Zlaté eMimino.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
18.6.12 11:12
@mimma.on píše:
@Sebinah po slovensky mozes kludne pisat. Aj ja som zo Slovenska :palec:.
A ijnac k tematu taky se mi eMimino libi a rada sem chodim :palec:

Ano, mně se slovenština líbí, klidně tak pište. Přiznám se, že příspěvky na půl stránky ve slovenštině mě teda odrazují, ale to samé mám, pokud je to psané s nějakými příšernými hrubkami a překlepy, které už brání srozumitelnosti.
Ale slovenština má naprosto boží výrazy - třeba bábo, anielik, :lol: no to se usmívám, aniž je text vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.6.12 11:15
@Maddlen píše:
Přidávám se ke spokojeným uživatelkám. Na eMimino chodím hledat radu na cokoliv a zatím vždycky jsem se dopátrala toho, co jsem nevěděla a potřebovala. Když byla dcera miminko a já vyděšená v šestinedělí, že toho drobka nezvládnu, dost mi zdejší diskuse pomohly. Některé uživatelky jsou mi vyloženě sympatické, čiší z nich životní moudrost a ráda je čtu. :kytka:

Přesně tak!
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.6.12 11:29

Ahojky, tak já se přidávám ke spokojeným uživatelkám, miluju emimino :mrgreen: našla jsem tu přítelkyně, se kterými se vídám jak osobně, tak přítelkyně virtuální, takže díky emimino :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 11:41

@Gina108 anJelik :D nejde o to, že by som si myslela že sa vám slovenčina nepáči, no zo skúsenosti viem, že cudzinci, ktorý rozumejú česky majú niekedy problém so slovenčinou, pre niektoré slová, ktoré znejú celkom inak :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.6.12 11:51
@Šája píše:
Ahojky, tak já se přidávám ke spokojeným uživatelkám, miluju emimino :mrgreen: našla jsem tu přítelkyně, se kterými se vídám jak osobně, tak přítelkyně virtuální, takže díky emimino :kytka:

Šájo, ty se totiž od emimina neodtrhneš!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
18.6.12 11:54

@Sebinah zo svoujej skusenosti mozem napisat ze mi dievcata v praciskoro vobec nerozumeli ked som hovorila po slovensky. To bolo same-co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
18.6.12 12:02
@mimma.on píše:
@Sebinah zo svoujej skusenosti mozem napisat ze mi dievcata v praciskoro vobec nerozumeli ked som hovorila po slovensky. To bolo same-co? :mrgreen:

ja to znam naopak… :D Nekteri slovaci meli problem, kdyz jsem mluvila cesky.. :D A hlavne z toho meli dobrou srandu… :D :D :D Ale nastesti je to jenom takove skadleni… ;)

• Citovat
  • Upravit
1185
18.6.12 12:02

Tak to hej :D ja budem mať vyše 40 000 príspevkov možno tak ani nie v budúcom živote, ale tom ešte ďalšom po ňom :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
18.6.12 12:08

@kitri
Mně se tu moc líbí, víc jak na Šťastných ženách a na Rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 12:09
@Ema N. píše:
ja to znam naopak… :D Nekteri slovaci meli problem, kdyz jsem mluvila cesky.. :D A hlavne z toho meli dobrou srandu… :D :D :D Ale nastesti je to jenom takove skadleni… ;)

To sa čudujem, ono všeobecne je známe, že hlavne slováci dobre rozumejú čechom, pretože aj veľa filmov nadabovaných česky pozeráme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
18.6.12 12:10
@Sebinah píše:
To sa čudujem, ono všeobecne je známe, že hlavne slováci dobre rozumejú čechom, pretože aj veľa filmov nadabovaných česky pozeráme :)

to jo, ale nekteri na me koukali podivne… :) Jak rikam, hlavne si ze me delali srandu…

A je pravda, ze muj exmanzel (je z Blavy) mel taky trochu tady problemy, ze hlavne mladsi slecny mu nerozumnely (jako v obchode a tak), takze se musel naucit cesky (nastesti ma na jazyky hodne talent, takze mluvi max jako moravak, ale nekdy ani to ne)… ;)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
18.6.12 12:13

No ja pisu bez hacku a carek a casto i bez interpunkce to bych teda asi na MK dlouho neprezila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25186
18.6.12 12:25

Já jsem jinde nebyla zaregistroná, ale jiný stránky mi přijdou nepřehledný. eMimino je super :) Já jsem tady byla ještě když jsem nebyla ani těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
18.6.12 12:52

@avm3
Moje neteř sem chodí a není ještě plnoletá :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.6.12 13:02

Příspěvek upraven 02.05.16 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie