Odmítnutí registrace v KV

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4228
30.5.11 15:26

odmítnutí registrace

Ahoj holky,dnes mě odmítli registrovat k porodu (FNKV).Jsem 14+2.Důvodem odmítnutí bylo,to že mi na gyndě ještě nezměřili pánev a neudělali základní odběry. Bylo mi ale slíbeno,že až budu mít vše v pořádku,že mě příjmou.Máte s tím některá zkušenosti?Měli právo mě odmítnout? Nikde nemají uvedeno,co muSí a co nemusí být v průkajdě uvedeno a na mojí gyndě snad ví co musí uvést aby mě v porodnici zaregistrovali.Jsem docela nervozní z toho,že nebudeme mít kde porodit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
30.5.11 15:35

Klid :-) To je vinohradska? Tam se staci registrovat pozdeji. Ale moc nechapu, proc tak lpi na takovych blbostech. Mne v tehu nikdo panev nemeril a v podoli to nikdo nevyzadoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
30.5.11 15:37

ahoj, já tam taky rodila… Byla jsem se registrovat v 17tt., pánev jsem v té době taky neměla změřenou, ani to po mě nevyžadovali…
A normálně mě zaregistrovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.5.11 15:44

Nepanikař! Ve 14.tt jsem teprve zjistila, že jsem těhotná :mrgreen: Na registraci je času dost, ne? Řekla bych, že normální je to až kolem 35.tt a později. Teda alespoň v mém okolí. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
30.5.11 15:48
lulje píše:
Nepanikař! Ve 14.tt jsem teprve zjistila, že jsem těhotná :mrgreen: Na registraci je času dost, ne? Řekla bych, že normální je to až kolem 35.tt a později. Teda alespoň v mém okolí. :think: :nevim:

v Prahe sa musíš registrovať 14+0 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.5.11 15:53
silvik.sk píše:
lulje píše:
Nepanikař! Ve 14.tt jsem teprve zjistila, že jsem těhotná :mrgreen: Na registraci je času dost, ne? Řekla bych, že normální je to až kolem 35.tt a později. Teda alespoň v mém okolí. :think: :nevim:

Ptávě proto jsem z toho nervozní…14+0 jsem byla v sobotu a kdyby to šlo tak mě na registraci hnala sestřička z gyndy už v tu sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 15:54

Neboj, neporodíš na ulici:-) Případně kolem Prahy jsou porodnice, kde registraci nevyžadují a jsou to také vyhlášené porodnice. Např. Hořovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.5.11 15:55
silvik.sk píše:
lulje píše:

Ptávě proto jsem z toho nervozní…14+0 jsem byla v sobotu a kdyby to šlo tak mě na registraci hnala sestřička z gyndy už v tu sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 15:56

Neboj, neporodíš na ulici:-) Případně kolem Prahy jsou porodnice, kde registraci nevyžadují a jsou to také vyhlášené porodnice. Např. Hořovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
silvik.sk píše:
lulje píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
hvězdička25 píše:
silvik.sk píše:
lulje píše:
Ptávě proto jsem z toho nervozní…14+0 jsem byla v sobotu a kdyby to šlo tak mě na registraci hnala sestřička z gyndy už v tu sobotu :)

to bude v pohode, neboj, vo Vinohradskej porodnici ťa zaregistrujú i neskor, takže kľud :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.5.11 15:58
Balalajka píše:
Klid :-) To je vinohradska? Tam se staci registrovat pozdeji. Ale moc nechapu, proc tak lpi na takovych blbostech. Mne v tehu nikdo panev nemeril a v podoli to nikdo nevyzadoval.

ano je to vinohradská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.5.11 16:08

To je zajímavé… Mně pánev taky neměřili a kupodivu jsem to přežila :lol: Co si nevymýšlejí za blbosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.5.11 16:12
silvik.sk píše:
lulje píše:

To slyším poprvé 8-o Ani Brnu se babyboom nevyhnul, ale i tak se registrovat nemusíš. Resp. myslím, že není žádná hranice, do kdy by ses musela nahlásit. Sice tě pak asi pošlou domů, když bude přeplněno, ale když to bude akutní, tak tě odrodit MUSÍ. Kamošku takto poslali pryč, že mají plno. Začala jim rodit v čekárně a na sál ani nedošla. Porodila na vaku na chodbě a pak už se o ni postarali a i postel pro ni našli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková