Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Nemáte někdo zkušenost s antikoncepcí Chloe?
Díky za odpovědi Radka
Mám ji teď druhý měsíc a v pohodě. Je to česká varianta k DIANE
Ahoj,
tuto antikoncepci beru již 6 měsíců, a jsem s ní spokojená, sice jsem ze začátku trochu špinila, ale to je podle příbalového letáčku normální, ale teď už je to v klidu.Ahoj Katka
Ahoj holky,
Díky za odpovědi. Jen jsem se ještě chtěla zeptat, zda a za jak dlouho vám Chloe pomohla, vypadávání vlasů, pleť atd.
Díky Radka
Já s Chloe nemám dobrou zkušenost, ale to je individuální, asi mi nesedla, narozdíl od Diane35. Hodně jsem zadržovala vodu, měla jsem oteklé celé nohy.
Lila
Ahoj, já mám zkušenost dobrou. Beru Chloe rok a zatím v pohodě. Pleť se mi spravila po měsíci a padání vlasů po třech měsících.
Mám jediný problem a to je, že zapomínam si ten prášek vzít.
Takže najíždím na tělísko…
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda jste holky neměly problémy s váhou a migrény. Na netu jsem o tom něco hledala a stěžovaly si právě na to.
Díky Radka
Ahoj všem,
Chloe jsem brala pěkných pár let a nikdy jsem neměla sebemenší problém. Hezká pleť, utlumily se menstruační bolesti, můžu doporučit…
Enterka
já brala chloe 28 hned po porodu az do tedka to je rok a 2 mesice, doktor mi ji nasadil kvuli vypadávání vlasům a pomohlo to sice az po 3tím platíčku ale jo… Klára s Adélkou ![]()
já sem ji brala rok a půl a byla sem strašně spokojená je to nejlepší antikoncepce co sem zatim měla bohužel jsem ji vyměnila za bellaru která mi vůbec nevyhovovala ale ted mám stodette a to je taky v pohodě
normálně si ten prášek vem jako obvykle vůbec nemusíš vynechávat
ahojky devčátka, měla bych dotaz! před 3 týdny jsem začala brát antikoncepci chloe a furt mě strašně bolí prsa v noci když se otočím na bok tak mě ta bolest zbudí!! než jsem jí začala brát tak jsem měla 4 dny spoždenou ms. a pátej den jsem začala špinit tak jsem si hned vzala 1 tabletku a celou dobu jsem špinila!krev žádná! před ha jsem se nechránila a měla jsem normálni nechránění styk, chtěli jsme mimčo! tak mám ted strach jestli to nemuže bejt těhu nebo to dělá ta antikoncepce! děkuju za vaše zkušenosti
Ahoj.
Když si přečteš příbalový leták, tak u č 6 jsou nežádoucí účinky
Hned jako první máš napětí v prsou, bolest, zvětšení a sekrece
To je co se prsou týče…
Víc Ti poradit nemohu, sama beru chloe zatím jenom 10 dní
Mimochodem bolest v prsou mám též, takže si myslim, že to bude antikoncepcí, ale zatím mi to nijak nepřekáží ![]()