Anonymy přehledněji

cher
13.7.12 18:51

Anonymy přehledněji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by nešlo v diskuzích anonymy rozlišovat třeba čísly nebo podobně. Myslím to tak, že anonym, který by napsal do diskuze jako první, by byl označen jedničkou, další jiná anonymní dvojkou apod. V diskuzích o choulostivých tématech píše téměř každý anonymně včetně zakladatele a pak už nikdo neví, kdo je kdo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
13.7.12 19:07

Skvělej nápad i když si myslím že anonymky by na to měly myslet automaticky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.7.12 19:09
@1simona1 píše:
Skvělej nápad i když si myslím že anonymky by na to měly myslet automaticky :palec:

No právě na to nemyslí a píšou třeba -já jsem anonymka z 16.O4 :), tak by bylo lepší, kdyby rozlišení čísly se psalo automaticky

• Citovat
  • Upravit
14856
13.7.12 19:09

Dobrej napad, zrovna na to myslim, prave ctu diskuzi o milenci a vubec se v tom nevyznam, ktera je ktera :mrgreen:.

v jine diskuzi jsem si dve anonymni popletla

urcite by slo zaridit, aby aspon zakladatelka byla vzdy oznacena, nekdy to tak je, ale nekdy ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.7.12 19:11

A nebo ať tam musí povinně dávat nějaké přezdívky do začátku příspěvku. Čteme stejnou diskusi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.7.12 19:12
@Aladina píše:
A nebo ať tam musí povinně dávat nějaké přezdívky do začátku příspěvku. Čteme stejnou diskusi? :mrgreen:
:lol: jo, napadlo mě to u milence, ale už dříve jsem si říkala, že v anonymech je chaos
  • Citovat
  • Upravit
7584
13.7.12 19:14

Mě to taky vadí dlouho. Ale taky mi vadí citace celých dlouhých příspěvků. Jedno s druhým a už vůbec nevím, která bije. :lol: Možná taky proto, že příliš dlouhý příspěvky nečtu a pak nevím, na co se jim pořád odpovídá. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.7.12 19:15

Jo, třeba v téhle diskuzi je pekelnej zmatek https://www.emimino.cz/…sexu-115319/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.7.12 19:16
@1simona1 píše:
Jo, třeba v téhle diskuzi je pekelnej zmatek https://www.emimino.cz/…sexu-115319/
:lol: no to jo
  • Citovat
  • Upravit
4118
13.7.12 19:23

No jo, ale to by mohla být anonymka 06 anonymkou 01 na jiným počítači :nevim: Nevím, nezdá se mi to reálné. Taky si myslím, že na to by měly myslet anonymky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.7.12 19:24
@Ywett píše:
No jo, ale to by mohla být anonymka 06 anonymkou 01 na jiným počítači :nevim: Nevím, nezdá se mi to reálné. Taky si myslím, že na to by měly myslet anonymky :think:

Třeba by se to mohlo dát do upozornění, než si zadám anonym, tak ho nák ještě upravit aby se v tom člověk vyznal, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.7.12 19:28
@Ywett píše:
No jo, ale to by mohla být anonymka 06 anonymkou 01 na jiným počítači :nevim: Nevím, nezdá se mi to reálné. Taky si myslím, že na to by měly myslet anonymky :think:

Tak velice často někdo asi v jedné diskuzi nestřídá pc a kdyby jo, tak na to může upozornit- já jsem šestka

• Citovat
  • Upravit
5130
13.7.12 19:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
13.7.12 19:36

Zdravím,
poptám se programátora, jestli lze příspěvky odlišit.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.7.12 19:37
@admin píše:
Zdravím,
poptám se programátora, jestli lze příspěvky odlišit.Monika

Díky za ochotu :kytka:

• Citovat
  • Upravit