Kašel a chrapot ve 3. trimestru

17.10.13 09:35

Kašel a chrapot ve 3.trimestru

Ahoj, nemáte nektera zkušenost s kašlem a chrapotem po celou dobu 3.trimestru? S minulým těhotenstvím mě to trápilo az do porodu (nechala jsem to v porodnici) a ted při druhem těhu, s nástupem do 3.trimestru, uz mi to začíná zas! :(
Nepomaha mi na to vubec nic, ale nastesti to byva hlavne jen po ranu.
Jsem rarita nebo je ještě někdo takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
17.10.13 09:36

Já to slyším poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
17.10.13 09:41

Ahoj, taky slyším prvně, že by někoh nějakých 12 týdnů držel chrapot a kašel… ale víš co, možná na to má vliv, že máš vzhledem k velikosti miminka už utlačené vnitřnosti a plíce a nebo nějaká alergie? Ráno má kaše v tomhle počasí ale kde, kdo :P já se ho zatím nemůžu zbavit 14 dní a myslím, že mě to bude ještě dlouho držet. V zimě se tyhle neduhy můžou špatně léčit.

Jinak jsem při prvním byla fest nastydlá a nemohla dýchat asi 14dní před porodem, ale pak to stihlo odeznít…

Přeji hodně zdraví a ať je to dobré. Vzhledem k tomu, že těhu moc léčebných věcí využít nemůžou, tak mě teď doktor doporučil Bioparox /je na rýmu i do krku/ a jinak je dobrá vincentka na proplachování i kloktání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.13 10:35

Při 1.těhotenství jsem to furt řešila, různé sirupy, jitrocelove pastilky apod., ale nic neponahalo, tak nevím, jestli se o to teď nějak zase pokoušet nebo se na to doslova „vykašlat“ a pretrpet to…ještě 2 a pul mesice.
Počasím to asi úplne nebude, minuly těhotenství jsem končila na konci května :)
Asi jsem jedina, ale proc to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.10.13 13:51

@Stepanka83
Ahoj, tak mám stejný problém…akorát mě to začalo teď ve 36tt…je to děs, piju jen čaj a jím jen jogurty, protože do sebe nic jinýho nedostanu… :zed: A ještě ke všemu mě pak nehorázně bolí plíce… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí