Bolení podbřišku okolo 8. tt

1004
16.10.13 17:50

Bolení podbřišku okolo 8.tt

Ahojky, měla bych být v 8.tt a už asi 6 dnů mě píchá podbřišek, v jednom místě, vpravo hodně dole, skoro tam jak je nějaká ta kost-pánev nebo co tam je :mrgreen:, a pak mě občas bolí i podbřišek celý- to ale přičítám roztahování dělohy, ale to píchání nevím nevím. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.10.13 17:51

Mám. A je to normální. Si vem, jak se ti vnitřek musí za „blbých“ 40 týdnů celej přeměnit, to by bylo aby to nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.10.13 17:53

Taky mám. A jak píše kolegyně nade mnou, je to normální. Klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.10.13 17:54

Jo ale je to fakt hrozný, bolí to i když ležím :zed:, děsný!!! A nechápu proč se mi to neroztahuje i na druhý straně,,., :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.13 17:55

Ze začatku jsem to taky měla, je to opravdu nepřijemná bolest vždy mě to trápilo večer. Ale tohle je normální dnes už to má každá druhá těhulka nemusíš se bát, ale samozřejmě bych se o tom zmínila u lékaře jak se říká náhoda je blbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.10.13 17:56

Já jdu k dr. až v listopadu, tak to musím přetrpět… Co nějaké cvičení? Nezkoušeli jste? nějak to protáhnout? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.13 18:07

Myslím si že při bolestech je nejlepší odpočívat a přiložit třeba vlažný obklad tak jsem to dělala já a bolesti vždy po nějaký době přešli :) A co se týče cvičení v těhotenství si myslím že v tom 1. trimestru těhotenství je vhodné zachovat klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.10.13 18:19

Bolesti v podřišku jsem měla na začátku těhu taky a bylo to dost nepříjemný, ale dalo se to vydržet. Doktor mi řekl, že to je normální, že to je tím jak se roztahuje děloha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
16.10.13 18:44

Mě to budilo v noci až do 16.tt. Pak jsem brala Magnosolv a srovnalo se to. Do té doby fakt děs. Lítala jsem k doktorovi, jestli je všechno ok a on jen neustále ujišťoval, že je to normální. Pak se přidalo tvrdnutí břicha, proto ten Magnosolv a bylo to dobrý. A od cca 30.tt mě zase bolela stydká kost. Klíííd, trvá to jenom 9 měsíců a pak ti bude zase fajn. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.18 14:15

Ahojky, mám prosbu jsem 8tyden a dnes mam šílený křeče v podbřišku a hlavně více na levé straně, když ležím v klidu neboli to jakmile se zvednu bolesti. Měla jste to některá také. Diky předem za odpovědi. Jsem stoho trochu vystrašená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.5.18 13:08

Zdravím,
minulý týden mě poměrně nepříjemně rozbolel podbřišek a pravá ledvina. Jelikož jsem před dvěma lety prodělala zánět ledvin (právě té pravé), okamžitě jsem šla k doktoru s hrůzou, že se mi to vrací. Udělal mi vyšetření moči a krve, ale nic neobjevil. Řekl mi, ať se objednám ještě na sono, kde mají volno ale až koncem června, do té doby si prý mám brát kapky na bolest :/ Když jsem se o tom bavila s kamarádkou, řekla mi, jestli nemůžu být těhotná. Těhotenství jsem sice neplánovala a příznaky se mi nezdály nějak typické pro těhotenství (až po tom, co mi tvrdila, že mohou být, zapátrala jsem na netu a zjistila, že by opravdu mohly), ale jelikož trnu hrůzou, že zase skončím na týden ve špitále na kapačkách, těhotenský test jsem si o víkendu udělala, ale ne v ideální dobu cyklu, takže i když vyšel negativní, není to úplně vypovídající. Podbřišek a ledvina stále pobolívají a já nemám tušení, co se mnou je. Napadlo mě se poptat, zda nemáte někdo zkušenost, že vás takové potíže provázely od úplně ranného těhotenství, v podstatě už v prvním či druhém týdnu od možného oplození?
Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
13.6.18 22:28

@uiop Ahoj, jak jsi nakonec dopadla? Bylo to těhotenstvím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.6.18 10:10

Zdravím, těhotenství to nebylo, zánět ledvin také ne. Byla jsem na sonu i u gynekologa a podle všeho jsem naprosto zdravá, i když potíže přetrvávají. Takže zatím jsem tam, kde jsem byla, jen s tím rozdílem, že doktoři se tváří, že nemají už co řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí