Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, k čemu by to jinak bylo. Pokud se hodně bojíš, tak mimo nebo kondom, ale jinak je to relativně spolehlivé
Celé roky, co jsem používala HA a teď co mám zavedenou Mirenu nechávám partnera ejakulovat dovnitř. Jinak by mi přišlo poněkud zbytečné tu antikoncepci používat. Ale mluvím samozřejmě o stálém partnerovi.
Jinak za celé ty roky - skoro 20 let - jsem nikdy nechtěně neotěhotněla.
Ha jsem používala skoro 20 let, celou dobu byla ejakulace dovnitř a nikdy jsem nechtěně neotěhotněla. Ale tedy celou tu dobu to bylo se stejným chlapem.
@Anonymní píše:
Ahoj, holky
Zajímala by mě taková otázka… Vy, co užíváte antikoncepci (prášky, náplasti…), necháváte své partnery do vás ejakulovat (nebo k tomu používáte kondom, přerušovaná soulož…)?je to asi hodně kontroverzní téma, ale zajímalo by mě to…
jinak přeju hezký den.. i když tady je kosa jak…
Proč kontroverzní? Pokud nebudeš brát antibiotika, nebudeš zvracet a pilulky budeš brát ve stejný čas, je to relativně bezpečný způsob antikoncepce a nemusíš se bát ![]()
Tady je hic jako prase
Beru HA jedenact let a nikdy jsem neotehotnela, beru to pravidelne a nezapominam. Pokud jsem nekdy napr. brala antibiotika, tak jsme to zkombinovali s prerusovanym sexem, spis ale pro jistotu. Jinak na to spoleham, kondom nepouzivam.
Když jsem brala ha, jinou metodu jsme nepoužívali. Přišlo by mi to zbytečný. A nikdy jsem neotěhotněla neplánovaně
Tady byl hic a pak se neskutečně ochladilo
ještě k tomu všemu mám rýmu jako prase
děkuju za názor. My právě taky kondom nevedeme ![]()
@ivašot tak to ráda slyším. Mně totiž přijde, že tady na tomhle protále jsem četla snad všechno možný, nejvíc právě o otěhotnění přes antikoncepci ![]()
@Anonymní píše: @ivašot tak to ráda slyším. Mně totiž přijde, že tady na tomhle protále jsem četla snad všechno možný, nejvíc právě o otěhotnění přes antikoncepci
žádná antikoncepce není 100% - ani ty hormonální svinstva. ![]()
@Anonymní píše: @ivašot tak to ráda slyším. Mně totiž přijde, že tady na tomhle protále jsem četla snad všechno možný, nejvíc právě o otěhotnění přes antikoncepci
Taky nemůžeš věřit všemu. A jen ze zvědavosti, proč anonym?
@veria píše:
A na co by ta antikoncepce jinak byla?
Třeba si chce jen tak rozhodit tělo a biologické cykly, popř. se jí zdá, že má moc chutí na sex a tak to chce trochu zredukovat ![]()
(založeno na vedlejších učincích HA reportovaných uživatelkami na emimino)
@Azeretereza píše:
Tady je hic jako praseBeru HA jedenact let a nikdy jsem neotehotnela, beru to pravidelne a nezapominam. Pokud jsem nekdy napr. brala antibiotika, tak jsme to zkombinovali s prerusovanym sexem, spis ale pro jistotu. Jinak na to spoleham, kondom nepouzivam.
Pokud jses na HA, samozdrejme nemusis pouzivat kondomy nebo pozadovat od svyho partnera, aby ejakulovat ven…neni na tom nic kontraverzniho. HA je velice spolehliva.
Nicmene nejsem osobne zadna zastankyne HA. Naopak chci tady zdurazit, ze je to velice skodlive a pokud je nekod na HA delsi dobu, drive nebo pozdeji se to vymsti…
Pred prvim otehotnenim je lepe pouzivat treba kondom nebo se ridit vypocty atd…a jakmile dalsi decko neni zadouci, nejlepsim resenim je muzska vazektomie. Priste o tom napisu vic.
![]()
Ahoj, holky
je to asi hodně kontroverzní téma, ale zajímalo by mě to…
jinak přeju hezký den.. i když tady je kosa jak… 
Zajímala by mě taková otázka… Vy, co užíváte antikoncepci (prášky, náplasti…), necháváte své partnery do vás ejakulovat (nebo k tomu používáte kondom, přerušovaná soulož…)?