Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradíte někdo jak mám nahrát pohádky do tabletu? Máme Lenovo od O2. Nechci být vázaná o dovolené v zahraničí na placený internet nebo místní WiFi. Bohužel vůbec nevím jak na to. Díky předem.
Já stahovala z ulozto, jen jsem musela ještě stáhnout prohlížeč na videa, tuším že VLC
Pokud máš doma WiFi tak stáhnout před dovolenou nebo pokud máš PC a flešku tak přetáhnout na flešku kterou si pak dáš jen do tabletu
Nevím, jaké Lenovo je v nabídce od O2, já mám Lenovo TAB 3 a koupila jsem si k němu jakousi rozbočku - z jedné strany to strčím do mikroUSB v tabletu, z druhé je stejné mikro pro připojení nabíječky a zároveň normální USB, kam dávám běžnou flešku. takže já si filmy nosím nahrané na flešce
a k přehrávání používám zmíněný VLC, který mi vyhovuje (dá se pustit v malém okénku a zároveň si můžu na tabletu dělat jiné věci).
@sagina taky máme TAB3. Ten rozbočovač zní dobře. Zkusím se podívat na net jestli takový najdu. Kdybys měla čas a měla ho po ruce, můžeš mi to, prosím vyfotit? Pro jistotu, abych neobjednala nějakou blbost. Díky moc.
@nini77 https://www.alza.cz/…d4427206.htm
jako upřímně - ze začátku jsem na něj nadávala, přišlo mi, že se to ztěžka nasazuje nebo naopak že se to moc viklá… ale pak už jsem si zvykla, protože to funguje tak, jak má, navzdory mému viklajícímu pocitu to nevypadává, problémy nejsou a využívám to zcela pravidelně a ráda. původně jsem si chtěla koupit jenom mikroUSB, ale tím bych si zaplácla jedinou zdířku a nemohla bych pak zároveň nabíjet, tohle mi přijde jako fajn řešení.
ten prodlužovací minikablík, co je na obrázku, ani nepoužívám.
Jak už bylo řečeno přes kabel z PC do tabletu, anebo kopíruju z PC na paměťovou kartu s velkou pamětí a dám do tabletu.
Taky mám tu redukci microUSB-USB a pouštím si pak na tabletu věci z flashky nebo externího HDD. Případně si je tam přetáhnu ![]()
Nainstaluj si aplikaci „Pohádky“ od Seznamu, jsou tam večerníčky a krátké pohádky ze Streamu a přímo v té aplikaci se dají stáhnout, aby se daly pouštět i offline.