Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,dnes mě odmítli registrovat k porodu (FNKV).Jsem 14+2.Důvodem odmítnutí bylo,to že mi na gyndě ještě nezměřili pánev a neudělali základní odběry. Bylo mi ale slíbeno,že až budu mít vše v pořádku,že mě příjmou.Máte s tím některá zkušenosti?Měli právo mě odmítnout? Nikde nemají uvedeno,co muSí a co nemusí být v průkajdě uvedeno a na mojí gyndě snad ví co musí uvést aby mě v porodnici zaregistrovali.Jsem docela nervozní z toho,že nebudeme mít kde porodit ![]()
Klid
To je vinohradska? Tam se staci registrovat pozdeji. Ale moc nechapu, proc tak lpi na takovych blbostech. Mne v tehu nikdo panev nemeril a v podoli to nikdo nevyzadoval.
ahoj, já tam taky rodila… Byla jsem se registrovat v 17tt., pánev jsem v té době taky neměla změřenou, ani to po mě nevyžadovali…
A normálně mě zaregistrovali
Nepanikař! Ve 14.tt jsem teprve zjistila, že jsem těhotná
Na registraci je času dost, ne? Řekla bych, že normální je to až kolem 35.tt a později. Teda alespoň v mém okolí.
![]()
lulje píše:
Nepanikař! Ve 14.tt jsem teprve zjistila, že jsem těhotnáNa registraci je času dost, ne? Řekla bych, že normální je to až kolem 35.tt a později. Teda alespoň v mém okolí.
![]()
v Prahe sa musíš registrovať 14+0 ![]()
silvik.sk píše:lulje píše:v Prahe sa musíš registrovať 14+0
Nepanikař! Ve 14.tt jsem teprve zjistila, že jsem těhotnáNa registraci je času dost, ne? Řekla bych, že normální je to až kolem 35.tt a později. Teda alespoň v mém okolí.
![]()
Ptávě proto jsem z toho nervozní…14+0 jsem byla v sobotu a kdyby to šlo tak mě na registraci hnala sestřička z gyndy už v tu sobotu ![]()
Neboj, neporodíš na ulici:-) Případně kolem Prahy jsou porodnice, kde registraci nevyžadují a jsou to také vyhlášené porodnice. Např. Hořovice.
![]()
Ptávě proto jsem z toho nervozní…14+0 jsem byla v sobotu a kdyby to šlo tak mě na registraci hnala sestřička z gyndy už v tu sobotu ![]()
Neboj, neporodíš na ulici:-) Případně kolem Prahy jsou porodnice, kde registraci nevyžadují a jsou to také vyhlášené porodnice. Např. Hořovice.
![]()
hvězdička25 píše:silvik.sk píše:Ptávě proto jsem z toho nervozní…14+0 jsem byla v sobotu a kdyby to šlo tak mě na registraci hnala sestřička z gyndy už v tu sobotululje píše:v Prahe sa musíš registrovať 14+0
![]()
to bude v pohode, neboj, vo Vinohradskej porodnici ťa zaregistrujú i neskor, takže kľud ![]()
Balalajka píše:
KlidTo je vinohradska? Tam se staci registrovat pozdeji. Ale moc nechapu, proc tak lpi na takovych blbostech. Mne v tehu nikdo panev nemeril a v podoli to nikdo nevyzadoval.
ano je to vinohradská…
To je zajímavé… Mně pánev taky neměřili a kupodivu jsem to přežila
Co si nevymýšlejí za blbosti ![]()
![]()
To slyším poprvé
Ani Brnu se babyboom nevyhnul, ale i tak se registrovat nemusíš. Resp. myslím, že není žádná hranice, do kdy by ses musela nahlásit. Sice tě pak asi pošlou domů, když bude přeplněno, ale když to bude akutní, tak tě odrodit MUSÍ. Kamošku takto poslali pryč, že mají plno. Začala jim rodit v čekárně a na sál ani nedošla. Porodila na vaku na chodbě a pak už se o ni postarali a i postel pro ni našli ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.