Antikoncepce a ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.5.18 17:19

Antikoncepce a ejakulace

Ahoj, holky :)
Zajímala by mě taková otázka… Vy, co užíváte antikoncepci (prášky, náplasti…), necháváte své partnery do vás ejakulovat (nebo k tomu používáte kondom, přerušovaná soulož…)? :think: je to asi hodně kontroverzní téma, ale zajímalo by mě to… :) jinak přeju hezký den.. i když tady je kosa jak… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35713
14.5.18 17:23

Ano, k čemu by to jinak bylo. Pokud se hodně bojíš, tak mimo nebo kondom, ale jinak je to relativně spolehlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
14.5.18 17:24

Celé roky, co jsem používala HA a teď co mám zavedenou Mirenu nechávám partnera ejakulovat dovnitř. Jinak by mi přišlo poněkud zbytečné tu antikoncepci používat. Ale mluvím samozřejmě o stálém partnerovi.
Jinak za celé ty roky - skoro 20 let - jsem nikdy nechtěně neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
14.5.18 17:28

A na co by ta antikoncepce jinak byla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.18 17:29

Ha jsem používala skoro 20 let, celou dobu byla ejakulace dovnitř a nikdy jsem nechtěně neotěhotněla. Ale tedy celou tu dobu to bylo se stejným chlapem.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.5.18 17:33
@Anonymní píše:
Ahoj, holky :)
Zajímala by mě taková otázka… Vy, co užíváte antikoncepci (prášky, náplasti…), necháváte své partnery do vás ejakulovat (nebo k tomu používáte kondom, přerušovaná soulož…)? :think: je to asi hodně kontroverzní téma, ale zajímalo by mě to… :) jinak přeju hezký den.. i když tady je kosa jak… :zed:

Proč kontroverzní? Pokud nebudeš brát antibiotika, nebudeš zvracet a pilulky budeš brát ve stejný čas, je to relativně bezpečný způsob antikoncepce a nemusíš se bát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.5.18 17:37

Tady je hic jako prase 8o Beru HA jedenact let a nikdy jsem neotehotnela, beru to pravidelne a nezapominam. Pokud jsem nekdy napr. brala antibiotika, tak jsme to zkombinovali s prerusovanym sexem, spis ale pro jistotu. Jinak na to spoleham, kondom nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
14.5.18 17:51

Když jsem brala ha, jinou metodu jsme nepoužívali. Přišlo by mi to zbytečný. A nikdy jsem neotěhotněla neplánovaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.18 18:19

Tady byl hic a pak se neskutečně ochladilo :D :roll: ještě k tomu všemu mám rýmu jako prase :dance: děkuju za názor. My právě taky kondom nevedeme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.18 18:32

@ivašot tak to ráda slyším. Mně totiž přijde, že tady na tomhle protále jsem četla snad všechno možný, nejvíc právě o otěhotnění přes antikoncepci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4700
14.5.18 18:48
@Anonymní píše: @ivašot tak to ráda slyším. Mně totiž přijde, že tady na tomhle protále jsem četla snad všechno možný, nejvíc právě o otěhotnění přes antikoncepci :nevim:

žádná antikoncepce není 100% - ani ty hormonální svinstva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
14.5.18 18:52
@Anonymní píše: @ivašot tak to ráda slyším. Mně totiž přijde, že tady na tomhle protále jsem četla snad všechno možný, nejvíc právě o otěhotnění přes antikoncepci :nevim:

Taky nemůžeš věřit všemu. A jen ze zvědavosti, proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.5.18 18:53
@veria píše:
A na co by ta antikoncepce jinak byla? 8o

Třeba si chce jen tak rozhodit tělo a biologické cykly, popř. se jí zdá, že má moc chutí na sex a tak to chce trochu zredukovat :mrgreen:

(založeno na vedlejších učincích HA reportovaných uživatelkami na emimino)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.5.18 19:02
@Azeretereza píše:
Tady je hic jako prase 8o Beru HA jedenact let a nikdy jsem neotehotnela, beru to pravidelne a nezapominam. Pokud jsem nekdy napr. brala antibiotika, tak jsme to zkombinovali s prerusovanym sexem, spis ale pro jistotu. Jinak na to spoleham, kondom nepouzivam.
:palec: inteligentním holkám, co umí číst příbalové letáky, antikoncepce neselhává. Těm druhým záhadně ano ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.19 23:53

Pokud jses na HA, samozdrejme nemusis pouzivat kondomy nebo pozadovat od svyho partnera, aby ejakulovat ven…neni na tom nic kontraverzniho. HA je velice spolehliva.
Nicmene nejsem osobne zadna zastankyne HA. Naopak chci tady zdurazit, ze je to velice skodlive a pokud je nekod na HA delsi dobu, drive nebo pozdeji se to vymsti…
Pred prvim otehotnenim je lepe pouzivat treba kondom nebo se ridit vypocty atd…a jakmile dalsi decko neni zadouci, nejlepsim resenim je muzska vazektomie. Priste o tom napisu vic. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí