Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cenarius píše:
Proc jej chcete brat?
Já beru HA 4. měsíc a nebrala jsem ho ale všichni říkají že se brát musí i když mi to přijde jako kravina
@Simba2 ty myslíš těch sedm tablet bez účinné látky z 28, ze? Ty skutečně brát nemusíš
@Tichošlápek píše:
@Simba2 ty myslíš těch sedm tablet bez účinné látky z 28, ze? Ty skutečně brát nemusíš
Ufff😌
@Cenarius píše:
Tak berete HA nebo ne? A co s tim ma spolecnyho placebo?
U některý HA jsou neúčinné pilulky na braní v týdnu, po který je chráněná i bez hormonů. Ty budeš asi chlap, co? ![]()
@Russet píše:
U některý HA jsou neúčinné pilulky na braní v týdnu, po který je chráněná i bez hormonů. Ty budeš asi chlap, co?
Jsem zena a neznam to. Ale je fakt, ze nemam pilulky. Mam HA naplasti. A u nich to neni.
@Russet píše:
U některý HA jsou neúčinné pilulky na braní v týdnu, po který je chráněná i bez hormonů. Ty budeš asi chlap, co?
A k čemu je to dobré? Kdysi jsem HA brala a nic takového nebylo. ![]()
@Martina D. Je to proste takový druh. Vysvětleno třeba tady https://zena.aktualne.cz/…icle:809591/?…
Těch sedm v pauze? Ty jsou tam proto, aby ženská měla návyk každý den lupnout jeden prášek, někoho těch sedm dní pauzy rozhodí. Ale protože v tom jaksi není účinná látka… můžeš místo toho brát třeba ťikťaky.
@Simba2 nemusíš, je to pro lidi, co by si jinak zapomněli vzít po pauze prášek. Placebo klidně házej do koše, brát se nemusí
@Russet píše:
Nový troll, co jsem viděla na jiných diskuzích. Co příspěvek to perla
@Martina D. píše:
A k čemu je to dobré? Kdysi jsem HA brala a nic takového nebylo.
No aby ses naučila denně zobat piluli. Některé HA to nemají a ten týden si prostě nic nevezmeš.