Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@eva.pass píše:
Ahoj, chci se zeptat, sly byste na sraz tridy v dobe, kdy berete antibiotika? Myslim tim jen treba na hodinu nebo tak.. mame ted sraz po letech a chtela jsem tam jit, ale antibiotika mam do utery.
Pokud nejsi na neschopence a není ti zle, tak bych šla. Pít přece nemusíš.
Podle toho, na co bych ta ATB měla, jak dlouho už bych je brala, jestli by třeba hrozilo, že jsem nakažlivá a může to ode mě někdo z bývalých spolužáků chytit… S antibiotikama na zánět zubu úplně v pohodě, se zápalem plic ne.
pokud je máte od úterý, tak v sototu už bych šla. Navíc dcera četla nějaké nové zjištění, antibiotika a alkohol prý vůbec nevadí ![]()
@Russet píše:
Pokud nejsi na neschopence a není ti zle, tak bych šla. Pít přece nemusíš.
Taky bych se orientovala spis podle neschopenky, nez podle leku… Beres tejdenni? Pokud je ten sraz dneska tak muzes bejt jeste infekcni, zitra uz to budou tři dny od nasazeni, tak by od tebe nikdk nic chytnout nemel…
@vokishka píše:
pokud je máte od úterý, tak v sototu už bych šla. Navíc dcera četla nějaké nové zjištění, antibiotika a alkohol prý vůbec nevadí
Prej ne vsechny atb se odbouravaj pres jatra… A dokud se nezvraci, tak to ucinek nijak nesnizuje, jen jatra dostavaj zabrat(ikdyz záleží na „sile“ atb a mnozstvi a „voltech“ alkoholu)…
Pokud čtu správně, tak píše DO úterý. Klidně bych šla, pokud je ti dobře, na chvilku ![]()