Antibiotika před embryotransferem, je to problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.5.16 16:44

antibiotika před embryotransferem,je to problém?

Ahojky.
Prosím poradte mi, jestli jste se některá ocitla ve stejné situaci.
Mám 14 dní před ketem, ale dobírám antibiotika. Takže bez nich budu týden před ketem.Je to problém? Může ket vůbec vyjít?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.5.16 17:09

Ahoj, nejlepší bude, když se zeptáš přímo ve svém CARu, některá antibi jsou ok v těhotenství, některá ne. Ale doktor ti poradí líp, než kdokoliv tady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.16 19:17

Už je to víc jak deset let a kousek a tenkrát v diskusi byly spíše pozitivní ohlasy v tom, že se zadařilo těm, kdo měl před transferem ATB (většinou na moč. cesty).

A k lékům a užívání v časném těhotenství - embryo - buď se uchytí a nic mu nebude a nebo se neuchytí a většinou by se neuchytilo, tak jako tak.
Mně se 2× zadařilo v pohodě, potřetí ne, je fakt ten, že jsem cca 6 týdnů před řešila velký zánět zubu/patra vzniklý ošetřením.

• Citovat
  • Upravit
874
3.5.16 19:53

@martimaamet v našem Caru dávají ATB kolem Ketu cíleně - brala jsem je 2×, 2× jsem otěhotněla. Ale asi dost záleží na to, jaká to jsou ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 20:02

@konilka
Ahojky Děkuju za odpověd
Já užívám od pondělí na angínu Amoksiklav 1g, neměla si je náhodou také?
Můžu se zeptat, jaký car navštěvujete? My jezdíme do prahy do pronatalu, čeká mě 2 ket.
Moc děkuji, krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 20:03

Ahojky Moc děkuji holčiny za vaše příspěvky.-)
Krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.5.16 17:34

@martimaamet ty ATB jsou Doxybene, dle dr. prý pomáhají při zahnízďování. Chodíme do Gennetu v Praze.
Raději se na to ale dr. zeptej, protože některá ATB jsou v těhotenství zakázaná - hledala mi to obvoďačka při prvním těhotenství (ještě jsem o něm nevěděla a dostala jsem ATB na zánět močáku a zjistila jsem to až po dobrání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí