Aplikace jenda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.24 12:15

aplikace jenda

Nejde nějak zrušit doručování dokumentů do schránky, když mám vše v aplikaci? prosím jak??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16150
7.8.24 12:38
@Anonymní píše: Více

Jako aby ti nechodila papírově pošta? Taky mám Jendu a stejně mi chodí i dopisy. Nevadí mi to, aspoň to mám po ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.8.24 12:48

Ani zřízení datové schránky občanovi nezaručí, že „povinné“ objekty budou komunikovat pouze elektronicky. Mám dokonce pocit, že těm úřadům za nesplněné takové povinnosti ani nic nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
7.8.24 14:18

Mě chodí vše buď do datovky, případně do mailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
7.8.24 14:24

Mně to většinou chodí do datovky, ale sem tam něco ve schránce najdu. Neřeším to, je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
7.8.24 19:52
@Ivan PPZ píše: Více

No ale můžeš zásilky poštou vesele ignorovat, jelikož je jejich povinnost to poslat datovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.24 19:34

Ahoj, nemá prosím někdo zkušenost, kam uvést v aplikaci příjem - příspěvek na péči? Vím, že se nezapočítává do příjmů, ale abych nezanedbala povinnost to někde uvádět :think: díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35460
8.10.24 20:38
@Anonymní píše: Více

Když se nepočítá do příjmu tak se to tam nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.24 11:10

Žádala jsem o přídavek na dítě a paní mi špatně započetla příjmy. Jak se dá odvolat? Nikde jsem k tomu nenašla dokument a nevím, který je správný :kytka:. V aplikaci jedna či elektronicky to nejde?

• Citovat
  • Upravit
13.2.25 17:35

Dobrý den, prosím o radu. Do aplikace jenda jsem nahrála všechny dokumenty na příspěvek na ditě i na bydlení, v aplikaci bylo vše v pořádku a dokonce tam bylo napsano že mám vše doloženo. Po zpracování mi nepřiznali příspěvek na bydlení z důvodu nedoložení příjmů a nákladů, které jsem v aplikaci doložila a následně i zkontrolovala a byly tam. Paní na úřadě mi řekla že jsem je nedoložila a mám smůlu. Do systému se jim propsal jen příspěvek na dítě a dokumenty k bydleni ne!
Nevím co mám dělat, stalo se to někomu? mě už podruhé se nepropsaly dokumenty, ale minule jen 2 z 6 a to mi paní volala že jí to tam chybí a teď 2 ze 4 a nevolala. Prosím o radu… nevím jak dokázat že jsem to tam dávala krom historie z Pc ale tam nejsou zapsané dokumenty jen prokliky a těch tam je teda spousta, páč jsem tam zadávala vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
13.2.25 17:44
@IngridLenka píše: Více

Tak to pošli znovu poštou, nebo tam a tím zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.25 19:49

@JancaS84 děkuji za radu, ano v pondělí tam jdu, ale paní mi do telefonu rovnou řekla že nárok na odvolání nebo řešeni není protože je to moje vina, že jsem to nedodala. Ať klidně přijdu, ale že s tím nic neudělá, tak jsem chtěla vědět jestli někdo neřešil a jestli to řešit jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
13.2.25 20:05

Tak to bych si kdyžtak nechala zavolat vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
13.2.25 20:22

Pokus jsi si fakt jistá, že to tam bylo nahrané, tak si stůj za svým. Oni sami nemají moc velkou důvěru ve státní IT systémy, se kterými pracují. Známá, která si o tento příspěvek žádala, nedoložila papíry ohledně vyúčtování energií a jen jí pozastavili žádost, dokud je dodatečně nedoložila a potom to dopracovali. Je to už starší paní, co se s počítači nekamarádí, tak jsem jí to pomáhal vyřizovat, takže jsem si tím jistý, viděl jsem to na vlastní oči. Takže to jde, když se úředníkům chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.2.25 13:26

Jendu nepoužívám ale předpokládal bych, že tam bude vidět podaná žádost a v ní přiložené dokumenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák