-3 měsíce a pokud by se to neuklidnilo, tak konzultovat s lékařem.
Možné to je, proč ne. Já si to vždycky vsvětlovala (snad proto, že jsem to někde četla), že dávkované hormony jakoby spoutávají a „blbnou“ mozek a tím pádem i cyklus. A jakmile spadnou okovy, je tělo doslova jak urvané ze řetězů - prostě dělá paseku, než se uklidní. Někomu víc, někomu vůbec. Takže chtít otěhotnět měsíc po vysazení HA je sice hezký, ale spíš je to tak trochu zázrak, když se to fakt podaří.
holt normální to je - sama jsem toho příkladem (poslední pilulka HA začátkem března). V pondělí jsem byla na preventivní a odešla jsem s vyvolávačkou v pozadí. Původně jsem ji chtěla odmítnout, jen vědet jestli je vše ok - co kdyby náhodou, aby potom nemusel být problém
no uvidíme, aby nakonec nebyly // ![]()
alsem, je to mozne. nie si jedina, ktorej sa to stalo. niektorym zenam po vysadeni HAK nabehnu ukazkove cykly a podari sa im rychlo otehotniet. inym zenam sa cykly totalne rozhadzu a trva aj rok nez sa to utrasie, niekedy je potrebne pomoct liekmi. skus tomu dat tie 2-3 mesiace ako pisala aj nozu, ak sa to neda do poriadku, porad sa s lekarkou.
pomoct sledovat co sa Ti deje v tele by ti mohlo pomoct aj meranie bazalnej teploty…
Emilie: Nejsem naivni, sice to by to bylo krasne, kdyby se to povedlo hned, ale budu rada, kdyz to bude do toho 1 roku ![]()
Jinak dekuji vsem za rady ![]()
alsem píše:
Emilie: Nejsem naivni, sice to by to bylo krasne, kdyby se to povedlo hned, ale budu rada, kdyz to bude do toho 1 roku
Jinak dekuji vsem za rady
No … mně se to povedlo. První prcek na sebe nechal čekat dost dlouho, tak jsme si mysleli, že s tím druhým to bude ještě horší … a ani jsme to tak rychle nechtěli … a vono jo. Druhou ms už jsem nedostala …
Tak hodně štěstí, uvidíš ![]()
Mě povídej
,mě už se srovnává 3 měsíc a nic.Na mé diskusi mi poradily Femigard(doufám že jsem to napsala dobře)…
alsem píše:
ILDO: Super, dekuji za typ…A pomaha?
Zatím ještě nemůžu posoudit
![]()
ILDO píše:alsem píše:Zatím ještě nemůžu posoudit
ILDO: Super, dekuji za typ…A pomaha?![]()
![]()
Tak dej potom vedet, jak to dopadlo a jestli se zadarilo ![]()
Bohužel to normální je, může to trvat klidně i rok - to rozházení a to i přes různé vyvolávačky a pod. Držím palce!
Holky a je normalni, kdyz po sexu jde ze me trocha krve? Muze to byt tim vysazenim?
alsem píše:
Holky a je normalni, kdyz po sexu jde ze me trocha krve? Muze to byt tim vysazenim?
Nechci tě strašit,ale segra když při sexu začala krvacet,tak měla cystu,ale ona krvacela hodně.nakonec se vstřebala.