Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, už 14 dní jsem zahleněná a mám rýmu. Když se rozkašlu, tak jak starý tuberák. Vykašlávám hustou žlutou rýmu a většinou to skončí zvracením. Žaludek mám furt jak na vodě.
Malej 3,5 roku-tak ten má to samé.
Co na to pomůže? Nebo máme raději zajít k mudr.?
Šla bych k dr.. minimálně s mládětem, jestli má to samé.. on Vám dá něco na odkašlávání ![]()
Asi tam dneska už zajdu.
Zvracíme jenom hleny a rýmu. Pak je nám docela fajn, ale za chvilku zase zahlenění, kašel a zvracení.
Koupila jsem Mucosolvan, ale ten nějak nezabírá.
Radeji si zajdi, já to takhle něco podobného přecházela -domácí lečení a mám 3 dny pomalu ke 40 a přes den to pod 38,5 nikdy za ty tři dny nejde..
Teď jsem si tu sedla ale, za chvili musím jít ležet.
Jděte k dr.oba dva…
taky jsem to měla a skolilo mě to fest a pak i malého…
akorát dobírá antibiotika
U nás taky to samé - malá dostala ATB, kapky do nosu a Timomel na odkašlávání. Stejně se jí to už týden drží ![]()
Naše děcka to mají taky teď, minulou středu se bylo u dětské po 2 dnech co dcery začly kašlat otřesně a teploty měly, jak jsou zahleněné tak vše
protože děcka to neumí zpracovat.
Doktorka jim dala tussin každé, měly horečky tak nurofen a sprej do nosu
v úterý jsem byla na kontrole, že žádná změna u starší furt kašle strašně, malá už jen v noci, tak starší poslala na rentgen plic, jestli nemá zápal plic, včera jsme tam byli to se nepotvrdilo naštěstí, ale něco tam má tak ji napsala nějaké silnější léky a už ani teploty nemá, tak potřebovala silnější léky a už jsem to chytla taky
.
Zajdi určitě k doktorce.