Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkný den Chloe bare už několik let moje sestra a je moc spokojená
![]()
Ahoj, Chloe jsem brala 5 let. 4,5 roku vpohodě, ale pak se mi rozjeli migrény tak jsem vysadila. Doktorka říkala že Chloe se doporučuje brát rok max. 2. Zbyli me 2 celá platíčka neměl by někdo zájem?
Ahojky brala jsem ji půl roku a přibrala jsem po ní 10 kg za 3 měsíce, takže ji už neberu a jak jsem ji vysadila tak jsem zase těch 10 kilo do 3 měsíců zhodila, sice jsem měla o dost větší prsa a krásnou pleť, ale 10 kilo to už je moc :XXXX
Já brala Chloe 4 roky, žádný problém nebyl, menstuace přišla vždy přesně 4 den, snížily se bolesti, skvělá pleť ale až tak po 3 měsících, sexualní apetit se nezměnil, pak jsem jí vyměnila za Lindynett, kvůli méně hormonů, začaly problémy s trávením, se střevy, více gynekologických problémů a sexualní apetit na nule, takže hledám něco nového…
Na tuto antikoncepci už umřela dívka, měla po těchto pilulkách sraženinu, opravdu velkou, které podlehla.
Dobraduse, cz v tomto máte bohužel pravdu ale s jednou výjimkou, mám pocit že těch dívek bylo více
Chloe má bohužel hodně hormonů a dneska dokonce v některých zemích vyřazena
Ahoj dámy. Chloe jsem užívala několik let. A všechno v pořádku. Vedlejší účinku byly spíš vítány. Poprsí mi vyrostlo a váha mi zůstala furt stejná a že bych měla větší chuť k jídlu nemyslim. Kdyby jste se na něco chtěli zeptat klidně piste. ![]()
Ahoj
chtěla bych se zeptat
antikoncepci chloe beru první tyden a četla sem že se na ní nesmí kouřt
myslíte, že kdyžna ni budu kouřit, ž se mi něco může stát?
@Magdalena 223456 píše:
Ahojchtěla bych se zeptat
antikoncepci chloe beru první tyden a četla sem že se na ní nesmí kouřt
myslíte, že kdyžna ni budu kouřit, ž se mi něco může stát?
určitě zvýšená šance otěhotnět a hlavně trombózy…
Ahoj, antikoncepci chloe beru už asi tři roky, jsem s ní naprosto spokojená, jen jsem se chtěla zeptat jestli se někomu neobjevuje výtok a vyrážka na čele v podobě akné??
@Kii píše:
Ahoj, antikoncepci chloe beru už asi tři roky, jsem s ní naprosto spokojená, jen jsem se chtěla zeptat jestli se někomu neobjevuje výtok a vyrážka na čele v podobě akné??
Výtok jsem opravdu měla silnější po celou dobu užívání, ale vyrážky se mi tvořily jen první tři měsíce
Můžu být těhotná jestliže jsem si Chloe vzala poprvé a o 6 dní později jsem měla pohlavní styk, vadí to?
Ahoj
Užívala sem chloe asi přes 3 roky a opravdu super, pleť se mi spravila, vlasy mi zhoustly, vše perfektní, ovšem do té doby, než sem ji vysadila…do 3 měsíců poté sem měla šílené vyrážky, na kožním mi na chvilinku pomohli a pak opět a asi po roce mi hrozně vypadaly a celkově se zničily vlasy, to vše stále přetrvává a už je to 1 rok a 7 měsíců a hrůza, dopuju se vitamíny, protože jak je známo, antikoncepce je žrout vitamínů a po vysazení je třeba je doplnit!!! To sem ale nevěděla, teď už to vím a proto to píši, sem ale rozhodnutá se po mateřství ke chloe vrátit, opravdu pomáhá, ale po vysazení si vybere svou daň, tak opatrně, není přece možné a ani vhodné celý život užívat hormony… ![]()