Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Jo a na BC snad není žádný chlaptady jich přeci jen pár je, což je fajn. Emimino je přece o miminech a dětech, ne žádná slepičárna
No na Baby café mě nechtěli - respektive mně neposlali ten přihlašovací mail, když jsem se tam na férovku hlásil jako chlap. Mně z toho plyne poučení, že tam chlapy nechtějí…
@gabi.design píše:
Mě by zajímalo, jak se dá smazat profil na MK? Mám tam taky registraci ještě z dob těhoenství, nechodím tam, nelíbí se mi to z důvodů, které byly popsány výše a nikde jsem nenašla, jak se odtamtud zkrátka navždy dostat?
Jak jsem tady četla krirtiky MK, tak stačí pořádně nas..t tamní adminy
![]()
@gabi.design píše:
Mě by zajímalo, jak se dá smazat profil na MK? Mám tam taky registraci ještě z dob těhoenství, nechodím tam, nelíbí se mi to z důvodů, které byly popsány výše a nikde jsem nenašla, jak se odtamtud zkrátka navždy dostat?
Udělej tam něco proti pravidlům a budeš smazaná nato tata… i NATO mama… ![]()
@Jura007 píše:
No na Baby café mě nechtěli - respektive mně neposlali ten přihlašovací mail, když jsem se tam na férovku hlásil jako chlap. Mně z toho plyne poučení, že tam chlapy nechtějí…
to je vylozene diskriminace… jako by chlapi nemeli deti, jenom zenske… jeste, ze mame emimino a Tebe tady… ![]()
@Jura007 píše:
Fakt nechtěli? No to je ale jejich chyba
![]()
@gabi.design Psala jsem o smazání přístupových práv - tzn. můj nick stále existuje, ale nemám možnost se tam nalogovat. Požádala jsem o to sama o sobě, nelíbí se mi tamní systém diskuzí a zejména se mi nelíbí práce adminů (zejména některých). Emimino je neporovnatelně živější, spontánnější, lépe se hledá v diskuzích, admini pracují daleko lépe, je s nimi lepší komunikace.
Taky se mi tady libi:)
Nikam jinak ani nechodim, nemam moc cas:) Kdyz jsem na netu tak smrdim tady ![]()
Tak hezky šup na to - do galerie fotku v červených šatech, hooodně vyparáděné děti a extra super ruční práce, pořádně vynadat několika uživatelkám - a seš za vodou… ![]()
@gabi.design Ale nesmažou ti profil jako takový, nesmažou tvé příspěky
. Jde pouze o přístup.
@Jura007 píše:
Tak hezky šup na to - do galerie fotku v červených šatech, hooodně vyparáděné děti a extra super ruční práce, pořádně vynadat několika uživatelkám - a seš za vodou…
To je přesné
… nejlépe upozornit na poměry a praktiky jistých dvou adminů a je to rychlá smrt
.
Stejně si myslím, že by stálo za pokus udělat setkání bývalých uživatelek s tamníma adminama, nejlíp před televizní kamerou… To by bylo materiálu pro sociology!
Nejen pro sociology, oni by si i psychologové přišli jistě na své.