Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naima: to si nemyslím. Podle mě zohledňujou ryze ekonomická hlediska - na úkor společenských…
@Jura007 To ano - takto, sociologové by si mnuli ruce velice, ale psycholog by si smlsnul na profilu některých zúčastněných ze strany MK (teď to vypadá, že mi musí strašně ležet v žaludku)
.
Vy jste teda nakecaly, coz je super, na Omlazku se porad hadam asi me tam brzo maznou
kr***i… clovek si nemuze ani rict svuj nazor
hned mi promazali vsechny moje zalozene diskuze ![]()
@kitri píše:
Vy jste teda nakecaly, coz je super, na Omlazku se porad hadam asi me tam brzo maznoukr***i… clovek si nemuze ani rict svuj nazor
hned mi promazali vsechny moje zalozene diskuze
A copak se na takovém omlazení řeší? Lobuješ za přirozený kozy? Jsi proti plastikám? Tak to jsi vyvrhel, to je jasný ![]()
@Gina108 píše:
A copak se na takovém omlazení řeší? Lobuješ za přirozený kozy? Jsi proti plastikám? Tak to jsi vyvrhel, to je jasný
to jsi me pobavila
![]()
hadam se, protoze jak uz jsem psala, ze zalozila jsem tema ale mazou je tam jako na bezicim pase, potrebovala jsem proste poradit, jenze kdyz nekdo vymaze rozjete diskuze to uz neni prijemne, pak jsem zalozila diskuzi, ze vadi mi pristup, ze porad mazou diskuze apod… jenze otevrela jsem hubu bohuzeeeel, tak se nasly i ostatni duvody, proc si vymazat i moje dalsi zalozene diskuze, kvuli nazvum, kvuli graamatice apod.. kdyby aspon moderatorky byly prijemne ale jsou arogantni, ze kdyz neumim psat, tak nemam jako cizinka delat na ceskych strankach coz me strasne urazilo
snazim se jak muzu a ona mi jeste rekne, ze patrim k tem neprizpusobivym…
bylo to od ni fakt hnusne
a pak ještě stačí poslat doporučený dopis na vedení společnosti, trošku pohrozit policií a úřadem pro ochranu osobních údajů a budeš mít smáznutý profil, jen to fikne - dokonce i s fotkami. Ovšem příspěvky zůstanou, prý by to bylo moc pracné a diskuze by ztratily návaznost.
![]()
eMimino mi poskytlo azyl v době, kdy se na Koňovi děly dost nepěkné věci a nemůžu si to tu vynachválit - na desing jsem si zvykla a považte, ten zázrak, s adminami se dá mluvit a nehrozí člověku doživotní BAN! A co víc, ony s námi, „prostými uživatelkami“ komunikují jako s lidmi a ne jako se slepicemi!
A v profilu můžu mít co chci (mimochodem, za toho draka bych z Koně letěla jak namydlený blesk), do fotoalba si můžu dát, co chci, deníčky můžu psát, o čem chci a když si zalezu do uzavřené diskuze, tak nemám šmírující adminu za zadkem - no pro mě ráj na zemi! Vocaď mě jen tak někdo nedostane, budu se tu držet zuby nehty… ![]()
Příspěvek upraven 18.06.12 v 22:18
@neumisa píše:
@gabi.designa pak ještě stačí poslat doporučený dopis na vedení společnosti, trošku pohrozit policií a úřadem pro ochranu osobních úřadů a budeš mít smáznutý profil, jen to fikne - dokonce i s fotkami. Ovšem příspěvky zůstanou, prý by to bylo moc pracné a diskuze by ztratily návaznost.
eMimino mi poskytlo azyl v době, kdy se na Koňovi děly dost nepěkné věci a nemůžu si to tu vynachválit - na desing jsem si zvykla a považte, ten zázrak, s adminami se dá mluvit a nehrozí člověku doživotní BAN! A co víc, ony s námi, „prostými uživatelkami“ komunikují jako s lidmi a ne jako se slepicemi!![]()
![]()
A v profilu můžu mít co chci (mimochodem, za toho draka bych z Koně letěla jak namydlený blesk), do fotoalba si můžu dát, co chci, deníčky můžu psát, o čem chci, no pro mě ráj na zemi! Vocaď mě jen tak někdo nedostane, budu se tu držet zuby nehty…
Cituji z Cimrmana „ano, to je přesné“
.
Tak já se tady zaregistrovala v době těhotenství a emimi se stalo mojí každodenní náplní volnýho času
Ráda si třeba i jen pročítám diskuze a sbírám rady
Mám tady s holkama i uzavřenou skupinu, máme stejně starý miminka a píšeme si už od dob našeho těhotenství. Jsou všechny super a jsem za to moc ráda, člověk takhle virtuálně probere úplně všechno ![]()
Zkrátka je to tady fakt super a díky adminům za jejich práci ![]()
@Sebinah píše:
@admin Nikdy by som asi neverila tomu, že tu raz budem tráviť viac času ako na facebookuteraz keď prídem na fb poviem si „sakra a čo tu? Idem čeknúť emimino
“ A to som kedysi strávila na fb aj pol dňa!
to jsme na tom úplně stejně
![]()