Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@me57h dcera v 15 neumí pohlídat dítě?
koukám že s tou zodpovědnostu je u vás fakt problém…nebo vy nemáte kočár? ![]()
@me57h a malý je nemocný? To ho nemůžeš vzít do zverimexu? Promiň, jsou to výmluvy. O zvířata se musíš adekvátně starat. Ani se neptam, kde a v čem ji schovávás. Nechci to vědět. Takto děti zodpovědnosti opravdu nenaučís. Naopak dáváš jim zcela opačný příklad.
Tahat se s malým na nádraží, kde není bezbariérový přístup? To je pro mě sebevražda, vážím 45 kilo.
@me57h tak se máš vykašlat na kupování živého zvířete, když nejsi schopna postarat se o něj. Kdybych napsala, co si o tobě myslím, urazila bych jedno velmi užitečné zvíře. Výmluvy, výmluvy, výmluvy, od začátku až do konce. Prostě sis pořídila,, hračku " dětem a myslela sis, že je to blbá ještěrka, co by asi mohla potřebovat
![]()
1. Zavolat chovateli, nebo co to bylo, od koho jsi agamu kupovala a rict mu, co se deje a jestli nevi, co s tim. Ale pokud rekl, ze agama bude tesknit, tak bych mu vubec nevolala, protoze je to nesmysl.
2. Pokud je agama apaticka, tak byste meli fofrem sehnat veterinu, ktera se na jesterky specializuje, a sjet tam s ni. Ovsem vzhledem k tvym predchozim komentarum predpokladam, ze to taky nepujde. Chudak zvire.
I jesterky potrebuji hlidani a dobrou peci. Na to jsi mela myslet, nez sis ji poridila. Holky chces ucit zodpovednosti a sama jsi ochotna nechat doma zvire tyden vlastne bez dozoru (babicka asi tezko pobezi s agamou na veterinu, kdyby neco) a hledas vymluvy, proc ji nejde tyden koupit adekvatni krmeni. Bez komentare ![]()
To si snad děláš srandu?! Vrať agamu chovateli, jestli jsi alespoň trochu soudná. Jasně že děti nemají kousek zodpovědnosti, od koho by se to asi naučily, že? Já se dost divím, že nějaký živý tvor tvoji péči přežil. Děti asi měly dost tuhý kořínek, co? Zapomenout zajistit to nejzákladnější, to je fakt vrchol. A ještě tvrdit, že zimuje, když docela obyčejně chcípá hlady
A ještě mít plnou pusu výmluv. ![]()
@me57h teď jsem narychlo vygooglila, že mládě sežere 10-20 ks HMYZU denně. Tak s tím množstvím počítej, až půjdeš kupovat krmení. A je teď teda evidentní, proč je apatická. Doufám, že je ti to už jasný.
@ka2ka já jsem z podobnýho chování úplně běsná. To, že nemůže brečet, kňučet, nebo nějak výrazně se projevovat, neznamená, že netrpí. Regulérní týrání zvířat a ona se nestydí se o tom bavit na netu. A ještě se vymlouvat
místo aby sklopila uši a okamžitě to řešila.
@Čičorečka píše:
@ka2ka já jsem z podobnýho chování úplně běsná. To, že nemůže brečet, kňučet, nebo nějak výrazně se projevovat, neznamená, že netrpí. Regulérní týrání zvířat a ona se nestydí se o tom bavit na netu. A ještě se vymlouvatmísto aby sklopila uši a okamžitě to řešila.
přečti si jak se chová k dcerám
@ka2ka nemůžu. Už teď mám nervy na pochodu. Další její příhodu nezvládnu. Já si asi něco z dřívějška pamatuju, když jsem teď prolítla její diskuze ![]()
Ten nick mi je nakej povedomej? ![]()
Neni to tak hvezda jak zakladala diskusi, ze dcera nezvlada skolu apod.? ![]()
@Čičorečka Klid. Ona je stálý troll, doufejme, že tohle je taky její výmysl. Pokud ne, tak týrání zvířete je u nich nejmenší problém, bohužel ![]()
@a12 píše:
Ten nick mi je nakej povedomej?
Neni to tak hvezda jak zakladala diskusi, ze dcera nezvlada skolu apod.?
Je to přesně ona.
My taky pořizovali králíka pro dcery aby se naučily zodpovědnosti, ale klec i vše ostatní potřebné jsme měli.
Toto teda nepoberu