Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já beru Chloe druhý rok a jsem s ní moc spokojená. Hlavně, že mi po ní přestali padat vlasy. Neřekla bych, že je to nějaký driák. Během doby užívání jsem potřebovala zhubnout a úplně v pohodě jsem shodila pár kilo. Rozhodně mě v tomhle Chloe nebrzdila. Menstruaci mám jako předtím normální.
zdravím, chtěla jsem se zeptat, když jsem začala brát antikoncepci chloe uplně poprvé - první den menstruace jsem si vzala místo žlutých bílou a až při třetím platíčku jsem zjistila že je to vlastně špatně. Když jsem začala brát chloe takhle špatně jde to upravit tak, abych ji brala „správně“? nevím teď totiž jestli jsem chráněná i v době menstruace
jsem zbrkla a zvrtala jsem to.. nevíte co s tím?
děkuji
ahoj, také jsem brala Chloe…ale právě kvůli trombóze cév, která mi vznikla díky těmto práškům, teď nemůžu brát žádnou HA
je otázkou, zda to není i genetické, ale máma tento problém nemá…
Ahoj taky beru chloe uz 7 let.Já bych ji normalně vysadila,počkala bych až dostanu MS a od prvního dne MS bych začala užívat „správně“ ![]()
Ahojte, já brala chloe 4 roky, po vysazení ( kvůli snažení) trvalo rok než se mi upravil cyklus. Jak už tady bylo zmíněno, nemá se brát dýl jak dva roky…
Už antikoncepci nikdy nechci, to co jsem si prožila za ten rok mi stačilo.
Ahoj, brala jsem chloe 2,5 roku, loni v květnu jsem jí vysadila (zvětšená štítná žláza a diskuze o zkušenostech), doteď nemám cyklus v normě.....
Skřítek23 píše:
Ahoj, brala jsem chloe 2,5 roku, loni v květnu jsem jí vysadila (zvětšená štítná žláza a diskuze o zkušenostech), doteď nemám cyklus v normě.....
Koukám, že stejná zkušenost…
ahoj hele v v příbalovem letáku je že první prášek mužeme brát bud v první den MS a to jsme automaticky hned chraněni a nebo v 2-5. den ale to musime mít další barierovou metodu prvních 7 dní prvního cyklu. je to jenom teď ten první týden a nebo vždy? nejsem si tím jistá ..
![]()
Ahoj,já budu teprve brát chloe ted mám jiné prášky a až je doberu a dostanu menstruaci jak mam začít brát chloe?po menstruaci vzít první prášek oranžovej a nebo v menstruaci?odepište na mail děkuji
Ahoj, antikoncepci chloe užívám také již delší dobu, ale chtěla jsem se zeptat (spíše poradit), když začnu brát bílé prášky, menstruace se mi dostaví a v poslední dny, kdy tyto prášky beru a další dny už si musím vzít zase prášky žluté. Dá se s tím něco dělat, protože většina kamarádek dostane menstruaci po 2 - 3 dnech.
Děkuji za odpověď ![]()
xLucy píše:
Ahoj, antikoncepci chloe užívám také již delší dobu, ale chtěla jsem se zeptat (spíše poradit), když začnu brát bílé prášky, menstruace se mi dostaví a v poslední dny, kdy tyto prášky beru a další dny už si musím vzít zase prášky žluté. Dá se s tím něco dělat, protože většina kamarádek dostane menstruaci po 2 - 3 dnech.
Děkuji za odpověď
Nevim,ja je dostanu pokazde jinak.Nekdy 3 den,nekdy az ke koci .....
Ahojky, Chloe jsem brala asi 5 let, pleť se uklidnila po čase a trvá do teď, menstruační příznaky oslabily, jen nastoupily migrény místo bolestí břicha, ty jen před nástupem menstruace. Jinak si nemůžu stěžovat…teď se s pertnerem pokoušíme o miminko
, tak jsem ji přestala před pár dny brát. Napište prosím, co se pro mě změní, pokud má někdo zkušenosti. Např. návrat k problémům s pletí, nepravidelnost menstruace atd. Antikoncepci beru nepřetržitě asi 8-9let (minisiston, potom chloe),proto mám hrůzu z té případné nepravidelnosti, s antikoncepcí jsem ji měla „na den“. Děkuji ![]()
zdravím všechny. ve čtvrtek jsem si vzala svojí úplně první pilulku chloe. protože jsem celý den jezdila na svahu, uvědomila jsem si, že mám menstruaci až o půl šesté večer- mívám totiž ještě nepravidelnou menstruaci. o půl šesté večer jsem si teda vzala první pilulku. ale já jsem chtěla brát pilulky ráno v sedm, takže na druhý den i dnes jsem si ji vzala v sedm ráno. je to problém?
Myslím že není,pokračovala bych normálně dál s pilulkou ráno. Jen při prvním měsíci užívání bych pro jistotu preventivně s partnerem používala ještě jiný způsob ochrany před nechtěným otěhotněním.
potřebovala bych poradit,začala jsem s touto antikoncepcí při poslední menstruaci,v sobotu jsem dobrala a mám mít týden tu pauzu,jenže jsem ještě nedostala menstruaci,prsa mě bolí,v podbříšku taky,může to být tím,že jsem poprvé začala brát antikoncepci? Děkuju ![]()