Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@neandrtálec:D píše:
Ahojte, beru antinu asi tak rok a půl a nějak drastické negativní ucinky jsem neměla.pomohla mi s pletí a mastnotou, ikdyž jsem trochu přibrala, ale to je i mou vinou
Jsem ještě nezletilá a s přítelem používáme ještě k tomu kondom. Žluté prážky beru v kuse bez menstruace. Muzeme to třeba občas s přítelem dělat bez kondomu, aniž bych se obávala otěhotnění!!!
![]()
Ja jsem chloe brala skoro sest let, sice sem vynechavala na menses, ale asi tisickrat sem pilulku zapomnela vzit a neotehotnela sem. Menses by sis mela taky nekdy uzit, aby si pak nemela problemy. Sice sem slysela ze kdyz zdrava zenska nema menses tri mesice ze se nic nedeje, ale ja osobne kdyz to zkousela tak po tydnu co sem ho mela mit normalne, mi zacal vytok do hneda.
Každá žena by se měla tímto způsobem čistit… a ne to nemít… můžou pak být nějaké problémy
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenosti stím že po užívání antikoncepce Chloe výrazně ztloustla?
Nebo je to u každé jinak, podle hormonů?
Díky za odpověd. Nikol
@Nikol16 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenosti stím že po užívání antikoncepce Chloe výrazně ztloustla?Nebo je to u každé jinak, podle hormonů?
Díky za odpověd. Nikol
Já jsem do tří měsíců přibrala 10 kilo
ale potom jsem zase zhubla, jde o to co jíš jestli cvičíš a tak, ale jinak to na každou působí jinak no ![]()
Ahoj, taky přidám svou zkušenost s antikoncepcí Chloe, brala jsem ji asi 3 roky, předtím 3 roky Minisiston. Po Chloe se mi zlepšila pleť, a problémy jsem žádné neměla a v průběhu užívání jsem i zhubla. Teď se s manželem snažíme o miminko. Trvá to už rok a 2 měsíce, po ukončení užívání mi 4 měsíce nechodila MS, až po vyvolání Agolutinem začala chodit. Díky zkušenosti, že po vysazení nechtěla přijít MS a nedaří se miminko už další antikoncepci nechci. Úplně mi to rozhodilo cyklus, mám obavu že ani ovulace neprobíhá vždy tak, jak by měla.
Pribirala a hubla sem vzdy jen podle jidla, vzdy mezi ms sem mela peknou plet.
Taky sem vynechala a ms neprisla, ovulace asi byla v poho protoze sem do dvou mesicu otehotnela, vlastne hned jak to slo protoze se nam protrhl kpndom. A to sem chloe brala skoro sest let.
Jen po dlouhem uzivani sem prestala mit chut na sex
ne zeby uplne ale nebyla sem takova nymfa jako na zacatku
po vysazeni sem na to myslele zas mozna i vic
nez chlapy
Já brala chloe cca 3 roky, po vysazení jsem přibrala jak blázen asi 8kg!! ![]()
Asi to sem presne nepatri, ale kdyby nahodou někdo věděl. Beru tyto prasky bez menstruacni prestavky a mám tmavší až nahnědlé krvácení už déle jak 8dni. Nevite někdo co by to mohlo být? děkuju
Ahoj holky, chloe si mám vzít v 1. den menstruace…a to tu bílou, nebo tu oranžovou? Děkuji předem ![]()
Já beru Lindynette už asi tak 2 roky a rozhodla jsem se jí vyměnit. Když jsem jí začla brát nabrala jsem 5 kg, ale neřešila jsem to, protože jsem pár kilo navíc potřebovala, ale už kvůli těm práškům jsem měla problémy se střevama a poslední dobou mi příde, že mi natejkaj nohy a jsem strašně náladová. Štvu sebe a lidi v okolí, často mám deprese a myslím, že je to z těch prášků. Při menstruaci skoro ani nechodim do školy, že to mám silný a mám velký křeče, ale bála jsem si vyměnit prášky, protože se bojím že bych zase nabrala a to už ted opravdu nepotřebuju
Chci přestoupit na Chloe, ale pořád dumám jestli jo nebo ne.. Poradíte mi někdo? ![]()
Já jsem ju kdysi brala a super, vypadávání vlasů ustalo a plet se mi nemastila a zmizely pupínky…jenže gynekolog mě ju vysadil, že prý už to předepisovat nemůže ze zákona a že toty prášky má správně předepisovat lékař kožní…což jsem nepochopila…co je na tom pravdy??? Víte to někdo…hrozně bych se k ní chtěla vráti, ale on mi ju už nechce předepsat…mám změnit gynekologa bo jít k tomu kožnímu..mě to přijde uhozené jako!!! ![]()
Jak píšeš…na každou ženu pusobí jinak, ale o tloustnutí nevím..holky co jí berou tak netloustly a píšeš že výrazně…tato antik není tak hormonální, spíše to působí jako lék na vypadávání vlasů a na plet, ale má učinek antikoncepce aji
@Nikol16 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenosti stím že po užívání antikoncepce Chloe výrazně ztloustla?Nebo je to u každé jinak, podle hormonů?
Díky za odpověd. Nikol
Já jsem kdysi CHLOE brala a super, vypadávání vlasů ustalo a plet se mi nemastila a zmizely pupínky…jenže gynekolog mě ju vysadil, že prý už to předepisovat nemůže ze zákona a že toty prášky má správně předepisovat lékař kožní…což jsem nepochopila…co je na tom pravdy??? Víte to někdo…hrozně bych se k ní chtěla vráti, ale on mi ju už nechce předepsat…mám změnit gynekologa bo jít k tomu kožnímu..mě to přijde uhozené jako!!! ![]()
Zdravím všechny. Zajímalo by mě, jestli po dobrání bílých (neúčinných pilulek) je ta první oranžová (účinná) pilulka 100% účinná. Jestli se nemusim bát
díky za odpověď
@nikusa1712 Mě ji normálně předepisuje gyndař, není problém. Nic neřikal. Spíš mi teď v lékárně řekli, že se přestává vyrábět, tak doufám, že to je nějaká blbost :-/