Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě řekla paní doktorka že to bude přes pojištovnu, ale já si musím doplatit částku 10tisic. Upřímně pro me to byla prijatelna cena a fakt sem nic nezkoumala.
@Misa12 tak to je super. A kdo tě tam poslal? Jako kdo ti dal doporučení?
Nikdo já jsem zavolala přímo doktorce a domluvila jsem se s ni..:)Objednala sem se na prohlidku a bylo to ![]()
@Misa12 jako na chirurgii přímo? Díky. A jak dlouho jsi byla mimo provoz?
Néé já jsem si sehnala přímo číslo na paní co tam dělá ty plastiky
do zlína dojíždí z brna. Uplne mimo asi tak ten tyden az ctrnact dni
Díky za info. Teď do toho nepůjdu, jelikož plánujeme druhý mimi, ale pak asi jo ![]()
Ahoj holky
mám dotaz ohledne drénu jestli mate nektera zkusenost?
Jsem po plastice briska od 29/11/13 no proste 14 dní a dren stále mám, a stále odvádí, pustili me s nim 11 tý den domů.
Teče to stále červený, ja uz jsem z toho fakt vyrizená, zacinam se obavat se mi bude ta flaska delat spolecnost i u stedrovecerni vecere bozeee.. nemate s tim nektera zkusenost? ze byste nektera taky tolik „tekla“? a jak dlouho? jinak bříško mám luxusní… tak si řikám, že je to asi daň
jinak mám tzv, kotvu. tzn spodní i horní podélný řez.
Díky A.
@cacorka
Dreny mi vyndaly cca 3. den po operaci. Zdá se mi, že je tam máš hodně dlouho, co říkají lékaři? Chodíš na pravidelné převazy?
@cacorka ale když to teče tak to tam bude, snad brzo přestane. Já měla asi
5 dnů
ale zase se to blbě hojilo, i se mě kus otevřel, na operaci konec května a do ted to neni ideální, mam jít na reoperaci, už jsme měla jít v lednu a řekla jsme že se sama ozvu až se na to budu cítit ![]()
Ahoj všem jsem 4.den po abdominoplastice..ráda bych pokecala s někým kdo to má taky za sebou a podělila se o zkušenosti…chodí sem jesště někdo?
@wiki čiki ahoj, já sice po ní nejsem, ale chtěla jsem se zeptat, zda si to měla na pojištovnu nebo sis to hradila sama a z jakého důvodu si na ni šla, děkuji, přemýšlím o ní taky
@kotaska91 ahoj..já jsem si to bohužel platila sama
celkem 38 500 kč… nevěděla jsem že mam takové rozestupy břišních svalů. to se zjistilo až při samotném zákroku…a stejně myslím že by mi na to pojištovna nedala ani halíř…ale nevím…šla jsem na ní protože jsem v těhotentsví přibrala 30 kg a tím velmi utrpělo mé sebevědomí..měla jsem na bříšku vytahanou kůži atd…styděla bych se tak do plavek…tak jsem se vzhledem ke svému nízkému věku rozhodla pro abdominoplastiku…:)
@wiki čiki kolik jsi měla rozestup? Oo i záleží kde to dělají. Já to měla na pojištovnu ale měla bych jít na reoperaci a zatim se na to necítim ![]()
@Markéta80 já měla rozestup prý 4-5cm…na jakou reoperaci? o tom slyším poprvé. takže už to máš za sebou? muzes se semnou podelit o zkušenosti ohledně rekonvalescence? jak dlouho po operaci budu schopná fungovat v domácnosti? a starat se o malého? mam na ležení ještě týden a pak už jde přítel do práce ![]()
@wiki čiki to je málo, to by na pojištovnu nešlo
Hm to teda nevim jestli dáš
, já si naivně myslela že to bude jak po sekci, já mam teda jizvu od prsní kosti dolů a ještě klasicky tu spodní
, po pár dnech co jsme doma fakt ležela, nic a nikoho nezvedala se mě udělala pidi dírka v jizvě, během pár dní to už bylo pár cm takže z břicha mě vytekala tekutina několik týdnů, to bylo teprve psycho. Z Plzně jsem jezdila na ko do Prahy což nic moc a pak mě to doktor sešil bez umrtvení
, navíc mam cukrovku takže pořád to praská a hojí se to blbě, na operaci jsme byla v květnu minulého roku, navíc mam pocit jestli se opět nerozjelo sešití svalů
Takže na prd, ale jen převis co uřízly měl přes tři kila
ale prostě na další operaci, doktor řekl že by mě zase rozříznul celou jizvu a ještě víc stáhnul, že se bál poprvé jet a max že po třech sekcích už ta elastičnost tam neni
a nějak se zase stejné operace bojim, císař proti tomu nebyl nic, nevěděla jsem jestli se mam držet dole nebo na břiše ![]()