Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Třeba kam bych mohla s ním zajít? Jednou jsem to zmínila před dětskou doktorkou ta se pousmála a řekla že to je prostě období a patří to k tomu.. Tohle se těžko vysvětluje komukoliv, každý ti odpoví, že tohle dělají všechny děti, že to patří k jeho věku. Jako ok, já to teoreticky chápu, ale myslím že to co dělá on opravdu zas tolik jiných dětí nedělá..
Detsky psycholog, normalni psycholog? ![]()
Prášky nejsou podle mě řešení. Tebe to otupí, synovi to nepomůže a problém se tím neodstraní. Reagovat na synovu „agresi“ agresí je opravdu špatné. Když má tyhle své záchvaty vzteku a agrese, měl by na jednu stranu cítit, že jsi s ním a neodmítáš ho, ale taky by měl pocítit, že ti tyto jeho projevy nedělají dobře. Na jednu stranu by měl mít prostor svojí agresivitu projevit a na stranu druhou by měl taky pocítit, jak to vnímáš ty. Snažila bych se zjistit, co mu vadí, jestli došlo v jeho okolí k nějaké změně, může to být klidně jakýkoli impulz, zkus s ním citlivě promluvit, až bude v klidu. Jinak nějaký psycholog, ale rozhodně ne agrese. Rozhodně tě nechci kritizovat, nejsem taky ideální, jen jsem ti chtěla napsat, jak to vnímám a cítím já. ![]()
@halusenka píše:
Ahoj holky:-) mám dotaz. Jde koupit nějaké prášky na uklidnění bez předpisu? Kolegyně v práci nějaké měli, jenže už tam nepracuju takže nevím jak se jmenovali.a za kolik?
děkuji za odpovědi
Zkus Modin, mně pomohl a nebo Rhodiola ![]()
@Anonymní píše:dobry den chci se zeptat jsou antidepresiva bez predpisu a pokud ano nejake silnejsi dekuji
@halusenka
Lze zakoupit homeopatika na uklidnění nebo např. třezalkový čaj proti depresi a nebo čínské bylinky proti úzkosti. Ale neurol, diazepam atd, ne to nelze. A předpokládám, že o tom je řeč. Aby upadla úzkost, strach. Veškerá antidepresiva jsou také na předpis. Myslím, že tyto léky na uklidnění napíše i obvoďák.
Antidepresiva bez předpisu - https://restilen.cz Má objednávka přišla přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.
Ahoj. samozrejme, že to jde. koupit tyhle klepky i bez receptu.na netu je toho dost, ale počítej s tím, že si za to zaplatíš. a bacha na poděly a podvodniky..kdybys je pořád ještě potřebovala, tak mě napiš.)
@Artmey9 píše:
Ahoj. samozrejme, že to jde. koupit tyhle klepky i bez receptu.na netu je toho dost, ale počítej s tím, že si za to zaplatíš. a bacha na poděly a podvodniky..kdybys je pořád ještě potřebovala, tak mě napiš.)
Myslíš, že to za těch 10 let ještě nevyřešila? ![]()
@Artmey9 píše:
Tohle se řeší pořád. v klidu)))
Nabízet léky na předpis je nelegální.
Dobrý den, @Artmey9
ráda bych Vás upozornila na to, že prodej léků na předpis je nelegální činností.
Hezký den,
Viki
@Artmey9 píše:
@admin no koment!!.))) Ty už prosím Tě nic nepiš. dik!
Jsi na hlavu?? Tady vyhledáváš mnoho let spící diskuze a vyjadřuješ se k psycholékům na předpis? Taky trošku diagnóza, ne?
A admin si může psát kdy chce a komu chce, vyplývá to jaksi z jeho funkce, v kterém ústavu ses tak náhle probudil?
@Betty MacDonald píše:
Jsi na hlavu?? Tady vyhledáváš mnoho let spící diskuze a vyjadřuješ se k psycholékům na předpis? Taky trošku diagnóza, ne?
Další člověk na hlavu. To chce psychiatrii.
@Artmey9 píše:
@Betty MacDonald hele, já to nevyhledávam))vlezu sem a prostě se mě to tady objevilo.ja nechápu co to pořád řešíš?? úplně na hovno, zbytecne..A Tys ji poradila co chytryho?))
@admin uráží a je vulgární.