Antigenní test před pohovorem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
5.1.22 16:48

Bůh ví z čeho jsou ty stračky vyrobený, takový ho odpadu, tfuj. Spočítal jste si každý z vás, kolik kilo těch testů po sobě zanecháváte? Váš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.1.22 16:57

@aanndys
Tak jdi k mnichům do Himálaji :nevim:
Tak že kvůli tomu že zbyde po tom testu kus plastu ty nechceš pracovat a mi všichni tě máme živit :poblion:

Ano jsi nás problém když tě zivyme všichni z daní  :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.1.22 16:58
@aanndys píše:
Bůh ví z čeho jsou ty stračky vyrobený, takový ho odpadu, tfuj. Spočítal jste si každý z vás, kolik kilo těch testů po sobě zanecháváte? Váš problém.

A tvůj problém je, že budeš dalších x měsíců sedět doma, bez peněz, nadávat na matku a stát. A co z toho máš? Je ti třicet pryč a máš holej zadek, nemáš své bydlení (byť klidně v pronájmu) a práci, abys byla samostatná.
Jestli ti to za to stojí, případně se ti jen nechce dělat? Ok, ale pak tu co chvíli nefňukej, že jsi chudák. Nejsi, za své problémy jsi odpovědná jen ty sama.

• Citovat
  • Upravit
203
5.1.22 17:32

Rozhodně lepší si vypláchnout nos vodou se solí než zaneřádit planetu dalšíma tunama plastu. Vaše volba. Ale kvůli tomu, že se člověk nechce testovat ho nemusíte diskriminovat a ponižovat, nechat vyhazovat z práce atd. Je to vaše realita, dělejte si v ní co chcete. Ale nikomu ty hnusy nevnucujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
5.1.22 17:36
@aanndys píše:
Rozhodně lepší si vypláchnout nos vodou se solí než zaneřádit planetu dalšíma tunama plastu. Vaše volba. Ale kvůli tomu, že se člověk nechce testovat ho nemusíte diskriminovat a ponižovat, nechat vyhazovat z práce atd. Je to vaše realita, dělejte si v ní co chcete. Ale nikomu ty hnusy nevnucujte.

A co takhle ten plivaci antigen?
To uz by nebylo se na co vymlouvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
5.1.22 17:38

@aanndys najdi si praci, kde se netestuje. Ja za cely covid 1 PCR test kvuli operaci a jeden antigen, kdyz jsem sla ke kadernici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.1.22 17:40
@Tarena píše:
@aanndys najdi si praci, kde se netestuje. Ja za cely covid 1 PCR test kvuli operaci a jeden antigen, kdyz jsem sla ke kadernici.

Od 17. 1. se testuje všude a to bez ohledu na očkování.

Příspěvek upraven 05.01.22 v 17:41

• Citovat
  • Upravit
3598
5.1.22 17:41

@aanndys já bych doporučil vanu s ledem nebo studenou sprchu :lol:

Nos si klidně vyplachuj vodou z jímky to je mi jedno.

A jestli ti vadí kus klacku s bavlnou do nosu :mrgreen: já myslím že ta sůl v rypáku musí být moc vzrušující :mrgreen:
Mi tě z práce vyhodit nemůžeme když nemakas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
5.1.22 17:43
@ontarova.stara píše:
Od 17. 1. se testuje všude a to bez ohledu na očkování.Příspěvek upraven 05.01.22 v 17:41

Pracuji z domova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.1.22 17:47
@Tarena píše:
Pracuji z domova

Což o to, já jsem OSVČ, ale tady zakladatelka evidentně není schopná si už nějaký ten pátek/rok najít práci, tudíž nepředpokládám, že by naráz začala podnikat, případně by byla pro kohokoliv zajímavá na HO, protože i tam by bylo nejspíše nutné nějaké f2f zaškolení. A kdo bude v dnešní době zaškolovat někoho bez testu, když si může vybrat otestovaného? Nehledá práci se speciální kvalifikací.

• Citovat
  • Upravit
10819
5.1.22 17:49
@ontarova.stara píše:
Což o to, já jsem OSVČ, ale tady zakladatelka evidentně není schopná si už nějaký ten pátek/rok najít práci, tudíž nepředpokládám, že by naráz začala podnikat, případně by byla pro kohokoliv zajímavá na HO, protože i tam by bylo nejspíše nutné nějaké f2f zaškolení. A kdo bude v dnešní době zaškolovat někoho bez testu, když si může vybrat otestovaného? Nehledá práci se speciální kvalifikací.

No to byl jen tip na tech jejich 1000 výmluv. Pokud za rok nenasla, myslim, ze problem je jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
5.1.22 17:50
@aanndys píše:

Ten tvůj jeden odmítnutý test to fakt vytrhne.
Podle založených diskuzí chápu, proč hledáš práci a budeš hledat dost těžko dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.1.22 17:50

@Tarena myslíš že jsme ten problém mi tady :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
5.1.22 17:53
@aanndys píše:

A my tě tady ponižujeme a vyhazujeme z práce?
Teplotu jsis dneska už měřila? Vysoká teplota může dělat v komunikaci problémy, to zas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
5.1.22 18:09
@aanndys píše:

Už zase ta tvá diskriminace. Už při diskusi „proč mě nikdo nechce zaměstnat“ jsem nabyla dojmu, že zřejmě máš jinou barvu pleti, než většina Čechů a nemůžu si pomoc, tímto výrokem mi to jen potvrzuješ.
A před tím ti nevadilo, že se ve všech zaměstnáních prováděly povinně AG testy (povinné testování skončilo 30.6.2021). Ale najednou ti to vadí.. A to jsi žádnou práci za toho půl roku bez testování nenašla??? :think: :think:
Hele víš kolik plastů vyprodukuje nějaký volnočasový provoz (např. taková ZOO)??? Nebo i běžné domácnosti??? Jenže pak by se nebylo na co vymlouvat co???
Dám ti radu - přestaň se tu ohánět diskriminací, přestaň hledat výmluvy a konečně zvedni svůj líný zadek a začni něco dělat!!! Holt bez práce nejsou koláče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat