Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dělám to podobně. A nebo úplně nejlépe - objednávám přes eshopy. Je jich mraky.
@Anonymní píše:
Ahojte,taky se vám stává, že když potřebujete řešit něco intimního v lékárně, tak máte pocit, že ta diskrétní zóna je tam úplně k ničemu a že váš všichni poslouchají? :/ Je mi 32 a už teď řeším inkontinenci, a když to řeším v lékárně, tak je mi hrozně trapně…Vždy čekám před vstupem na to, kdy se lékárna vyprázdní a až pak vejdu. Jak to řešíte vy?
Tak můžeš dělat, že to kupuješ pro maminku či babičku a stydět se nemusíš. Je to lidské. Všichni máme nějaké problémy. Drž se a nestyď se ![]()
Většinou se snažím nějak diskrétně popsat potíže a doufám, že lékárník nebude nedoslýchavý ![]()
Ale jsme malé město a když není vyloženě špička, nejsou v lékárně fronty…
Posledně jsem se o tom bavila s chlapem a prý - Tak normálně řekni, že tě svrbí frnda, no!
![]()
Pro intimní věci chodím do lékárny ve městě, tam jsem v pohodě. U nás na malém městě chodím jen pro běžné léky. V tom městě mi pak nevadí ani lidi, stejně mě neznají a už je nepotkám.
Objednavej online, kdyz Ti to vadi.
Ale muzes brat veci treba pro babicku.
@Pipet píše:
Posledně jsem se o tom bavila s chlapem a prý - Tak normálně řekni, že tě svrbí frnda, no!
![]()
Chodim pro pliny babicce. Nikdo nemuze vedet pro koho to mam. Pro stene jsem zas kupovala podlozky na curani
je mi to uplne burt. Nebo zkus pilulku a dalsi online shopy ne?
Objednávám přes e-shop, taky kvůli tomu, že si v klidu prostuduju všechny příbalové letáky. Pak se mi nestane, že bych si koupila něco, co nechci a lékárnice mi to vnutila. V jedné a v tý době jediné lékárně u nás ve městě se mi to stalo vícekrát.
Když se stydím, jedu do sousedního města ![]()
Jo, ta diskrétní zóna je úplně na ho.no. něco jak na poště: stála jsem ještě asi metr od diskrétní zóny a stejně jsem viděla a slyšela ženskou na přepážce jak chlapovi počítala peníze než mu je vydala. Kdyby tam stál typař, tak měl políčeno na 35 tis.
Nestydím, nevím proč, lidi kolem beztak neví na co to je, to co si kupuju. Pokud to opravdu cítíš jako problém, tak si objednávej přes eshopy.
Nijak, mne jsou cizi lidi fuk. Počítám, ze já je taky nezajimam, takže žádná křeč
Holky díky za podporu. A vy, které to řešíte přes eshopy, jak je to s poukázkama? tam se to asi uplatnit nedá, nebo?
Ahojte,
taky se vám stává, že když potřebujete řešit něco intimního v lékárně, tak máte pocit, že ta diskrétní zóna je tam úplně k ničemu a že váš všichni poslouchají? :/ Je mi 32 a už teď řeším inkontinenci, a když to řeším v lékárně, tak je mi hrozně trapně…Vždy čekám před vstupem na to, kdy se lékárna vyprázdní a až pak vejdu. Jak to řešíte vy?