Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Verunka08 píše:
Ahoj holky,já dnes byla u apoliníře na monitor, pak jsem šla odnést výsledek na porodní sál č1..a musím teda napsat,že pokud bude dotyčná sestra u mého porodu,a bude mít tak skvělou náladu,tak budu moc ráda..strašné!!!Člověk aby se tam bál na něco zeptat a ještě v sobotu…já si ten monitor v sobotu taky nevybrala…no už se tam nemůžu dočkat:-))))
Neboj nebude to snad tak strašné. Taky jsem tam byla v sobotu a měla jsem stejné zkušenosti a nejen ze sálu ale i z monitoru a nemluvím o ultrazvuku a to jsem se tam byla jen objednat, ale pak porod byl super. ![]()
Verunka08 píše:
no to budu doufat:-)))uz aby to bylo,cekani je strasne:-)
To chápu ale neboj uvidíš už jen hodiny koukám
.Pak napiš názor ![]()
Taaak nachazim se zrovna na miste cinu…jak pise Helenkka,personal super,I pri porodu,nakonec jsme sly cisarem a na JIP ochotne a mile sestry,co se tyce kojeni…no nevim zda v Tom poctu rodicek se da kazde venovat co 2h me to stacilo a kojime…za me apolinar ANO:-)
tak Verco, gratuluju
, ja tam jdu v pondeli poprve na zapis, tak jsem docela zvedava…
Já se chystám rodit u Apolináře… termín dle MS máme 9.9. a čekám dvojčátka… zvažovala jsem Podolí a Apolinář a nakonec i díky mým zkušenostem… operace slepáku, zachránění vaječníku… jsem se rozhodla právě pro Apolináře
@Anonymní píše:
Já se chystám rodit u Apolináře… termín dle MS máme 9.9. a čekám dvojčátka… zvažovala jsem Podolí a Apolinář a nakonec i díky mým zkušenostem… operace slepáku, zachránění vaječníku… jsem se rozhodla právě pro Apolináře
Ahoj anonymní, tak nevím, zda si to přečteš, ale taky budu rodit u Apolináře s dvojčátkama
Termín mám v srpnu… Tak snad to obě v pořádku zvládnem ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.