Zlaté eMimino.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
18.6.12 09:40

Já jsem začla na emimino chodit už kdysi dávno ještě na „staré“ emimino, s jinými adminy ;), kteří vzešli z řad diskutujícíh, takže můžu říct, že tehdy to bylo opravdu velmi hezké, když se zde na novém emimi zaučovali noví admini „profíci“, tak jsem trochu nadávala, protože jejich cit a schopnosti zkrátka nebyli takové jako u těch starých známých. Ale už do toho začínají dle mě celkem zapadat a jejich schopnosti zrají a tříbí se :mrgreen:

Jinak se mi ještě líbí baby-cafe, články mě oslovují hodně na babywebu a vím, že hezká komorní komunita byla na vasedeti. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.6.12 09:42

I já jsem za eMimino ráda :hug:
Je tu super parta, akorát se tu někdy „popere“, ale s tím se musí počítat, že všichni nebudem mít stejný názor, to by byla pak nuda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.6.12 09:50

Já na MK chodím jen do jedné uzavřené skupiny, kterou tam máme už skoro tři roky. To mi vyhovuje. Jinak tam nepřispívám, nebo jen skutečně výjimečně. MK má od r. 2009, EM od 2011 a už teď tu mám víc příspěvků :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.06.12 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
18.6.12 09:55
@Hellísek píše:
I já jsem za eMimino ráda :hug:
Je tu super parta, akorát se tu někdy „popere“, ale s tím se musí počítat, že všichni nebudem mít stejný názor, to by byla pak nuda ;)

jasne, ze se obcas tu poperem, kazdy babinec je stejny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
18.6.12 09:58

Zdravím,
jsme moc rádi, že se vám eMimino líbí a stalo se pro vás důležitou součástí života. :)

Samozřejmě že průběžné úpravy a změny se nikdy nebudou líbit všem. Snažíme se ale vždy o maximální přehlednost a užitečnost právě pro vás, uživatelky. A když vidíme, že máte eMimino rádi, je opravdu radost ho pro vás dělat. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 10:08

@admin Nikdy by som asi neverila tomu, že tu raz budem tráviť viac času ako na facebooku :lol: teraz keď prídem na fb poviem si „sakra a čo tu? Idem čeknúť emimino :D“ A to som kedysi strávila na fb aj pol dňa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.6.12 10:45

Přidávám se ke spokojeným uživatelkám. Na eMimino chodím hledat radu na cokoliv a zatím vždycky jsem se dopátrala toho, co jsem nevěděla a potřebovala. Když byla dcera miminko a já vyděšená v šestinedělí, že toho drobka nezvládnu, dost mi zdejší diskuse pomohly. Některé uživatelky jsou mi vyloženě sympatické, čiší z nich životní moudrost a ráda je čtu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.6.12 10:47
@Jura007 píše:
Kitri: nic neobvyklého, tam to prostě tak chodí…

Jinak mně osobně poskytuje eMimino 90 procent toho, co ke kontaktu s lidma potřebuju. Takže proč něco měnit, že ano…

(Dokonce mi pár dobrých duší tady pomohlo, když mně hrozila finanční srážka se státním úřednictvem, ale pššššt… :mrgreen: )

Tak tomá být!

Jinak já tady taky našla pomoc a spřízněné duše, a nejen to!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
18.6.12 10:48

@admin emimino je naprosto uzasny server, kde se opravdu da najit rada na cokoliv a najit tu kamaradky, ktere opravdu pomohou, at uz radou nebo podporou…

Obcas se i pohadame, ale to prece ke kamaradstvi patri…

A je jasne, ze se zmeny nelibi vsem, vzdyt je tu tolik uzivatelek a uzivatelu, ze by bylo divne, kdyby se vsem libily ty stejne zmeny… ;)

Ale admini, diky moc za praci, kterou delate… :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4989
18.6.12 10:51

Taky sem chodim moc rada.
nejaka pravidla proste byt musi a nekdo musi dohlizet nad jejich dodrzovanim. myslim, ze tady je to OK, vzdy se da s Adminem domluvit :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.6.12 10:53
@Ema N. píše:
@admin emimino je naprosto uzasny server, kde se opravdu da najit rada na cokoliv a najit tu kamaradky, ktere opravdu pomohou, at uz radou nebo podporou…

