Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím, proč se ptáš na to, jestli mít třetí dítě, když už ho máte…
A co když to bude kluk?
Za mě určitě ano, Ty to zvládneš vždycky! a jednou bys toho mohla šeredně litovat…
To zase bude plodná diskuze. tak asi takhle, otázka, jestli si pořídit další dítě nebo ne, ta je na místě před otěhotněním. Pokud jsi těhotná, vdaná, zabezpečená, tak důvody, že to asi nezvládneš, tudíž tvoje pohodlíčko, a důvody, co by na to kamarádky, tak to jsou ty nejhnusnější a neblbější důvody pro to, dát zabít vlastní dítě. Tuhle otázku jsi si měla položit jaksi asi před dvěma měsíci.
Příspěvek upraven 15.10.13 v 20:09
Ostatním je do toho houby…
co muž na to? Nežijete v bídě? Co ty, jak se cítíš při představě, že bude další škvrně?
Jak budes vypadat pred znamymi a kamaradkami bych neresila!
No, bude to asi fičák, ale tak zvládneš. Moje tchýně to měla to samé, akorát má tři kluky.No,že z nich měla nervy nadrac to popírat nebudu, ale přežila ![]()
A co na to kamaradky, ze ty ve 23 letech neznas antikoncepci? To mi chces rict, ze kvuli kamaradkam kdyz si budou tukat na celo pujdes na potrat
Mate dite cim uzivit? Mate strechu nad hlavou? Tyto zakl. otazky si zodpovez a pak premyslej.
Ahoj mě je taky 23 a sice čekám,,teprve" druhý ale moje kamarádka (ve stejným věku jako já) má tři děti-třetí neplánovaně, chtěla jít na potrat nakonec nešla a nechala se slyšet že nelituje a je štastná, malej je jejich miláček i miláček starších bratříčků, nepopírá však že to pro ní bylo a občas i stále je celkem těžký období prvnímu jsou tři, druhému rok a půl a ted ještě 3 měsíční mimčo ![]()
A proc bys to nemela zvladat? U nas treba nejsou ani ty babicky a chlap chodi domu nejdriv kolem 8. vecer
Ale my tri deti chteli
Jinak je to presny…vy totiz ty tri deti uz mate ![]()
Příspěvek upraven 15.10.13 v 20:12
Se třemi dětmi to zvládám vcelku dobře.
Uvažuješ o potratu, nebo ho chce manžel? Nebo máš jen strach, jestli to zvládnete?
Tak určitě bych se na to dívala ze všech stran dvakrát. Hlavně jestli se máte rádi a dokážete se zabezpečit, v dnešní době bych se na stát moc nespoléhala. a neboj se, ženská zvládne všechno ![]()
A na kamarádky a známé se vykašli, těm je do toho prd ![]()
Příspěvek upraven 15.10.13 v 20:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky omlouvám se že anonimně ale nechci aby někdo z rodiny o tom věděl.. Jde o to že jsem 6tt těhotná. Dvě krásný holčičky už mám a já nevím jestli si třetí mimčo nechat.. Hrozně se bojím že to nezvládnu, už teď jsem na všechno sama chlap celý den v praci a já s dětma doma.. Nejstarší jsou 3 roky už chodí do školky a té mladší je rok.. Mě je 23 a trošku si myslím že budu pro kamarádky a znamí vypadat nevím asi si budou ťukat na čelo.. Jak jste to zvládaly vy se třemi dětmi??
Tak náročné to bude, určitě nemá smysl si nalhávat, že je to pohoda. Ale říká se, že dvě nebo tři děti už nejsou takový rozdíl. Neřeš, co si kdo myslí. Ať si myslí, kdo chce, co chce.
Užívej si těhotenství a těš se na miminko, ať už to bude kluk či holka. ![]()
PS: A příště si dávejte větší pozor. ![]()
@terinka4444 píše:
To zase bude plodná diskuze. tak asi takhle, otázka, jestli si pořídit další dítě nebo ne, ta je na místě před otěhotněním. Pokud jsi těhotná, vdaná, zabezpečená, tak důvody, že to asi nezvládneš, tudíž tvoje pohodlíčko, a důvody, co by na to kamarádky, tak to jsou ty nejhnusnější a neblbější důvody pro to, dát zabít vlastní dítě. Tuhle otázku jsi si měla položit jaksi asi před dvěma měsíci.Příspěvek upraven 15.10.13 v 20:09
Nevím, co bych víc dodala…
Jde o to, že chlap je docela pruďas a moc mi to neulehčuje.. Když se narodila mladší nervově jsem se zhroutila protože věčne jsem poslouchala že je bordel v baráku a že proč děti pořád brečí.. Psát jsem to nechtěla, ale teď snad některé pochopí proč se ptám jaké to je se třemi dětmi.. A V ŽIVOTĚ BYCH NEŠLA NA PORTAT KVŮLI LIDEM byla to jen myšlenka..
Ahoj holky omlouvám se že anonimně ale nechci aby někdo z rodiny o tom věděl.. Jde o to že jsem 6tt těhotná. Dvě krásný holčičky už mám a já nevím jestli si třetí mimčo nechat.. Hrozně se bojím že to nezvládnu, už teď jsem na všechno sama chlap celý den v praci a já s dětma doma.. Nejstarší jsou 3 roky už chodí do školky a té mladší je rok.. Mě je 23 a trošku si myslím že budu pro kamarádky a znamí vypadat nevím asi si budou ťukat na čelo.. Jak jste to zvládaly vy se třemi dětmi??