Otázky abdominoplastika

Anonymní
13.2.13 14:21

otázky abdominoplastika

Ahoj, prosím měla bych pár otázek k abdominoplastice. Najde se tu někdo kdo ji absolvoval?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
13.2.13 14:32

Také by mě zajímaly zkušenosti…třeba zda je spokojenost??a da byste do toho šly znovu??jak dlouho to bolí a jak moc? jak s dětičkama, mám malé mimi…chodím do práce, tak jak dlouho musí být člověk doma??viděla jsem video a vypadá to dost strašidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.2.13 14:55

Taky by mne to zajímalo, až našetřím tak se na to chystám… ale rozhodně to není pro ty, kdo ještě plánují děti a nebo je mají hodně malé, že je musí ještě dost nosit… přeci jen je to velká jizva a víc to bude bolet pokud budou rovnat i ty svaly břicha, než jen odříznutí kůže a tuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
13.2.13 15:09

Já s etaky chystám ale chci to zkusit přes pojištovnu takže u nás v Plzni s tim nepočítam a asi budu muset zkusit Prahu. Bolestivé to bude, počítam horší než sekce ale půjdu do toho. hojí s eto taky dlouho, prý měsíc se nesmí sedět :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.2.13 17:12

@Markéta80 a na co to chceš hrát přes pojišťovnu? co bych já řekla, tak jako kosmetickou vadu, když zhubneš třeba 20kg… ale jinak těžko… já už byla na konzultaci, ale o tom, že bych neměla pak sedět měsíc nikdo nic neříkal… jen že jsou dva způsoby řezu, buď jen od kyčle ke kyčli, ale tam je to omezené, takže se nemůže udělat tolik, jako když udělají řez ve tvaru kotvy, ale ruku na srdce, kdo by chtěl mít na novém krásném bříšku jizvu od shora dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
13.2.13 17:32

@gaborka18 jak to máš spojené se zdravotnim problémem tak to jde na pojištovnu ale ne každý doktor to chce psát :jazyk:. U velkého zhubnutí je to taky ale min 40kg a já mam velký rozestup břišních svalů a na to to jde ale třeba u nás to nepíšou že se jim to nevyplatí ale co vim tak v Praze neni problém ale ve státní nemocnici ;). Mě je jedno jak to udělají hlavně že se toho břicha zbavim :mrgreen: a s kotvou i počítam prý když je hodně kůže i nad pupíkem tak že je kotva lepší ale necham na posouzení odborníka ;). ještě si oběhnu diabetologii at vim jestli budu na lécích at to můžu poslat i ohledně cukrovky at to má doktor kompletní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 20:59

Ahoj, já na téhle operaci byla před 6 lety na Bulovce. Spokojená jsem, znovu bych do toho šla a děti jsem tehdy neměla, ale přiznám se, že si péči o batole neumím po abdominoplastice moc představit.

• Citovat
  • Upravit
59400
25.5.13 17:33

Naposled jsme tady psala v únoru, v březnu jsme byla v nemocnici a v pondělí mam nástup a v úterý výkon. strašně to uteklo, strach nějaký je ale neni cesta zpět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.7.13 14:17
@Markéta80 píše:
Naposled jsme tady psala v únoru, v březnu jsme byla v nemocnici a v pondělí mam nástup a v úterý výkon. strašně to uteklo, strach nějaký je ale neni cesta zpět :lol: :lol:

Ahojky, tak jak to dopadlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.7.13 15:11

@Markéta80 jejda, tak to gratuluji… budem určitě rády, když se s náma podělíš o zážitky a jak to všechno proběhlo, jestli to vyšlo na tu pojišťovnu, kde jsi byla, a co potom ta rekonvalescence… jo a ještě by mne zajímalo, jestli jsi plnějších tvarů všude nebo jen větší bříško po dětech? díky a držím pěstičky ať je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.8.13 09:39

Byla jsem na abdominoplastice v lednu a teda za tu bolest to fakt stoji, mela jsem to pres pojistovnu po porodu, ale asi to zalezi na lekari ktery vam zakrok udela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 12:04

Misa12 a můžu se zeptat kdo a kde Vás operovali? že to bylo přes pojišťovnu? a jaký k tomu byl důvod?

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.10.13 12:47

@zgrundlingova to mě taky zajímá. Mám 18ti měsíční dítě, jsem hodně hubená, ale mám furt vypouklé břicho. Teď chceme ještě druhé dítě a to břicho bude asi ještě horší…

• Citovat
  • Upravit
22
24.10.13 10:00

Byla jsem ve Zlíně na Atlasu, důvod byl ten že jsem v těhu přibrala 38kilo a i přes to že váhu jsem dolů dala, tak kůže se nezatáhla. Tak jsem si ji nechala uřezat protože sem se stydela se synem ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
24.10.13 10:35

@Misa12 takže přes to, že to bylo z estetického hlediska ti to pojišťovna zaplatila?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex