Apolinář ano-ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11725
4.6.11 21:18

Za mě také ANO :-D Rodila jsem tam 2009, 2010. Poprvé císař, podruhé přirozený porod o u obou dobré zkušenosti. Jak po císaři na JIPu, kde byly zlaté sestřičky, tak i PA u normálního porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.6.11 21:31

Já jsem také pro ANO…registruje se teď snad všude a přijde mi to normální. Porod naprosto profesionální přístup (a asi jsem měla štěstí i na super porodní asistentku), poporodní přístup to samé. Sestry na novorozeneckém sice s ne úplně perfektním přístupem, ale věděly rozhodně co dělají. Zvlášť na jednu fakt ráda vzpomínám :-) Kdybych rodila ještě jednou, jdu tam znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.6.11 07:46

chtěla bych všem poděkovat za přázpěvky.taky jsem se vlastně rozhodovala mezi Podolím, Motolem a Apolinářem.a rozhodla jsem se určitě správně.opravdu není to hotel a je na nejlepší úrovni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.11 12:14

apolinář

Ahoj všem.
Apolináře nedoporučuji!!!!
Nepříjemný sestry,neochota a nedbalost.
Jo tak za úplatek budete mít vše ale jsou to lékaři kteří jsou za to dobře zaplacení tak proč je uplácet.
A ty registrační doby? blbost.
Apolináře nedoporučuji !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.11 12:30

porod

Já jsem u apolináře porodila a vůbec to nedoporučuji.Ve velkých bolestech trvající 2 dny si mně nikdo ani nevšiml.a porodní asistentky jsou neochotné a nepříjemné.Takže druhé dítě jsem se rozhodla pro nově vybudovanou porodnici na Kladně raději pojedu 30km z Prahy a vím,že se o mně postarají než si prožít znova Apolináře.
 Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.6.11 20:40
žít píše:
Já jsem u apolináře porodila a vůbec to nedoporučuji.Ve velkých bolestech trvající 2 dny si mně nikdo ani nevšiml.a porodní asistentky jsou neochotné a nepříjemné.Takže druhé dítě jsem se rozhodla pro nově vybudovanou porodnici na Kladně raději pojedu 30km z Prahy a vím,že se o mně postarají než si prožít znova Apolináře.
Nicol

Tak to je strašný,asi jsi měla hodně smůlu.Já co slyšela tak prý dobrý ale já raději rodila v menší bulovce a bezva.Až na Mudr.kolaříka ale to by byla jiná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika123
24.6.11 17:14

Za mna jednoznacne ANO. Rodila som 15.4.2011. Vsetko bolo super, super personal…malu mi prilozili k prsu cca. 20 min po porodu. Nemam sa na co stazovat…isto tam pojdem aj 2× :-D
Pozri si sekciu „Zkušenosti uživatelek s porodnicí U Apolináře“

• Citovat
  • Upravit
61
25.6.11 12:58

Já přidávám zkušenost švagrové, která u Apolináře rodila dnes v noci a jsem trošku zděšena. Nechali ji na čekacím pokoji 12 hodin a z toho 8 hodin měla silné kontrakce! Neotvírala se,takže rodit se ještě nemohlo. Manžel za ní nesměl,takže si ty nejhorší bolesti musela prožít sama. Sestry žeprý nic moc, spíš se tvářily, že obtěžuje a místo slova útěchy jí na drzo řekne, že prášky na kontrakce neexistují, že si to musí prožít!!! tak tohle bych opravdu nepotřebovala slyšet v tu chvíli!
Je to u všech porodnic,že vás dají na čekací pokoj a manžel za váma nemůže? Manžel si přijde až na poslední hodinu na porodní box a to už se vlastně jen tlačí..na co si tam teda toho manžela beru??? :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.6.11 17:49
xmamka píše:
Já přidávám zkušenost švagrové, která u Apolináře rodila dnes v noci a jsem trošku zděšena. Nechali ji na čekacím pokoji 12 hodin a z toho 8 hodin měla silné kontrakce! Neotvírala se,takže rodit se ještě nemohlo. Manžel za ní nesměl,takže si ty nejhorší bolesti musela prožít sama. Sestry žeprý nic moc, spíš se tvářily, že obtěžuje a místo slova útěchy jí na drzo řekne, že prášky na kontrakce neexistují, že si to musí prožít!!! tak tohle bych opravdu nepotřebovala slyšet v tu chvíli!
Je to u všech porodnic,že vás dají na čekací pokoj a manžel za váma nemůže? Manžel si přijde až na poslední hodinu na porodní box a to už se vlastně jen tlačí..na co si tam teda toho manžela beru??? :-x

No to je strašný.Hale nevím jak kde ale na Bulovce prý muž na čekací pokoj může - ale nevím měla jsme plánovanou sekci.V Podolí jsou přímo porodní pokoje kde je žena celou dobu i během právě té doby porodní :-) to samé Hořovice.U Apolináře jen boxy - do toho bych nešla :-D bála jsme se právě,že budu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.6.11 17:59

xmamka: a to tvé švagrové nedali epidural?

• Citovat
  • Upravit
61
25.6.11 18:29

už to nestihli..řekla si o něho až už bylo pozdě…ale spíš jí vadí to, že tam nemohla mít manžela :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika123
26.6.11 10:03
xmamka píše:
Je to u všech porodnic,že vás dají na čekací pokoj a manžel za váma nemůže? Manžel si přijde až na poslední hodinu na porodní box a to už se vlastně jen tlačí..na co si tam teda toho manžela beru??? :-x

To je zvlasne… ako som uz pisala u Apolinara som rodila 15.4.2011 (porodny sal 2) a manzela pustili aj na predpokoj (oficialne ale na predpokoj nepustaju resp. zavisi od situacie). Cez rannu vizitu ho poprosili ci by mohol ist pockat von, ale to je pochopitelne. Po vizite ma poslali na pripravu (klistir, sprcha) a potom na porodny box, dali mi epiduralku (bola som otvorena na 5cm) a hned zavolali manzela.
Stale za mnou chodili ci nieco nepotrebujem a podobne…a to nas rano rodilo asi 6 naraz - vsetky porodne boxy boli plne (cez noc sa to asi nazbieralo :-) )..ale bolo to uplne v pohode…ziaden krik panika ani nic podobneho…bola tam prijemna a kludna atmosfera…iba v zaverecnej faze som vzdy pocula par vzdychov rodiciek a potom uz len plac dietata :-) , ale to bolo motivacne…aspon som vedela, ze kolko bab uz stihlo porodit :-) .
Na sestinedeli tiez super doktorka, sestricky (bola som na P3). Vzdy ked sme potrebovali s niecim pomoct nemali problem a same sa chodili pytat ci nieco nepotrebujeme. Proste ja som sa tam citila ako v nejakej drahej sukromnej nemocnici…a tom som nebola ani na nadstandarte :potlesk:
Ja som bola absolutne spokojna…prave som bola velmi prekvapena, ze ako mozu byt VSETCI taky milí a prijemni - totiz cakala, ze personal bude nic moc :-) . Ono asi zavisi na aky personal clovek narazi.

• Citovat
  • Upravit
9819
26.6.11 22:50

to je fakt divné, ja som PA poprosila, aby ma včas upozornila, kedy mám zavolať partnera a fakt prišla, bol so mnou skoro celú dobu, na porodnom boxe bol stále pri mne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.7.11 08:48
helbell píše:
ahoj jsem v 25tt. na vlastní popud jsem si zajednala porod u apolináře.termín mám na září a už teď objednávají na prosinec.říkala jsem si ještě že se povedlo díky tchýni(tchýně je zaměstnanec FN).po osobní návštěvě ale mám z prostředí špatnej pocit.podělte se o své zkušenosti od tamtud.jsem prvorodička.děkuji. :think:

Ahoj tak za mě jednoznačně ano…v této porodnici se narodila moje mami, já i moje dcera. A upřímně jinde už bych nerodila.
Doktoři špička, sestřičky také a novorozenecké taky super........jak říkám jinde už nerodím.
Měla jsem plánovanou sekci, bála jsem se ale nebylo čeho a doktoři opravdu super, mají zájem a hlavně tě neberou jako kus nábytku. Popovídají si s tebou naprosto v pohodě jako by tě znali několik let. Hlavně dr. Klímková ta je naprosto úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bugalova
8.7.11 09:34

porodnice Apolinář

přeji hezký den všem maminkám. je mi 34 let a mám krásná zdravá dvojčátka díky této porodnici. Zkušenosti mám i s jinou porodnicí. Děti mám tři a mohu zde upřednostnit porodnici u Apolináře kde se mi dostala nadstandartní péče lékařů a asistentů. odpořili mě ve všech směrech. Děti byly rozené předčasně a cíským řezem- o jejich životy s nízkou váhou vše zvládly a jsou zdravé.....Jsem této porodnici velice zavázána.....

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková