Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skvělej nápad i když si myslím že anonymky by na to měly myslet automaticky ![]()
@1simona1 píše:
Skvělej nápad i když si myslím že anonymky by na to měly myslet automaticky
No právě na to nemyslí a píšou třeba -já jsem anonymka z 16.O4
, tak by bylo lepší, kdyby rozlišení čísly se psalo automaticky
Dobrej napad, zrovna na to myslim, prave ctu diskuzi o milenci a vubec se v tom nevyznam, ktera je ktera
.
v jine diskuzi jsem si dve anonymni popletla
urcite by slo zaridit, aby aspon zakladatelka byla vzdy oznacena, nekdy to tak je, ale nekdy ne…
A nebo ať tam musí povinně dávat nějaké přezdívky do začátku příspěvku. Čteme stejnou diskusi? ![]()
@Aladina píše:
A nebo ať tam musí povinně dávat nějaké přezdívky do začátku příspěvku. Čteme stejnou diskusi?
Mě to taky vadí dlouho. Ale taky mi vadí citace celých dlouhých příspěvků. Jedno s druhým a už vůbec nevím, která bije.
Možná taky proto, že příliš dlouhý příspěvky nečtu a pak nevím, na co se jim pořád odpovídá.
![]()
Jo, třeba v téhle diskuzi je pekelnej zmatek https://www.emimino.cz/…sexu-115319/
@1simona1 píše:
Jo, třeba v téhle diskuzi je pekelnej zmatek https://www.emimino.cz/…sexu-115319/
No jo, ale to by mohla být anonymka 06 anonymkou 01 na jiným počítači
Nevím, nezdá se mi to reálné. Taky si myslím, že na to by měly myslet anonymky ![]()
@Ywett píše:
No jo, ale to by mohla být anonymka 06 anonymkou 01 na jiným počítačiNevím, nezdá se mi to reálné. Taky si myslím, že na to by měly myslet anonymky
Třeba by se to mohlo dát do upozornění, než si zadám anonym, tak ho nák ještě upravit aby se v tom člověk vyznal, ![]()
@Ywett píše:
No jo, ale to by mohla být anonymka 06 anonymkou 01 na jiným počítačiNevím, nezdá se mi to reálné. Taky si myslím, že na to by měly myslet anonymky
Tak velice často někdo asi v jedné diskuzi nestřídá pc a kdyby jo, tak na to může upozornit- já jsem šestka
Zdravím,
poptám se programátora, jestli lze příspěvky odlišit.
Monika
@admin píše:
Zdravím,
poptám se programátora, jestli lze příspěvky odlišit.Monika
Díky za ochotu ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by nešlo v diskuzích anonymy rozlišovat třeba čísly nebo podobně. Myslím to tak, že anonym, který by napsal do diskuze jako první, by byl označen jedničkou, další jiná anonymní dvojkou apod. V diskuzích o choulostivých tématech píše téměř každý anonymně včetně zakladatele a pak už nikdo neví, kdo je kdo.