Antikoncepce Chloe - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ZUZKAPip
29.3.12 23:00

CHLOE

Ahoj holky, beru chloe už druhý měsíc.. pleť se mi první měsíc výrazně zlepšila, ale ted se mi zase vrací pupínky atd.. mám oteklá prsa a často bolí, bolí mě břicho a mám silnou menstruaci, bolesti hlavy a šílené uzkosti. Doktorka tvrdí že mám počkat 3 měsíce že se to spraví … Tak doufám že si na to zviknu. :) ps: přibrala sem 2kg

• Citovat
  • Upravit
Anett3
15.6.12 10:57

Ahojte, chtela jsem se zeptat, jestli je účinek porad stejny kdyz jsem mela pohlavni styk v dobe uzivani bilých tabletek?

• Citovat
  • Upravit
nnnn
4.7.12 14:21

Ahoj chtěla bych se zeptat, protože jsem stále z toho zmatená první den menstruace si mám vzít žlutej nebo bílej?

• Citovat
  • Upravit
Lufanek
5.7.12 11:15

Žlutý neboli aktivní pilulku, po dobrání aktivních bereš placebo- bílé.

• Citovat
  • Upravit
Jaňula159
13.7.12 14:57

Já mám s Chloe hodně negativní zkušenosti. Když jsem ji začla brát neustále mě bolela prsa a často jsem měla migrény, otékaly mi nohy a já jsem nevěděla z čeho to je. Samozřejmě nechuť k sexu byla asi na prvním místě. Nikdy by mě nenapadlo, že za to může antikoncepce. Předtím jsem brala Jeanine, ale kvůli zdravotním problémům jsem ji musela vysadit a dostala jsem právě Chloe.
Asi před 4 měsíci jsem začla menstruovat třeba 4-5 do měsíce. Vždycky jsem měla třeba 3 dny měsíčky, pak 4 dny nic a pak jsem to zase třeba na 5 dnů dostala. Bylo to celkem šílený. Šla jsem ke své doktorce a tam mi řekla, že to dělá Chloe. Takže nyní jsem ji vysadila a dostala jsem Jangee.
Finančně trošku náročnější, ale doufám, že toto už bude bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
2342
14.7.12 18:55

Chloe

Ahoj holky, já vysadila chloe ve čtvrtek min. po 5letech, protože chceme s přítelem mimi. Na chloe si nemůžu vůbec ztěžovat. Až na to, že nemám moc chuť na sex. Ale jinak super. Teď se taky trošku bojím, co se bude dít. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lufanek
15.7.12 11:26

Ahojky, vysadila jsem Chloe v lednu, také v touze pořídit si miminko, zatím jsme neměli štěstí, ale „neházíme flintu do žita“ :lol: Prostě čekáme až to přijde, jen menstruace se dost opožďuje, což mi ze začátku dělalo problémy, už jsem se radovala že UŽ a po 5ti týdnech zpoždění jsem začala menstruovat. Už si ani nepočítám den, kdy bych to měla dostat, prostě čekám. Přeji hodně štěstí ve Vaší snaze o miminko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8384
23.8.12 22:55

Ahojky beru chloe cca pul roku a jmse spokojena ale psoledni mesic nebo dva mam jakoby napeti v prsou ne moc ale zdaji se jakoby,,pevnejsi" asi jako kdyz jsem otehotnela :-D nemit MS myslim is ze jsem zas tehotna…je ot pocit jako kdyz se malicko nalivaji mlikem kdyz jsem kojila…normalne me neboli nebo tak jen v pravym je obcas trochu tlak..muze ot byt z chloe? co ctu v poslednim prispevku tak jo, je ot nejak na skodu? kdyz to nejak extra neboli tak asi menit prasky nemusim nebo? ikdyz obcas to neprijemny je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petka1111
7.9.12 13:59

Ahoj, Chloe beru měsíc, před 3 dny jsem začala brát bílé tobolky, ale MS stale nikde, mam se začit bát?

• Citovat
  • Upravit
2342
7.9.12 17:33

Ahoj Peto. já myslím, že se nemusíš ničeho bát. Já teda brala Chloe bez „bílých“ pilulek a menstruaci jsem dostávala až někdy kolem 5dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
15.9.12 10:41

Mam to taky tak bily neberu ty vynechavam ale dostavat to 5. az 6. den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marlu
18.9.12 21:37

:)

Taky to mám vždy až 5. den… Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte něco o tom, že se Chloe nemá používat dlouhodobě? někde jsem to četla :D

• Citovat
  • Upravit
466
18.9.12 21:43
@Marlu píše:
Taky to mám vždy až 5. den… Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte něco o tom, že se Chloe nemá používat dlouhodobě? někde jsem to četla :D

Tez az 5 den,
no nevim jak dlouho se maji nebo nemaji pouzivat, ale ja je mela 5,5 roku a nikdy nezklamali, az moje hlava jo, ponevadz sem tez bile nebrala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
18.9.12 21:47

Já jsem bílé tabletky také nebrala a ani to nevadí, když je to jen placebo :) Brala jsem je 3 roky a byla jsem spokojená. Ale jelikož jsem zapomínala i na žluté tak teď čekáme prcka :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neandrtálec:D
8.10.12 20:34

Ahojte, beru antinu asi tak rok a půl a nějak drastické negativní ucinky jsem neměla. :) pomohla mi s pletí a mastnotou, ikdyž jsem trochu přibrala, ale to je i mou vinou :D Jsem ještě nezletilá a s přítelem používáme ještě k tomu kondom. Žluté prážky beru v kuse bez menstruace. Muzeme to třeba občas s přítelem dělat bez kondomu, aniž bych se obávala otěhotnění!!! :) :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1