Antikoncepce Chloe - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
12.4.13 19:57

Pěkný den Chloe bare už několik let moje sestra a je moc spokojená :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendula23
28.5.13 22:39

Chloe

Ahoj, Chloe jsem brala 5 let. 4,5 roku vpohodě, ale pak se mi rozjeli migrény tak jsem vysadila. Doktorka říkala že Chloe se doporučuje brát rok max. 2. Zbyli me 2 celá platíčka neměl by někdo zájem?

• Citovat
  • Upravit
Ladenka222
29.5.13 21:04

Ahojky brala jsem ji půl roku a přibrala jsem po ní 10 kg za 3 měsíce, takže ji už neberu a jak jsem ji vysadila tak jsem zase těch 10 kilo do 3 měsíců zhodila, sice jsem měla o dost větší prsa a krásnou pleť, ale 10 kilo to už je moc :XXXX

• Citovat
  • Upravit
7
31.5.13 10:22

@Vendula23 já bych je klidně odkoupila, jestli ti zbyly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vevve
14.6.13 01:16

Já brala Chloe 4 roky, žádný problém nebyl, menstuace přišla vždy přesně 4 den, snížily se bolesti, skvělá pleť ale až tak po 3 měsících, sexualní apetit se nezměnil, pak jsem jí vyměnila za Lindynett, kvůli méně hormonů, začaly problémy s trávením, se střevy, více gynekologických problémů a sexualní apetit na nule, takže hledám něco nového…

• Citovat
  • Upravit
dobraduse,cz
23.6.13 20:30

Na tuto antikoncepci už umřela dívka, měla po těchto pilulkách sraženinu, opravdu velkou, které podlehla.

• Citovat
  • Upravit
Vevve
23.6.13 20:37

Dobraduse, cz v tomto máte bohužel pravdu ale s jednou výjimkou, mám pocit že těch dívek bylo více :-( Chloe má bohužel hodně hormonů a dneska dokonce v některých zemích vyřazena

• Citovat
  • Upravit
2
24.6.13 15:13

Chloe

Ahoj dámy. Chloe jsem užívala několik let. A všechno v pořádku. Vedlejší účinku byly spíš vítány. Poprsí mi vyrostlo a váha mi zůstala furt stejná a že bych měla větší chuť k jídlu nemyslim. Kdyby jste se na něco chtěli zeptat klidně piste. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdalena 223456
1.9.13 11:28

Ahoj :) chtěla bych se zeptat :) antikoncepci chloe beru první tyden a četla sem že se na ní nesmí kouřt :) myslíte, že kdyžna ni budu kouřit, ž se mi něco může stát?

• Citovat
  • Upravit
Vevve
1.9.13 12:04
@Magdalena 223456 píše:
Ahoj :) chtěla bych se zeptat :) antikoncepci chloe beru první tyden a četla sem že se na ní nesmí kouřt :) myslíte, že kdyžna ni budu kouřit, ž se mi něco může stát?

určitě zvýšená šance otěhotnět a hlavně trombózy…

• Citovat
  • Upravit
Kii
3.9.13 15:12

Ahoj, antikoncepci chloe beru už asi tři roky, jsem s ní naprosto spokojená, jen jsem se chtěla zeptat jestli se někomu neobjevuje výtok a vyrážka na čele v podobě akné??

• Citovat
  • Upravit
Vevve
3.9.13 15:44
@Kii píše:
Ahoj, antikoncepci chloe beru už asi tři roky, jsem s ní naprosto spokojená, jen jsem se chtěla zeptat jestli se někomu neobjevuje výtok a vyrážka na čele v podobě akné??

Výtok jsem opravdu měla silnější po celou dobu užívání, ale vyrážky se mi tvořily jen první tři měsíce

• Citovat
  • Upravit
maruška65
21.9.13 20:42

TĚHOTENSTVÍ

Můžu být těhotná jestliže jsem si Chloe vzala poprvé a o 6 dní později jsem měla pohlavní styk, vadí to?

• Citovat
  • Upravit
27.7.14 21:25

Ahoj :* Užívala sem chloe asi přes 3 roky a opravdu super, pleť se mi spravila, vlasy mi zhoustly, vše perfektní, ovšem do té doby, než sem ji vysadila…do 3 měsíců poté sem měla šílené vyrážky, na kožním mi na chvilinku pomohli a pak opět a asi po roce mi hrozně vypadaly a celkově se zničily vlasy, to vše stále přetrvává a už je to 1 rok a 7 měsíců a hrůza, dopuju se vitamíny, protože jak je známo, antikoncepce je žrout vitamínů a po vysazení je třeba je doplnit!!! To sem ale nevěděla, teď už to vím a proto to píši, sem ale rozhodnutá se po mateřství ke chloe vrátit, opravdu pomáhá, ale po vysazení si vybere svou daň, tak opatrně, není přece možné a ani vhodné celý život užívat hormony… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.7.14 01:31

Ahoj, Chloe se už nevyrábí, ani nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí