Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Myslím, že by bylo fajn, kdyby tady byl založen kalendář, do kterého by si každá mohla soukromě zapisovat různé věci. Jako je například menstruace (sám vypočítá další), braní léků, samozřejmě také narozeniny, svátky, atd. (viděla jsem podobný kalendář na stránkách maminka. cz). Vždy by se událost toho dne mohla zobrazit na profilu nebo zasílat emailem.
Já si menstruaci zapisuji na: http://www.womenzone.cz/
Zapisuji si tam i hmotnost. ![]()
Tady na těch stránkách strávíme nejvíc času, takže když bysme to měli všecko po ruce, tak by bylo myslím hodně užitečné. A ještě k tomu třeba možnost vytisknutí menstruačního kalendáře a případné zapisování bazálních teplot, ktére pak můžeme kdykoliv dát třeba lékaři k nahlédnutí.
Prostě vše, co my ženy a matky potřebujeme ![]()
@Niiika88 píše:
Tady na těch stránkách strávíme nejvíc času, takže když bysme to měli všecko po ruce, tak by bylo myslím hodně užitečné. A ještě k tomu třeba možnost vytisknutí menstruačního kalendáře a případné zapisování bazálních teplot, ktére pak můžeme kdykoliv dát třeba lékaři k nahlédnutí.
Prostě vše, co my ženy a matky potřebujeme
já třeba tohle nikdy nepotřebovala
![]()
Bazální měřim jen pokud se snažim otěhotnět a znamená to že neotěhotnim ani kdybych se na hlavu stavěla. Tim je jeden bod vyřešen ![]()
Ms ta přijde kdy má sama poznám že začne bolet břicho
![]()
Kdyby ten kalendář dokázal, aby ta menstruace přišla opravdu tehdy, kdy ji vypočítá, tak ho chci ![]()
Je to dobry napad, ale jak se znam, tak bych si to moc nezapisovala.
Pro Android (v mobilu) jsem nasla diky holkam super aplikaci, jmenuje se OvuViewa je naprosto genialni pro mnozstvi priznaku, ktere clovek muze sledovat(Menstruace, teplota, hlen, delozni cipek, sex, nalada, bolest hlavy, hmotnost, poznamky, antikoncepce, tehotensky test, ovulacni test, ovulacni bolesti, citliva prsa, krece, nevolnost, energie, podrazdenost, zavrat, PMS, nespavost, apetit, sexualni touha, nadymani, nemoc, ovulace, akne, lek, bolest zad, monitor plodnosti, barva hlenu - zakladni zdarma verze…
).
@Hodaka píše:
No a taky by to mohlo připomínat kdy mám koupit mlékobože
ale to je super napad…
![]()