Antikoncepce a kojení

363
15.2.11 17:17

Antikoncepce a kojení

Ahoj, potřebuju poradit. Mám 4měsíčního syna a 2,5letou dcerku. Rozhodně už 3 dítě nechci a tak potřebuju nějakou spolehlivou antikoncepci.
Momentálně si chodím na injekce DepoProvery, ale v podstatě každých 14dní krvácím. Celkem mě to začíná štvát, protože neustále jezdím k dr. na injekce proti krvácení.
Nemáte někdo nějakou radu a zkušenosti s jinou antikoncepcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
15.2.11 17:27

Tak třeba Mirena, tělísko - jde i při kojení.
Jsou i pilulky pro kojící.
Kondom je taky celkem spolehlivý (při správném použití), dá se to pojistit nějakým spermicidem třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.2.11 17:33

Ahoj,Azalia nebo Cerazette.Obojí pilulky,ale ne každému sednou,já po Azalii začala po 6m špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.2.11 17:33

Jsou různé prášky pro kojící,nebo to tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.2.11 17:39

Já měla azalii, ale po měsíci jsem začala krvácet a krvácela jsem snad 3 týdny v kuse. Ale ne každýmu se to může stát.
Pokud už dítě nechcete zauvažuj o těělísku, je to sice větší počáteční investice, ale pak se myslím až 6 let nemusíš o nic starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.2.11 17:54

Já beru Azalii,zatim druhý platíčko.Dva dny jsem špinila jinak zatim ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.2.11 19:20

Ja mam Carazette. Zrovna zacinam druhe platicko a zatim v pohode :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
15.2.11 19:29

Já jsem měsíc a půl zobala Azalii a vysadila jsem ji, celkem často jsem špinila + nulové libido. Pokud nejsi po sekci, zauvažovala bych nad tím tělískem (ať už hormonálním, nebo nehormonálním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cimbik
16.2.11 13:19

Ahoj, já dostala po prvním porodu Cerazette, ale musela jsem ho vysadit :roll: . Je tam sice psáno, že způsobuje nepravidelnou menstruaci nebo krvácení mimo cyklus, ale já krvácela 6dní, čtyři dny klid a zase šest dní, po měsící jsem toho měla plný zuby :mrgreen: . Po druhém porodu jsem dostala vaginální kroužek a s tím je to v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
1044
16.2.11 14:18

Já jsem brala Azalii 5m a asi první měsíc v tahu jsem krvácela, pak se to ustálilo a pak jsem měla velký bolesti a přestala jí brát. Chvilku před tím jsem přestala kojit a tak jsem začala brát normální HA. On doktor říkal, že né každý jí dobře snáší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.19 13:01

NOVÝ DOTAZ

SYN 1,5 ROKU, KOJÍM 1X DENNE, ale mléka už mám málo, párkrát polkne a končí.
Chci napsat antikoncepci, jde o to že se bojím že budu těhotná když mi napíše jen tu „kojící“, nevíte jak to je? Stát se to aktuálně nesmí, byla jsem na miniinterrupci minulý týden… díky, a prosím anonym..

• Citovat
  • Upravit
3155
1.9.19 14:24

1. otěhotnět se dá i při kojení. To jen pro příště.
2. Když se ta antikoncepce „kojící“ bere jak má, je spolehlivá
3. Jsou i jiné metody - tělísko, kombinace tabletek a metody plodných dní, kondomy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.19 15:00

@Petula306 myslíš že je spolehlivá stejně jako normální?…no první dítě nám trvalo 5 let a teď bylo toto bohužel náhoda, teď už víme že dávat pozor nestačí…bohužel stalo se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure