Aplikace lítačka a kontrola

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.10.22 22:19

Aplikace lítačka a kontrola

Holky, kluci byla dítě mi dovršilo 3 let a já musím začít platit jízdné v MHD v Praze. Dříve jsem měla kartu litacku, ale protože jsem byla líná dojít si ji nabít někam k okénku, tak jsem si chytře stáhla tolik doporučovanou aplikaci litacka a koupila si roční kupon. Nina teď nevím - jak probíhá kontrola? Žádný QR kód nemám ani v apce nic takového nevidím. Jak se prokazu platným jízdním dokladem? Díky za rady :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
6.10.22 22:26

Já to nemám, ale ptala jsem se syna a prý tam je QR kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 22:28
@ida007 píše:
Já to nemám, ale ptala jsem se syna a prý tam je QR kód.

Díky, takže někde v aplikaci mám hledat QR kód? :think: hm tak jdu hledat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
18571
6.10.22 22:40
@Anonymní píše:
Díky, takže někde v aplikaci mám hledat QR kód? :think: hm tak jdu hledat. :lol:

Kolonka jízdenky - kupóny. Ukazuje se ti platnost aktuálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 22:41

Díky všem za rady. Už jsem našla. :andel:

• Citovat
  • Upravit
43028
7.10.22 05:15
@Anonymní píše:
Holky, kluci byla dítě mi dovršilo 3 let a já musím začít platit jízdné v MHD v Praze. Dříve jsem měla kartu litacku, ale protože jsem byla líná dojít si ji nabít někam k okénku, tak jsem si chytře stáhla tolik doporučovanou aplikaci litacka a koupila si roční kupon. Nina teď nevím - jak probíhá kontrola? Žádný QR kód nemám ani v apce nic takového nevidím. Jak se prokazu platným jízdním dokladem? Díky za rady :lol: :kytka:

rozkliknes tu aktivovanou jizdenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová