Zlaté eMimino.cz

1653
18.6.12 09:07

Zlate emimino

Mam zalozeny profil taky na jinych strankach ale… musim podekovat, ze takove emimino vubec mame, protoze na jinych strankach kde mam ten profil se s vama nejednaji jako s clovekem ale s nejakym strojem pravopisu a taky zalozeni temat, temata se mazou uz jen kvuli tomu, ze neni dobre vymysleny nazev nebo mazou kvuli tomu, ze nepouzivate carky a hacky, jenze pro me jako cizinku neni to jednoduche, jsem rada a chtela jsem podekovat za to, ze existuje takove emimi, kde moderatori k nam nejsou hnusni a neomezujou nas ;)
Treba i nekdo z Vas vi o jakych strankach mluvim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
18.6.12 09:09

Nevím přesně, ale buzerace vládne napříč celým MK  :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1653
18.6.12 09:11

MK co to je? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.6.12 09:13

Modrý koník - tam panuje totalita a buzerace, proto jsem si nechala dobrovolně smazat přístup :lol:. A vesele mizí témata na Rodině. Že by jeden z těchto dvou ;)?

• Citovat
  • Upravit
1653
18.6.12 09:14

Aha, modry kinik neznam ale zkus si zalozit profil na omlazeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.6.12 09:18

Tam nechodím, takže poměry neznám… asi to bude výživné :lol:.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
18.6.12 09:20

Já mám profil jedině na emimi, založila jsem si ho po tom, co se syn narodil a jsem za to moc ráda :palec:

• Citovat
  • Upravit
1185
18.6.12 09:23

:D ja mám tiež na MK profil, ale už by som ani nevedela meno a heslo (nemať to rovnaké ako tu) :lol: bola som tam asi 2× nejak ma to tam neťahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.6.12 09:24

Kitri: nic neobvyklého, tam to prostě tak chodí…

Jinak mně osobně poskytuje eMimino 90 procent toho, co ke kontaktu s lidma potřebuju. Takže proč něco měnit, že ano…

(Dokonce mi pár dobrých duší tady pomohlo, když mně hrozila finanční srážka se státním úřednictvem, ale pššššt… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.6.12 09:25

Já musím taky říct, že jsem spokojená. Odpovědi jsou tu prakticky hned, protože tu chodí dost lidí. Je tu spousta dobrých témat a i když se tu sem tam najdou šťouralové, tak to tady zdaleka není tak divoké, jako jinde, kde si všichni sprostě nadávají, dohromady si nic nezdělí, jenom se pořád posílají někam. Tady se vždycky dozvím spoustu zajímavých a užitečných věcí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1653
18.6.12 09:27

Presne emimco je k nezaplaceni ;) chtela jsem zmenu ale byla to spatna zkusenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 09:30

@kitri a odkud jses jestli smim veedet? slovensky asi psat nebudu kdyz jsi cizinka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.6.12 09:32

Já nikam jinam nelezu, na e-miminu se mi líbi a představuje u mě tak 95% sociálního kontaktu. Nevyhledavam osobní kontakt s lidmi. Mimo virtuální svět mám štěstí na falešný lidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
18.6.12 09:35
@Sebinah píše:
@kitri a odkud jses jestli smim veedet? slovensky asi psat nebudu kdyz jsi cizinka :kytka:

Slovensky rozumim stejne jako cesky akorat ta gramatika u me v cestine trosku vazne :D jsem z Lotysska :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.6.12 09:36

Taky nikam jinam nechodim, tady jsem vždycky našla odpovědí na otázky a že jich bylo, když jsem otěhotněla a pořád je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová