Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam zalozeny profil taky na jinych strankach ale… musim podekovat, ze takove emimino vubec mame, protoze na jinych strankach kde mam ten profil se s vama nejednaji jako s clovekem ale s nejakym strojem pravopisu a taky zalozeni temat, temata se mazou uz jen kvuli tomu, ze neni dobre vymysleny nazev nebo mazou kvuli tomu, ze nepouzivate carky a hacky, jenze pro me jako cizinku neni to jednoduche, jsem rada a chtela jsem podekovat za to, ze existuje takove emimi, kde moderatori k nam nejsou hnusni a neomezujou nas ![]()
Treba i nekdo z Vas vi o jakych strankach mluvim… ![]()
Modrý koník - tam panuje totalita a buzerace, proto jsem si nechala dobrovolně smazat přístup
. A vesele mizí témata na Rodině. Že by jeden z těchto dvou
?
Aha, modry kinik neznam ale zkus si zalozit profil na omlazeni ![]()
Já mám profil jedině na emimi, založila jsem si ho po tom, co se syn narodil a jsem za to moc ráda ![]()
ja mám tiež na MK profil, ale už by som ani nevedela meno a heslo (nemať to rovnaké ako tu)
bola som tam asi 2× nejak ma to tam neťahá…
Kitri: nic neobvyklého, tam to prostě tak chodí…
Jinak mně osobně poskytuje eMimino 90 procent toho, co ke kontaktu s lidma potřebuju. Takže proč něco měnit, že ano…
(Dokonce mi pár dobrých duší tady pomohlo, když mně hrozila finanční srážka se státním úřednictvem, ale pššššt…
)
Já musím taky říct, že jsem spokojená. Odpovědi jsou tu prakticky hned, protože tu chodí dost lidí. Je tu spousta dobrých témat a i když se tu sem tam najdou šťouralové, tak to tady zdaleka není tak divoké, jako jinde, kde si všichni sprostě nadávají, dohromady si nic nezdělí, jenom se pořád posílají někam. Tady se vždycky dozvím spoustu zajímavých a užitečných věcí. ![]()
Presne emimco je k nezaplaceni
chtela jsem zmenu ale byla to spatna zkusenost ![]()
@kitri a odkud jses jestli smim veedet? slovensky asi psat nebudu kdyz jsi cizinka ![]()
Já nikam jinam nelezu, na e-miminu se mi líbi a představuje u mě tak 95% sociálního kontaktu. Nevyhledavam osobní kontakt s lidmi. Mimo virtuální svět mám štěstí na falešný lidi ![]()
@Sebinah píše:
@kitri a odkud jses jestli smim veedet? slovensky asi psat nebudu kdyz jsi cizinka
Slovensky rozumim stejne jako cesky akorat ta gramatika u me v cestine trosku vazne
jsem z Lotysska ![]()
Taky nikam jinam nechodim, tady jsem vždycky našla odpovědí na otázky a že jich bylo, když jsem otěhotněla a pořád je ![]()