Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, chtela jsem se zeptat, jestli je účinek porad stejny kdyz jsem mela pohlavni styk v dobe uzivani bilých tabletek?
Ahoj chtěla bych se zeptat, protože jsem stále z toho zmatená první den menstruace si mám vzít žlutej nebo bílej?
Žlutý neboli aktivní pilulku, po dobrání aktivních bereš placebo- bílé.
Já mám s Chloe hodně negativní zkušenosti. Když jsem ji začla brát neustále mě bolela prsa a často jsem měla migrény, otékaly mi nohy a já jsem nevěděla z čeho to je. Samozřejmě nechuť k sexu byla asi na prvním místě. Nikdy by mě nenapadlo, že za to může antikoncepce. Předtím jsem brala Jeanine, ale kvůli zdravotním problémům jsem ji musela vysadit a dostala jsem právě Chloe.
Asi před 4 měsíci jsem začla menstruovat třeba 4-5 do měsíce. Vždycky jsem měla třeba 3 dny měsíčky, pak 4 dny nic a pak jsem to zase třeba na 5 dnů dostala. Bylo to celkem šílený. Šla jsem ke své doktorce a tam mi řekla, že to dělá Chloe. Takže nyní jsem ji vysadila a dostala jsem Jangee.
Finančně trošku náročnější, ale doufám, že toto už bude bez problémů.
Ahoj holky, já vysadila chloe ve čtvrtek min. po 5letech, protože chceme s přítelem mimi. Na chloe si nemůžu vůbec ztěžovat. Až na to, že nemám moc chuť na sex. Ale jinak super. Teď se taky trošku bojím, co se bude dít. :/
Ahojky, vysadila jsem Chloe v lednu, také v touze pořídit si miminko, zatím jsme neměli štěstí, ale „neházíme flintu do žita“
Prostě čekáme až to přijde, jen menstruace se dost opožďuje, což mi ze začátku dělalo problémy, už jsem se radovala že UŽ a po 5ti týdnech zpoždění jsem začala menstruovat. Už si ani nepočítám den, kdy bych to měla dostat, prostě čekám. Přeji hodně štěstí ve Vaší snaze o miminko ![]()
Ahojky beru chloe cca pul roku a jmse spokojena ale psoledni mesic nebo dva mam jakoby napeti v prsou ne moc ale zdaji se jakoby,,pevnejsi" asi jako kdyz jsem otehotnela
nemit MS myslim is ze jsem zas tehotna…je ot pocit jako kdyz se malicko nalivaji mlikem kdyz jsem kojila…normalne me neboli nebo tak jen v pravym je obcas trochu tlak..muze ot byt z chloe? co ctu v poslednim prispevku tak jo, je ot nejak na skodu? kdyz to nejak extra neboli tak asi menit prasky nemusim nebo? ikdyz obcas to neprijemny je… ![]()
Ahoj, Chloe beru měsíc, před 3 dny jsem začala brát bílé tobolky, ale MS stale nikde, mam se začit bát?
Ahoj Peto. já myslím, že se nemusíš ničeho bát. Já teda brala Chloe bez „bílých“ pilulek a menstruaci jsem dostávala až někdy kolem 5dne.
Mam to taky tak bily neberu ty vynechavam ale dostavat to 5. az 6. den
Taky to mám vždy až 5. den… Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte něco o tom, že se Chloe nemá používat dlouhodobě? někde jsem to četla ![]()
@Marlu píše:
Taky to mám vždy až 5. den… Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte něco o tom, že se Chloe nemá používat dlouhodobě? někde jsem to četla
Tez az 5 den,
no nevim jak dlouho se maji nebo nemaji pouzivat, ale ja je mela 5,5 roku a nikdy nezklamali, az moje hlava jo, ponevadz sem tez bile nebrala ![]()
Já jsem bílé tabletky také nebrala a ani to nevadí, když je to jen placebo
Brala jsem je 3 roky a byla jsem spokojená. Ale jelikož jsem zapomínala i na žluté tak teď čekáme prcka
![]()
Ahojte, beru antinu asi tak rok a půl a nějak drastické negativní ucinky jsem neměla.
pomohla mi s pletí a mastnotou, ikdyž jsem trochu přibrala, ale to je i mou vinou
Jsem ještě nezletilá a s přítelem používáme ještě k tomu kondom. Žluté prážky beru v kuse bez menstruace. Muzeme to třeba občas s přítelem dělat bez kondomu, aniž bych se obávala otěhotnění!!!
![]()
Ahoj holky, beru chloe už druhý měsíc.. pleť se mi první měsíc výrazně zlepšila, ale ted se mi zase vrací pupínky atd.. mám oteklá prsa a často bolí, bolí mě břicho a mám silnou menstruaci, bolesti hlavy a šílené uzkosti. Doktorka tvrdí že mám počkat 3 měsíce že se to spraví … Tak doufám že si na to zviknu.
ps: přibrala sem 2kg