Aplikace Let go

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
21.8.17 15:38

Tak to se může stát u jakékoliv aplikace. Také jsem ji jeden čas používala, nebaví mě chodit na poštu, u nás je to vždy na 100 let takže je to příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.10.17 09:01

Funguje vam aplikace? me se uz nekolik dnu nenacitaji inzeraty.ted jsem odin. a naistalovala znovu a nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28608
15.10.17 09:03

@petra79 ano, funguje bez problémů. Zrovna včera jsem přes ni bez problémů prodala zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.1.18 21:16

Mně se také nezobrazuji žádné inzeráty… Nevíte někdo v čem by mohla být chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.18 15:20
@aspagi píše:
Poprvé jsem něco zakoupila a hned podvodník nedoporučuji nejsou tam ani osvědčené účty apod. Bohužel moje chyba moc sem tu věc chtěla a poslala peníze předem, paní na jinou platbu nepřistoupila. No a zboží nepřišlo peníze zpet také ne.

Dnes každý ví, že platba předem se nevyplácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.2.18 17:22
mohu vedet nick prodavajiciho? A co jste kupovala?? Mam stejnou zkusenost :pocitac:
@aspagi píše:
Poprvé jsem něco zakoupila a hned podvodník nedoporučuji nejsou tam ani osvědčené účty apod. Bohužel moje chyba moc sem tu věc chtěla a poslala peníze předem, paní na jinou platbu nepřistoupila. No a zboží nepřišlo peníze zpet také ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.3.18 09:28

Prosím jak vyhledat nick na Letgo? Vůbec mi to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
1.3.18 09:59

@megy.misa nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.3.18 10:04

@Lucius08 Jo, jde, už jsem to našla :D ale díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.18 10:04

Skvělá věc, dala jsem tam třeba mikrovlnku rozbitou za odvoz.. těžkou jak p…e, a zájemce si odvezl do 2 hodin od vystavení, takže se s tím manžel nemusel nikam tahat, fakt SUPER věc..a jinak tam vystavuju klasický věci jako hračky, oblečení apod. a občas si někdo pro něco přijde, jindy požádá o zaslání poštou. Jen teda do toho furt rypou a občas blbne filtrování inzerátů, ale myšlenka je dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
1.3.18 10:09

@megy.misa jaaaaak? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
9.7.18 10:24

Ahojky, prosím vás, dnes jsem poprvé zkusila letgo. Chtěla jsem koupit komodu a tak jsem napsala na chat osoby, která ji nabízí. Ale ve zprávách ani nikde jsem nenašla, zda se mi odeslalo to co jsem napsala. V chatu není nic zobrazeno. Je to standard, že se odeslané zprávy nezobrazují? nebo se ukáží až když prodávající odpoví? Díky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
9.7.18 11:31

@Ivulindaa to je, divné mělo by to být vidět v „diskuzi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie