Anti máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2562
18.10.13 00:16

Každý to neprožívá stejně, je x holek, co těsně utekly z čekárny před potratem a teď jsou to mamy pokakane az za usima z prcka. Ja cele tehotenstvi jen trnula, aby bylo vsechno ok, obcas jsem si bezmyslenkovite pohladila brisko. Fotky z UZ mam jen z beznych kontrol a ne vsech, ani jeden 3D, partner na bricho nesislal a do prace jsem chodila do 6 tydnu pred porodem. Ten byl zaplatpanbuh akut cisarem, nemela jsem stejne ani vterinu nijakou ambici tlacit neco vaginou, tak jsem si oddechla. Na vztahu k miminku jsem nic negativniho nepocitila, kdyz ho prinesli, byl jasne a hned muj, vonel jako moje mlade a kojeni se taky rozjelo v pohode. Dala bych za nej zivot, prestoze jsem se nechovala, jak se ceka a ani ted nechodim na hromadne jasave materske akce, je mi mdlo i z obsazeneho piskoviste. Nechci si povidat o detech s nahodnymi kolemsedicimi. Mam sve pratele a koneckoncu i s temi mame jina temata. Maly nema kazdou nutnou kravovinu a zaplaceny kazdy krouzek od znakovani po anglictinu a hudebku. Asi jsem taky anti matka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
18.10.13 00:22

Jo, a ze ma Tvoje mamka prihlouple reci…ma asi strach i o Tve zdravi. A taky aby melo dite vsechno. Nevim, necetla jsem to, co byla ona schopna dat Vam…jestli si neleci nejaky ten rodicovsky komplex co kdysi vznikl z nedostatku apod. Ty nejsi ona a hlavne uvidis, ze ackoli ted tvrdi, ze nebude resit, co dite nema, stejne poleti pro balik plin v akci. Tohle pruzeni tehotnych je akorat mlaceni prazdny slamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.10.13 08:43

Klídek. Taky jsem od rodičů tenkrát obdržela sms, že jsem si pohnojila život, že mě čekají jen samé starosti, že si už nic neužiju a že to ve svém zdravotním stavu nemůžu myslet vážně. Otěhotněla jsem, porodila, odkojila a jsem na vozíku. Nikdo mě nepodpořil. No a teď se jeden přes druhého perou, kdo ho kdy bude mít na prázdniny. Dítě jsem si moc přála, taky mi nebylo dobře a k tomu ty reakce. Pocity, které máš jsou v pohodě, mám kamarádku, která na tom byla stejně a teď je super máma a už má druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
18.10.13 11:29

@Kriplice škoda, že tu není smjlík, co smeká klobouk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.10.13 12:17

@Anjes Nejsem vyjímka. Takových nás je… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
18.10.13 13:58

@Kriplice Já vím, však i proto by tu měl bejt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 15:00

@Kriplice :hug: jsi frajerka :palec:

• Citovat
  • Upravit
16986
18.10.13 15:44
  • načítám...
  • Citovat