Obcas se i pohadame, ale to prece ke kamaradstvi patri…

A je jasne, ze se zmeny nelibi vsem, vzdyt je tu tolik uzivatelek a uzivatelu, ze by bylo divne, kdyby se vsem libily ty stejne zmeny… ;)

Ale admini, diky moc za praci, kterou delate… :kytka: :kytka: :kytka:

A já mám pocit, že ikdyž je „hádka“, stejně je to tak nějak… ne úplně na krev… jako jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
18.6.12 10:59
@Emilie píše:
A já mám pocit, že ikdyž je „hádka“, stejně je to tak nějak… ne úplně na krev… jako jinde…

ja jsem bohuzel jednu hadku „na krev“ zazila, bylo to hodne osklive, dokonce to nasi stalou uzavrenou skupinu rozdelilo a doted je mi to hodne lito… protoze jsem ztratila nektere kamaradky, ktere mi byly hodne blizke a doted me to mrzi, ze s nimi nejsem v dennim kontaktu, jako to bylo driv.

Ale takove veci se bohuzel stavaji.

Ale jinak tady nejake „na krev“ hadky taky neznam… Obcas mame s holkama jine nazory, obcas Te nekdo nastve, ale to je vzdy, i s kamoskami na kafi se muzes pohadat… ;)

• Citovat
  • Upravit
20518
18.6.12 11:01
@Ema N. píše:
ja jsem bohuzel jednu hadku „na krev“ zazila, bylo to hodne osklive, dokonce to nasi stalou uzavrenou skupinu rozdelilo a doted je mi to hodne lito… protoze jsem ztratila nektere kamaradky, ktere mi byly hodne blizke a doted me to mrzi, ze s nimi nejsem v dennim kontaktu, jako to bylo driv.

Ale takove veci se bohuzel stavaji.

Ale jinak tady nejake „na krev“ hadky taky neznam… Obcas mame s holkama jine nazory, obcas Te nekdo nastve, ale to je vzdy, i s kamoskami na kafi se muzes pohadat… ;)

Tak to je mi líto :hug: ale je to tak. I nejlepší přátelé se občas ťafnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.6.12 11:02
@Gladys píše:
Já jsem začla na emimino chodit už kdysi dávno ještě na „staré“ emimino, s jinými adminy ;), kteří vzešli z řad diskutujícíh, takže můžu říct, že tehdy to bylo opravdu velmi hezké, když se zde na novém emimi zaučovali noví admini „profíci“, tak jsem trochu nadávala, protože jejich cit a schopnosti zkrátka nebyli takové jako u těch starých známých. Ale už do toho začínají dle mě celkem zapadat a jejich schopnosti zrají a tříbí se :mrgreen:Jinak se mi ještě líbí baby-cafe, články mě oslovují hodně na babywebu a vím, že hezká komorní komunita byla na vasedeti. cz

Tak tu zkušenost mám úplně tu samou. Taky jsem tu byla za Lesiny a taky musím říct, že noví admini oproti ní byly zpočátku jak sloni v porcelánu, ale lepší se to :palec:
Na BC jsem chtěla i emigrovat po odchodu Lesiny, ale tady je to přeci jen o krapátek lepší - víc funkcí, víc lidí, takže dobrý. Jo a na BC snad není žádný chlap :nevim: tady jich přeci jen pár je, což je fajn. Emimino je přece o miminech a dětech, ne žádná slepičárna :mrgreen: Sice tu občas někdo napíše, že by nechtěl doma chlapa, co chodí kvokat na tyhle servery, ale mně naopak těší, že se najdou chlapi, co se o děti zajímaj natolik, že vlezou i mezi tolik bab :mrgreen:
Babyweb jsem měla v malíku jako prvotěhule :lol: teď jen přečtu nějaký extra zajímavý článek, ale ta diskuze tam prostě nejede. Vasedeti neznám, ale dobrý vědět kam případně zdrhat, kdyby něco :think:

Příspěvek upraven 18.06.12 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
18.6.12 11:05

@Sebinah po slovensky mozes kludne pisat. Aj ja som zo Slovenska :palec:.
A ijnac k tematu taky se mi eMimino libi a rada sem chodim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová