Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimma.on píše:
@Sebinah po slovensky mozes kludne pisat. Aj ja som zo Slovenska.
A ijnac k tematu taky se mi eMimino libi a rada sem chodim
Ano, mně se slovenština líbí, klidně tak pište. Přiznám se, že příspěvky na půl stránky ve slovenštině mě teda odrazují, ale to samé mám, pokud je to psané s nějakými příšernými hrubkami a překlepy, které už brání srozumitelnosti.
Ale slovenština má naprosto boží výrazy - třeba bábo, anielik,
no to se usmívám, aniž je text vtipný.
@Maddlen píše:
Přidávám se ke spokojeným uživatelkám. Na eMimino chodím hledat radu na cokoliv a zatím vždycky jsem se dopátrala toho, co jsem nevěděla a potřebovala. Když byla dcera miminko a já vyděšená v šestinedělí, že toho drobka nezvládnu, dost mi zdejší diskuse pomohly. Některé uživatelky jsou mi vyloženě sympatické, čiší z nich životní moudrost a ráda je čtu.
Přesně tak!
![]()
Ahojky, tak já se přidávám ke spokojeným uživatelkám, miluju emimino
našla jsem tu přítelkyně, se kterými se vídám jak osobně, tak přítelkyně virtuální, takže díky emimino ![]()
@Gina108 anJelik
nejde o to, že by som si myslela že sa vám slovenčina nepáči, no zo skúsenosti viem, že cudzinci, ktorý rozumejú česky majú niekedy problém so slovenčinou, pre niektoré slová, ktoré znejú celkom inak ![]()
@Šája píše:
Ahojky, tak já se přidávám ke spokojeným uživatelkám, miluju emiminonašla jsem tu přítelkyně, se kterými se vídám jak osobně, tak přítelkyně virtuální, takže díky emimino
Šájo, ty se totiž od emimina neodtrhneš!!! ![]()
@Sebinah zo svoujej skusenosti mozem napisat ze mi dievcata v praciskoro vobec nerozumeli ked som hovorila po slovensky. To bolo same-co? ![]()
@mimma.on píše:
@Sebinah zo svoujej skusenosti mozem napisat ze mi dievcata v praciskoro vobec nerozumeli ked som hovorila po slovensky. To bolo same-co?
ja to znam naopak…
Nekteri slovaci meli problem, kdyz jsem mluvila cesky..
A hlavne z toho meli dobrou srandu…
Ale nastesti je to jenom takove skadleni… ![]()
Tak to hej
ja budem mať vyše 40 000 príspevkov možno tak ani nie v budúcom živote, ale tom ešte ďalšom po ňom
![]()
@kitri
Mně se tu moc líbí, víc jak na Šťastných ženách a na Rodině.
@Ema N. píše:
ja to znam naopak…Nekteri slovaci meli problem, kdyz jsem mluvila cesky..
A hlavne z toho meli dobrou srandu…
![]()
![]()
Ale nastesti je to jenom takove skadleni…
To sa čudujem, ono všeobecne je známe, že hlavne slováci dobre rozumejú čechom, pretože aj veľa filmov nadabovaných česky pozeráme ![]()
@Sebinah píše:
To sa čudujem, ono všeobecne je známe, že hlavne slováci dobre rozumejú čechom, pretože aj veľa filmov nadabovaných česky pozeráme
to jo, ale nekteri na me koukali podivne…
Jak rikam, hlavne si ze me delali srandu…
A je pravda, ze muj exmanzel (je z Blavy) mel taky trochu tady problemy, ze hlavne mladsi slecny mu nerozumnely (jako v obchode a tak), takze se musel naucit cesky (nastesti ma na jazyky hodne talent, takze mluvi max jako moravak, ale nekdy ani to ne)… ![]()
No ja pisu bez hacku a carek a casto i bez interpunkce to bych teda asi na MK dlouho neprezila ![]()
Já jsem jinde nebyla zaregistroná, ale jiný stránky mi přijdou nepřehledný. eMimino je super
Já jsem tady byla ještě když jsem nebyla ani těhotná ![]()